Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:22

« Re: to Harous

Už - teď sem poslal jenom ty obrázky a pak můžu poslat toho Winhipica. Dejte vědět, jestli vám to doteklo až do mašiny. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:20

Tak to zapakuj a pošli to nadvakrát. Mě se na Email vejde 15MB, no a to snad nemá néééé!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:19

« Re: to Fenix a Miki

Stáhnul sem to tady: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:19

@email má 1.4MB - musíš to rozpůlit
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:17

Máme problém - lehce mě to vyfakovalo, že je toho moc. Jakej je limit na @emailu?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:14

Ke mě to můžeš taky poslat. Díííííííík
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:14

« Re: to MIKI a Fenix

Neraduj se předčasně, co máš proti vánocům??? (skoro 2MB) :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:09

To jako obrázky k 99 sezoně? To je bomba! Takže bych to konečně měl srovnaný. Jupííí. Doufám, že to zase nemá xMB, abych to nestahoval do Vánoc:-))).
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:02

Chvíli vydrž, už to k tobě letí. Obrázky novejch tratí a šmejd, kterym to dostaneš do hry.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:58

A jak to vypadá? Já to ještě neinstaloval.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  13:52

Tak do toho bych šel určitě s Váma. Byla by to bomba jim nakopat pr.... Včera sem zkoušel Sepang - už se na něj těšim v reálu! Bože, to je takovej humus, že by to chtělo tekutý řetězy. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:37

« Re: to MIKI

Tady je někde zahrabaná ta adresa, myslím, že jí sem psal Robenek. Zkusím jí najít a podívám se přímo na tu stránku, jak a co.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:34

« Re: to Fenix

Aha tak to jo. Můžem se kliďánko domluvit a uvidíme - mohlo by to být dobré.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:32

To je jedno, třeba jenom dva, ale já myslel, že kdyby se kluci k nám přidali, tak že byla větší šance na úspěch. Tam se potom počítají jenom nejlepší časy či co, no prostě nějakej takovej systém tam na to používají. Mohla by to bejt alespoň sranda i když předpokládám, že by se z toho stala časem velice prestižní záležitost.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:28

No na ten podzim jsem myslel - to by bylo paráda. Kolik tam musí bejt lidí v tom týmu???
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:23

Já jsem o tom taky přemýšlel. Kdyby jsme se dali dohromady třeba se zajomarem a Harousama (oběma), tak by to mohlo bejt super. Jenom je škoda, že letošní Season už dojeli, ale na podzim by se mělo začít znova.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:19

Jo přesně - lázně. Mohli by jsme se domluvit na to ježdění na internetu - jak se tam dělají nějaké ty týmy a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  13:05

Co se jede potom? Belgie? To abych trošku v "lázních" potrénoval. Je to jedna z mých oblíbených tratí. Strašně se mi tam líbí ta druházatáčka - esíčko - po startu. Jak jedeš z kopce a šup do kopce. Bomba.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  12:59

Jo jo přesně tak jsem to měl naplánovený. Už se těším na Hungároš - to bude zase maso :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  12:56

Ten hotlap jsem taky neviděl, ale dneska mi Harous posílal další, to by měl bejt ten po 1:20s tak jsem ho stáhnul a určitě se na něj podívám. Jenom píše, že to jde jenom pod Tpack 98, takže bacha... nejdřív kouknout a pak přeinstalovat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…