Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  11:01

« Re: To Fenix

Tak už to mám - takže přeposílám. Jo čas dobrej - já jsem ted už schopnej jezdit kolem 1:21, ale blíž k té 1:20 nebo 1:19 se nemůžu dostat.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  09:23

« Re: To zajomar and miki

Aha to je škoda, ale nevadí. Počkám. Mojí adresu máš ne? Jinak včera 1:21,269s. To taky celkem jde.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  08:54

Zpět - neposílám bo nemám, ale jak přijde tak ho pošlu - neboj.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  08:49

Čauky - to je pěknej čásek. Musím se víc snažit. Ten exáč ti posílám.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.99  16:51

« To zajomar and miki

Ahoooj, vrátil jsem se ze služebky. Hele pošlete mi to taky, ten exáč!!! Prosím. Adresa je dole. Je a mimochodem, pánové : 1:20,116s. Celej víkend na to padnul. Zejtra čau.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  13:03

« GP2.EXE

ALE NEBUDÚ TI SEDIEŤ MAPY TRATÍ PODĽA NÁZVOV
    MÁM PREROBENÉ AJ TIE MAPY AJ OBRÁZKY NA POZADÍ ALE MÁ TO 11MB
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  10:01

« Re: To Zajomar

Dík. Otestuju a pošlu report.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  09:37

« To Miki

poslal som ti gp2.exe
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.99  08:10

« Re: Hungaroring - super čas!!!

Nazdárek všichni. Tak jsem myslel, že budu nejlepší, ale Harousův brácha je lepší :((. Tak já mám ted 1:20.870 , ale půjde to dolů. To zajomar: jo jo to je přesně vono - klidně to pošli celé mikin@seznam.cz. d9k
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  13:23

« Re: Hungaroring - super čas!!! TO MIKI

fenix napisal:To já mám taky. Chtělo by to stáhnout nějaký menu nebo tak. Jsou už nějaký upravený pro TP98? Už mi to taky vadí.
    ----------------------------------------… /> aké menu to máš my mysli? keď si dáš practise a pod. aby si mal menu trati podla toho ako idu podľa poradia? ak máś my mysli to menu tak ja ho mám prerobené na tohoročnú sezónu takže mi názvy idú podĺa tohtoroćného poradia. keď chceš tak ti to pošlem. ale je to celý gp2.exe a keď to zbalím tak to má okolo 1mb
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  12:10

« Re: TO HAROUS

shaqc@email.cz, díky! Taky přinesu, když si vzpomenu!! :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  12:06

Tak tenhle vzkaz mu vyřídim. V pondělí přinesu nahranej hot-lap a dyžtak ti ho pošlu. Jemu se snad bude vo tom maďarsku i zdát...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  12:02

Tak a jsem nasranej!!! :-))) Že mu gratuluju, ale zároveň lituju, protože v úterý přinesu na 100% lepší čas, takže se bude muset zase snažit. Ale sakra mě to štve.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  12:00

« Re: TO Miky a Fenix

Kucí nebite mě, ale právě mi přišla SMS od bratra : Hungaroring - New best lap: 1:20:853.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  10:22

« Re: TO Miky

Tak co miki, co sis nastavil? Oni jsou v podstatě všechny na jedno brdo, ale je to fakt špica.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  09:38

Spasibo těbja :-)). už to mám - je to paráda
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  09:30

« Re: TO Miky

Hele myslim, že je to www.f-1.ru/wallpaper/index.htm.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  09:27

« Re: TO Fenix

Hele kucí na tom rusáckým webu se nevyznám - kde jsou ty tapety???? Napiště mi prosím celou cestu. Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.99  09:24

Koukám, že máme stejný vkus. :-))) Taky jsem si vybral tenhle wallpaper. To je fajn. To ferrari jsem myslel sice F1, ale nádherně vyfocený pro tisk. Fakt pěknej.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.99  09:02

« Re: TO Fenix

Sorry, ale když Ferrari, tak Maranelo, nebo Modena, to jó, ale v F1 Ferrari néééé. Takže ani nemusíš. Skvělej je ten podklad s tim motorem, sakra to mít v autě....:-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…