Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

06.08.99  01:22

« ANKETA

To uz sem tu nekde psal, ale proc si to nezopakovat :))) original: 1.Montreal 2.Spa 3.Suzuka ostatni: 1.Melbourne 2.Fiorano 3.Kyalami Bodovani F1 podle CART series (kuriozita) :)
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.99  00:00

« Nazdarek piloti!!!

Tak po 3 dnech sem z5 a vidim, ze na Hungaroringu je narvano :))) JO jinak MAJORZEMAN: Diky za kritiku stranek. Je to dost na rychlo udelany, ale na home buton si este nikdo nestezoval :))) A to MIKI: Mam normalni Track pack 98/99, takze by tam melo bejt kolem 780 koniku. Jinak hraju na klavesnici s F7 a obcas F2. A zatim mam vodzkouseny, ze v kvalifikaci sem rychlejsi nez v practice a to vo dost. Zkuste to. Jinak best time zajizdim tak v 2-3 kole pak jdu pro novy gumy. A este setupy mam neco od BARAKy a neco od Erica COta (nebo jaxe pishe :)) Jo a este taky z GP2 DATA CDcka...tot vse.:)
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  16:06

« TO FENIX,nemůžu to najít

Víš jak si mi psal o tom co si mám downloadovat, tak to nemůžu najít.
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  15:56

« TRATE A ČASY

AK VÁS TO NEUNAVUJE TAK MI NAPÍŠTE VAŠE NAJLEPŠIE ČASY K JEDNOTLIVÝM TRATIAM V F1GP2.DÍK
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  15:53

« Re: !!!! ANKETA !!!!! - tak co je????

NAMÁM NAJOBĽÚBENEJŠIU TRAŤ. JAZDÍM RÁD VŠETKY OKREM SEPANG. TÚ SOM EŠTE NENATRÉNOVAL.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  15:48

« TO FENIX

TEN ČAS SOM NAOZAJ ZAJAZDIL. JAZDIL SOM TO V PRECTISE. KEĎ CHCEŠ TAK TI POŠLEM SEJVNUTÝ HOTLAP.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  15:45

« Re: To Miki

ZDRAVÍM VÁS. MOC TOHO NENAPÍŠEM TO JE PRAVDA.
    KEĎ MÁM VOĽNÝ ČAS TAK JAZDÍM. ALE JA SA POLEPŚÍM S TÝM PÍSANÍM.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  14:35

« Re: Prosím o radu

Dík, za tři týdny se ozvu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  14:32

To nic, není za co. Hodně štěstí a užij si Chorvatsko.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  14:30

Díky FENIX už jdu na to a až se vrátím z Chorvatska tak se podělím o dojmi.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  14:17

Tak. Tratě : musíš mít nainstalovanou plnou verzi (58MB) a cracknutou programem gp2nocd. Umožní ti to hrát bez použití CD. V adresáři GP2 se ti vytvoří podadr. CIRCUITS a tam nakopneš tratě! Kokpity a monoposty : používej program GP2EDIT v.1.81. V tomto prog. si nahraj soubor s monoposty x.gp2 a dej export (modrá šipka s GP2). Potom by ti to mělo jít. Pokud nemáš tyto progs, tak si je stáhni z www.gp2.com nebo od Baraky - adresa je někde vespod.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  14:09

Traťe, kokpity i celý monoposty, helmy a zvuky.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  13:23

Který upgrady. Specifikuj to!
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  13:18

« Prosím o radu

Zdravím všechny pařany GP2, ale mám problém, dnes jsem si ztáhnul upgrady na GP2, ale nevím jak je mám dostat do GP2.PLEASE HELP ME!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  12:57

« Re: To miki

Co se ti líbí na Imole? Mě úplně uchvátilo Melbourne, je to naprosto dokonalá trať, až na to, že mě matou ty silniční čáry.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  12:54

« Re: To Fenix

No snad nekecá. K tý anketě :1/Imola 2/Silvestrone 3/A1
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  12:53

« !!!! ANKETA !!!!! - tak co je????

Přátelé. Vyhlašuji anketu o nejoblíbenější trať F1GP2!!! 1. Melbourne, 2. A1-Ring, 3. Monaco.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  11:30

« Re: Hungaroing - to trilobite

Máš to tam.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.99  11:17

« Re: Hungaroing - to fenix

ok. Kam ti mám poslat to CD? Pokud posloucháš Queeny, můžu ti poslat komplet sbírku v MP3 formou html. mail mám trilobite@atlas.cz
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.99  11:14

« To Miki

No bůhví, jestli zajomar nekecá. :-))) Vždycky napíše jenom čas a nic jinýho z něj nevypadne. Dole je anketa!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…