Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.99  07:28

« Re: to HAROUS

Tak to se neboj! Jednak nemám tolik času a taky mi dělá problémy nastavení. Nejlepší to bylo hrát s bratrem po kabelu. Někdo někoho vždycky vystřelil a skoro sme si dali přes hubu. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.99  07:26

No jestli budeš lítat jako tvůj brácha, tak už s váma nehraju!!! Protože to bych přišel pomalu o nervy i o rodinu :-))).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.99  07:23

« to Fenix

Tak na tý příští do toho du s váma a to vám řikám - třeste se :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.99  07:19

Přiznám se, že jsem si ho nepouštěl. Nějak jsem se k tomu nedostal, protože jsem chtěl chvilku jezdit, ale přišel jsem pozdě domů. A znáš to, jak to doma s takovými příchody dopadá!?! No každopádně to zkusím ještě do konce týdne, ale příští týden začínám trénovat další!!! Možná už v neděli dodám časík.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.99  07:17

« to Fenix

Už mu tam ta zpráva letěla. Ten HotLap pošlu zejtra, protože ho tu dneska blbec nemám. Pouštěl sis ten poslední? Tam se mi to moc čistý nezdálo.
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.99  07:07

« to HAROUS

Vzdávám to. Včera jsem jezdil dvě hodinky, ale nic. Už na to asi nemám. Uplně jsem zahřál pedály a spotil jsem se jako myš. No nic, pošli mu SMS : "Fenix gratuluje a sklání se, ale na dalším okruhu nemáš šanci!!!"
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.99  07:05

« to miki and zajomar

No mám nainstalovanej TPack 4.0 tj. 98 sezonu. Myslím, že jsme tady byli tak domluvený, ne? A navíc se mi nechce po každý velký ceně stahovat upravenou trať na 99. To mě fakt neba. Myslel jsem, že si to stáhnu až po sezoně, kdy bude TPack 99 a tam budou všechny tratě. Ale jestli je to tak, tak zkusím stáhnout postupně všechny tratě. Ale moc se mi nechce!!!
  • 00 Reagovat !

foto

11.08.99  02:18

« flying crazy brother...

HAROUS: Nema nahodou ten tvuj bracha nastavenejch 900 koniku??? :-) Teprve se ted pachtim na Hockenheimu, ale uz ted mam hruzu jak budu na Hungaroringu pomalej...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  16:39

« Re: Fenixi sorry - vzkaz od bratra - to Harous

Hele pošli mi taky ten hotlap jestli je to možný - ten tvůj brácha je snad OREL, že tak líta ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  16:36

« Re: to zajomar

Tak jsem to zkoušel a mám to pořád přeházený - asi to mám stejný jako Fenix. Můžeš mi poslat season 99 track pack??? Předem díky (jsem zdechlý to hledat :-))
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.99  15:31

« to miki

miki, ty máš ktorý track pack nainštalovaný? tiež ten čo fenix?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  15:30

« time

harous, povedz bráchovi nech uź toľko nedrví gp2. ako ho mám potom dobehnúť s tým jeho časom? koľko hodín denne to hráva?
  • 00 Reagovat !

foto

10.08.99  15:27

« to fenix

fenix, ty nepoužívaš season 99 track pack z www.gp2.com? prečo? tam by mal ten exáč sedieť
    alebo je 98 v niečom lepší? napiš
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  15:19

« Re: gp2.exe

napiš mi poradie tratí a názvy tratí k nim a ja ti to skúsim spraviť aby ti to sedelo. ok?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.08.99  15:09

« Fenixi sorry - vzkaz od bratra

Znění SMS od mýho bratra:
    Ze se omlouvam za * vikend - 1:19:754.....
    Hotlap snad přitáhnu zejtra (ale už mě ten bratr točí).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  13:52

« Re: gp2.exe

Ale to je chyba, to v tom budu mít zase bordel!! Ten TPack 4.0 je rok 98, takže když je tenhle rok třeba Sepang, tak jsem zase v pr..... Ach jo!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  13:50

« gp2.exe

ten exáč je prerobený tak aby ti v drive menu - practise alebo v tom ostatnom išli názvy tratí podľa sezóny 99
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  12:40

« Re: To miki

Tak mi to došlo. Máš odpověď na mailu. Ještě napište co to umí. Kdyžtak to popište tady, abysme to potom nemuseli zase vysvětlovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  11:24

« Re: To Fenix

No jo budu se snažit. Ten exáč nevím co umí - ještě jsem to nezkoušel. Není času v práci :((.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.08.99  11:13

« Re: To miki

No musíš makat. Já nevím jak, ale mě to asi taky nějak ulítlo. Teď už jezdím stěží okolo 1:20,7xx-9xx. No uvidíme. Jak ten exáč vypadá. Resp. co to umí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…