Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:50

« Re: to Fenix

Hele tak jsme dva :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:48

« Re: to Miky

Doufám, že budu lepší :-))) To bude zase maso. Celej tejden budu zase jezdit jako kráva, abych se zlepšil o desetinu. Jsem asi fakt postiženej.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:43

Jasně že se těším - hungároše mám už plné zuby. Přes víkend potrénuju a v pondělí dodám čásek.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:40

No vida tak to jsme rychlejší :-))))))!!!!!! No, ale stejně se zase nechal předjet v závěru, ach jo. Pomalu se připravuji na lázně, co ty. Strašně se na to těším. Hned v pondělí dodám první čásky. Taky trénuj.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:36

Tak už jsem něco našel - dojel 9. ve své skupině - čas 1m 29.955s. První je Fabrice Walfisch - Draco - 1m 29.261s

• « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:32

To je škoda, protože naposledy jsem se koukal na Eurosport, a byl ve svý skupině na 7. místě. Ale nevím, jak to nakonec dopadlo. Dneska začíná trénink, co? Jsem zvědav jak se chlapci vytáhnou s časama. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:27

zdarec - o Tomovi nevím nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  10:25

« Re: to HAROUS - jsem zde!!!

Tak znova ahoj. Bohužel jsem jenom koukal na ty obrázky, hezky jsem si to všechno srovnal a vrhnu se na to o víkendu. Hlavně se těším na neděli!!! Nevíte někdo jak dojel Enge.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.99  07:28

« Re: to Harous

Zdarec všichni. Dopadl jsem blbě - nechal jsem ty soubory v práci :-)), ale aspoň něco dobré - mírné zlepšení Hungároše 1:20,658 a to tam jsou ještě chyby - kurnik šopa.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  15:07

TAk já už to tu mám taky- díky moc. Taky zejtra řeknu jak sem dopadl.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:52

Čásek nemám. Jednak si ho nepamatuju a jednak by stejně nebyl nic moc - měl sem nějaký nespolehlivý auto. Moc často mu "padaly" kola a křídla a tak podobně...:-)))
    Tak zdar zejtra.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:52

OK Harousi, právě to prolezlo. Mockrát díky. Mažu domů a hnedka to zkusím. Čus, nazdar a ahoj zejtra.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:50

Nemůžu!!!!!! Jsem v práci, ale stáhnu si to až doma. Zejtra se na to koukneme, haha. Máš orientačně nějakej čásek ze Sepangu? Jo jinak kdybych tu už nebyl, tak ahoj zejtra.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:45

Paráda, takže pokračuju. Zatim se mrkni na Sepang.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:43

Už to dolezlo. Je to soubor tmaps99 jv.zip. OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:33

Ale musí, teď mi přišlo nějaký potvrzení. (Možná mi to nadává - anglicky nevládnu) :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:31

Tak zpět - první tu už mám. Ke mě to můžeš klidně v celku.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.99  14:31

Je, ale nejsou tam všechny. Jsou tam jen tyhle: Melbourne, Imola, Barcelona, Montreal, Silverstone, A1-Ring, Nurburgring a Sepang.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:29

Kudla ještě mi tu nic neteče :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.99  14:26

Harousi, díky. Dneska to asi už nestáhnu neboť ve 3 padám, ale když tak ti dám vědět zítra. Hele je to teda na '99?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…