Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  08:03

« Re: Hungaroing - new time

No já se taky zlepšil, ale ne tak Ty - 1:22.275 - ale ono to půjde ještě níž. Hele nezdá se Ti že gumy tu jdou strašne rychle do *?? Mě se zdá že po 5 kolech se na nich nedá jet.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  07:11

« Re: Hungaroing - new time

Tak konečně. Obul jsem se do toho se vší vervou a 1:21,751s. Hnedka jsem se opil a nemohl ráno ani vstávat. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  14:19

« Re: Hungaroing - to majorzeman

miki a fenixi, diky, ja vzdy akorat vyzkusil prvni a tam zrovna rucicka nebyla, ted uz je to v pohode....klidek, ne?! dnes du na vino, brmbrm ..vrrrrr bude az zavtra!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  14:19

« Re: Hungaroing - to sparhawk and majorzeman

Jo a pozor, některý setupy nejdou stáhnout, nevím proč. Ale Hungaroring i Hockenheim jo. Kdyby vám to opravdu nešlo, tak se obraťte na stránku www.gp2.com (teď je to myslím přes Alpha1) a tan v Downloads ---> Car Setups (nebo tak nějak) najdete celý soubor setupů pro sezonu 1998 a 1999. Hodně štěstí.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  14:09

« Re: Hungaroing - to sparhawk and majorzeman

Hele kluci, je to takhle : Baraka Home Page ---> GP2 ---> a jenom klikneš na ten obrázek vedle nápisu Setup pro xxxxx. Ten se ti potom začne stahovat. Je to setup pro daný okruh a jestli ti to nejde, tak máš něco s browserem.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  14:06

« Re: Hungaroing - to majorzeman

Kudla zemane klikni na ten klíč a stáhne se ti setup pro tu danou trat. Ještě něco nejasného???
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  13:59

« Re: Hungaroing - to sparhawk

miki, felixi, migu, zajomare,... na barace ksakru ja mam pouze cerny klic v modrym a zelenym poli a napsano set-up pro ...a nic jineho nez u monzy, kde je hotlap(bestlap) a kde se neco da stahnout neni...? dik za radu JAK NA TO i za sparhawka!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  13:31

« Re: Hungaroing - to miki

Už se úplně těším, až dneska přijedu domů a hned se do toho pustím. Úplně vidím ty jednotlivé úseky a hlavně ty chyby, který musím odstranit. Podle mě, když přestanu probržďovat, tak to musí jít dolu. Jenomže ono se to lehce říká, jenomže když už letím do zatáčky a nestihnu to, dupnu na brzdu a je to hned.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  13:03

« Re: Hungaroing - to Fenix

Tak dík. Jdu to vomrknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:46

No kupoval jsem ho asi před rokem a přišel mě na 4999.-. Takže jak říkám, žádnej velkej peníz. Teď záleží na tom, jakej druh, jestli s Feedback nebo bez apod. Každopádně ti ho doporučuju, protože když už nic jinýho, tak alespoň to zvýší realističnost. Aspoň máš prostě pocit, že něčím točíš a že na něco šlapeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:21

No to já taky doufám - jestli se nebudu brbat s tím volantem. Za kolik ho máš?? Je určitě vícero druhů.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:19

No podle toho co považuješ za potíže. U mě byl největší v tom, že mám počítač tak blbě, že jsem se nemohl dostat k portům. Ale jak jsem to zapojil, nastavil tak to chodilo bez problémů. Jinak doufám, že se dneska dostanu pod 1:22,000s.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:14

No tak já se teda porozhlídnu někde. Jsou nějaké potíže s instalací toho volantu???
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:07

No to by chtělo. A nezapomeň taky na nějaké ty pedály. Hele, ale vono to nestojí moc. Když si na ty pedály potom uděláš nějaký speciální odlitek tvé nohy, tak vo co go, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:05

« Re: Hungaroring - to zajomar

Hele todle už je na hraně nééé. Nechceš mi říct že to jde ještě zlepšit (nějaká probžděná zákruta a tak - Fenix nic ve zlým).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  12:03

No jo s tím volantem to asi nebude taková hrůza bez té f7. Kurnik jdu se podívat na půdu po nějakém tom volantíku :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:59

« Re: Hungaroring - to zajomar

Si blbé či co? :-)))) To zase nebudu dělat celou noc nic jinýho, než jezdit. Vy mě serete!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:52

« Re: Hungaroring

1:22,093 practise
    uf uf
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:47

No hele ani F7. Ale to je asi proto, že jezdím s volantem, tam to tak nepotřebuješ. Ale je to lepší. Sice ty začátky byly hodně těžký - možná si vzpomeneš, někde jsem psal A1 Ring 1:17,xxxs. To byly první pokusy. Takže mám nastaveno : F2 a teď si sakra nevzpomenu, prostě to na předpověď zatáček.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.99  11:42

« Re: Hungaroing - to sparhawk

Hod voko na Barakovu stránku tam jsou i setupy.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…