Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  08:41

« Re: TO HAROUS

Bomba, už to stahuju. Doufám, že na pevný lajně 128,8 to půjde svižně. :-))) Jestli chceš tu adresu na Ferrari, tak ti jí napíšu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  08:30

« Re: TO Fenix

Už sem tady už sem tu: www.f-1.ru, pak wallpaper a pak Jordan. Když sem to dal celý, tak mi to nadávalo.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  08:25

Mám zatím podklad Ferrari F399, je to boží, takže proto bych chtěl Jordan 199. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  08:24

« Re: Hungaroring - super čas!!! TO MIKI

To já mám taky. Chtělo by to stáhnout nějaký menu nebo tak. Jsou už nějaký upravený pro TP98? Už mi to taky vadí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  08:22

Zatim ne, ale vydrž tak dvě hoďky. :-))) Ty podklady by to chtelo.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  08:10

Jo soráč já na to pak zapoměl - já to popletl, myslel jsem Monzu. Od tý doby co tam mám Tpack98 mám v těch tratích bordel.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  08:07

To si fakt myslíš, že jako Jordanista bych tuhle stránku neznal?? :-))) Ale jinak díky, nevíš ještě o nějaký? Daly by se někde stáhnout Wallpapery nebo tak něco?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  08:05

Hele miki, včera jsem se tě ptal, proč se ti líbí Imola, ale asi jsi to přehlídl. Tak proč? Mě teda vůbec nesedí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  08:02

SUPER!!! Zkus tohle: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  08:02

« Re: Hungaroring - super čas!!! TO FENIX

Škoda - tak to jsem zaváhal. No já mám všechno po jednom - jedna žena, jedno dítě a jeden pes. :-)) a jeden poč s GP :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  07:56

« Re: Hungaroring - super čas!!!

Ahoj miki. No to jsi zaváhal. Včera byly na Hungároši super klimatické podmínky. :-))) Jelo to samo. Já mám taky psa (2), ženu ještě ne (jenom přítelkyni) a děti čekáme. Musíš přes víkend zamakat.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  07:52

Čauky Fenix - fčera jsem nejezdil a vidím že jsem zaváhal :-((. Už to vidím jak celý víkend jezdím. Do pytle chlapy to mi nedělejte - já mám rodinu, psa ..... :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  07:51

Ano, ano, ano. Přesně tak. HHF, to je můj kůň a ten Jordan a "Buzzing Hornets" jede jako střelená svině. Sice 780HP, ale bomba.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  07:49

Fenixi za koho smažíš F1GP2? Já jezdim z HHF a ten Jordňáckej kokpit je celkem vychytanej.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  07:45

« Re: TO ZAJOMAR

Já ti věřím, to byla jenom taková řečnická otázka, abych tě donutil se trochu rozpovídat. :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  07:23

No já včera psal, že zkusím kvalifikaci, tak jsem jí zajel. Ale vím ještě o 3, 4 chybách, který když odstraním, tak to půjde na hranici 1:20,000s. Snad...:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  07:21

Super, brácha bude naštvanej a bude jezdit pořád = bude od něj klid. To bylo v kvalifikaci, nebo v tréninku?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  07:18

Tak to jsem asi taky naprostej vymaštěnec. :-)))))) 1:21,008s. Já byl nasranej, že to nešlo pod 1:21. No těch ,008s kolik to je cm??? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  07:15

« Přesný postup to Novas !!!!!!

Novasi, sakra, jak to? No hele je to tady někde dole popsaný. Na stránce www.alphaF1.com/gp2/ položka Downloads. V tom jsou potom položky jako Tracks, Misc, Editors apod. V těch Tracks se ti načtou všechny hand-made tratě a úplně nad nima je položka Track Pack. Ten si stáhneš (5 disket) a nahraješ způsobem, který jsem ti popsal včera. K tomu budeš potřebovat soubor gp2nocd.exe (13kB). Ten si stáhneš taky tady v Misc Utils. V Editors si stáhneš GP2EDIT (416kB). Pomocí tohohle programu tam potom dostaneš ty kokpity, monoposty, helmy apod. Už je to jasný??? Už mě to nebaví psát. :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  07:07

« Hungaroring - super čas!!!

Jelikož je můj bratr naprostej vymaštěnec na F1, tak jezdil, jezdil a zajel v practise 1:21:2?? a v kvalifikaci 1:21:122. Hotlapy mám uložený takže můžu poslat. A ještě mi blbec tvrdí, že pude pod 1:21.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…