Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:57

« Re: Hungaroing - to trilobite

Jedná se o hru Formula 1 Grand Prix 2 od firmy Microprose. Je to hra z roku 1995 (tuším). Sehnat se dá tak, že mi pošleš prázdný CD a já ti jí vypálím (třeba). Potom je potřeba stáhnout z internetu Track Pack v. 4.0 a program GP2EDIT v 1.81 (to pro stejné podmínky) a ještě prog. gpnocd. A už můžeš jezdit s náma.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:54

« Re: Ferrari

Jo taky bych řek, že to trochu přehánějí, ale s těma smolnýma závodama bych si nebyl tak jist. Můj názor je, že Hakkinen málo testuje a v poslední době ztrácí koncentraci, protože si myslí, že má tak dobrý auto, že nemusí skoro nic dělat, OMYL !!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:52

« !!!! Anketa !!!!!

Přátelé. Vyhlašuji anketu o nejoblíbenější trať F1GP2!!! 1. Melbourne, 2. A1-Ring, 3. Monaco.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:44

« Re: Hungaroing - to mika

Co to jezdíte za hru? to chci taky. Kde se to dá sehnat? (zdarma samo)
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:41

« Ferrari

Taky se Vám zdá, že se ferrari příliš naparuje s Irvinem a noviny to nafukují?
    Zdá se mi, že nebejt několika smolných závodů pro Miku, tak se Irvine pohybuje někde na třetím místě. Ať se jdou vycpat s takovými řečmi. Nejdřív Shumiho vychvalují do nebes, jak jim pomohl s testováním a úpravou aut a pak po te nehodě ho posílají nosit vodu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:28

« Re: Hungaroing - to zajomar

No koukám že zajomar není moc ukecaný - no třeba se příště osmělý a něco ze sebe vytlačí.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:14

No jo, to byla ta první zatáčka, ach jo!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  10:03

Si děláš kozy néééé!!!!! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  09:48

« Re: Hungaroing - new time

1:21,682
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  09:36

Myslím, že bych možná byl schopem dostat se na hranici 1:21,000s, ale to bych se musel pohrabat v autě. Uvidím, zkusím qual. a kouknu jak dopadnu s tímhle časem.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  09:24

No to je fakt - já si myslí že ten čas pod 1:22 je fakt limit, ale v reále je to asi o něčem jiném.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  09:21

No to teda máme. Jestli to takhle půjde dál, tak nevím nevím. Osobně už nevím, jak to zajet rychleji, myslím, že jedu totálně na hraně.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  09:17

98 pole - Mika 1:16.973

98 best lap - Schumi - 1:19.286

máme co dohánět :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  09:09

V pohodě, stejně bude do pátku pryč. Jak vidíš, tak je mlaďounkej, v podstatě novej. Hele miki, nevíš za kolik jezdí hungároš v reálu? Nechce se mi to hledat.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  09:06

Aha tak to je trošku moc na mě. Ale dík za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  08:54

No potřebuju se zbavit Golfa 4 kombík. Je v tom 1.8l, klima, elektrony, radio, hands-free, 4x airbag, ABS, atd. kupoval jsem ho za 850tis. Už mi nabízeli 750tis. Má najeto asi 15tis.. takže asi tak, no.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  08:42

No asi jo - snad v GP3 něco bude. Hele sem čet že prodáváš Golfa - jakýho a za kolik??
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  08:28

To opravdu nevím. Já jezdím pořád na těch co mi nabízejí. Ani jsem tam nenašel žádnou nabídku, teda myslím. Podle mě je to tak, že dostáváš automaticky tu nejoptimálnější směs nebo že je to jedno, protože to nemá vliv!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  08:20

No jo tak to jsem rád že se mi to nezdálo. Nejlepší časy zajíždím 1-2 kola po vyjetí z boxů a to ještě to první kolo než se začne měřit čas jedu pomaličku - žádné brždění ani protáčení kol. Nevíš jestli nejde nějak měnit směs na které jedeš?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  08:13

No přesně, ale to je známá věc. Ty gumy jsou v * hned po 6-7mi kolech, protože to rveme fakt naplno. Já osobně skoro před každou zatáčkou na 1 flekuju, takže na Hungaroši mají za 1 kolo celkem dost.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…