Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Hungaroing - to sparhawk and majorzeman
Jo a pozor, některý setupy nejdou stáhnout, nevím proč. Ale Hungaroring i Hockenheim jo. Kdyby vám to opravdu nešlo, tak se obraťte na stránku www.gp2.com (teď je to myslím přes Alpha1) a tan v Downloads ---> Car Setups (nebo tak nějak) najdete celý soubor setupů pro sezonu 1998 a 1999. Hodně štěstí. -
« Re: Hungaroing - to sparhawk and majorzeman
Hele kluci, je to takhle : Baraka Home Page ---> GP2 ---> a jenom klikneš na ten obrázek vedle nápisu Setup pro xxxxx. Ten se ti potom začne stahovat. Je to setup pro daný okruh a jestli ti to nejde, tak máš něco s browserem. -
« Re: Hungaroing - to sparhawk
miki, felixi, migu, zajomare,... na barace ksakru ja mam pouze cerny klic v modrym a zelenym poli a napsano set-up pro ...a nic jineho nez u monzy, kde je hotlap(bestlap) a kde se neco da stahnout neni...? dik za radu JAK NA TO i za sparhawka! -
« Re: Hungaroing - to miki
Už se úplně těším, až dneska přijedu domů a hned se do toho pustím. Úplně vidím ty jednotlivé úseky a hlavně ty chyby, který musím odstranit. Podle mě, když přestanu probržďovat, tak to musí jít dolu. Jenomže ono se to lehce říká, jenomže když už letím do zatáčky a nestihnu to, dupnu na brzdu a je to hned. -
No kupoval jsem ho asi před rokem a přišel mě na 4999.-. Takže jak říkám, žádnej velkej peníz. Teď záleží na tom, jakej druh, jestli s Feedback nebo bez apod. Každopádně ti ho doporučuju, protože když už nic jinýho, tak alespoň to zvýší realističnost. Aspoň máš prostě pocit, že něčím točíš a že na něco šlapeš. -
No hele ani F7. Ale to je asi proto, že jezdím s volantem, tam to tak nepotřebuješ. Ale je to lepší. Sice ty začátky byly hodně těžký - možná si vzpomeneš, někde jsem psal A1 Ring 1:17,xxxs. To byly první pokusy. Takže mám nastaveno : F2 a teď si sakra nevzpomenu, prostě to na předpověď zatáček.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!