Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  08:26

« Re: sem proste dobrej

Kurňa mě tak lítají jiskry jak kdyby byl ohňostroj - ale je to paráda se pak divat na hotlap jak jsi jel - ty statické kamery jsou bomba
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  08:11

To bude špatný, protože když už teď jezdíš časy na hranici mých, tak s volantem budeš určitě ještě rychlejší a to bude blbý. :-))) Všiml sis, v tom esíčku po startu (dolů a nahorů), že si vždycky krásně škrtneš podvozkem. To je pravidlo, ale je to bomba, protože oni tam taky škrtají.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  08:07

Přesně - jak do ní vlítnu moc rychle tak to jde do hodin a výjezd je v pohodě. No volant ještě nemám - díval jsem se a jsou tak za 5 litrů, takže něco našetřím a půjdu do toho.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  07:59

Ta autobusová zastávka je svinská, dá se do ní vlítnout hodně rychle, ale je problém o potom ustát. Ten výjezd je pak v pohodě. Jo jak ti to dopadlo s tím volantem??? ... přesně Keep smiling :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  07:56

Jo už vím, já byl první tady a pak na F1. Oni jsou ty ferraristi jak střelení - něco řekneš,spusta lidí s tím souhlasí a vini jako kdyby jsi jim šlápnul na kuříoko po tobě vystartují že seš šedivec :-)))) Co dodat - jen jim vzkázat KEEP SMILING :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  07:51

Si to přečti v Efjedničkujte s Emmelem
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  07:47

NO včera jsem neměl moc času, ale nejsem spokojený 1:50.001 - myslel jsem že budu v pohodě za 1:49 a na zastávce chybička a bylo to v pytli. Co je s Migem???
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  07:16

No tak jsem tady. Trochu jsem poladil a přináší to své ovoce. 1:48,962s, Uaaau. Jedéémm! :-))) Ty vole Miki, ten Mig-21 mě zase nasral!!!
  • 00 Reagovat !

foto

16.08.99  21:44

« ¨sem proste dobrej

1:49.980
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  17:08

« Re: Belgium - Spa to fenix

už se na to těším - mám nějaké nové setupy tak budu testovat. Dneska už valím domu. Zítra čau - SLANEČKU ;-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  16:47

« Re: Belgium - Spa to miki

Nezapomeň dneska trénovat, abys zejtra dodal kvalitní časy. Zničim tě jako slanečka !!! :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  14:53

« Re: Belgium - Spa

No tak zatím to jde, ale ještě se tady neobjevil Harous. Sliboval, že se zapojí a nic. Tak jsem zvědav, co dodá za časy. A ten jeho brácha taky.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  14:28

« Re: Belgium - Spa - To Zajomar

Kuk dolů
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  14:24

trochu som pojazdil ale nič moc to nie je: 1:53,182. a vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  13:52

Já jezdil na křídla a pak jsem trošku ubíral bo mi to na těch rovinkách nejelo. Potřeba najít ten správný kompromis. Hodím voku na Baraku co tam má za setup.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  13:40

Já radši jedu trochu na křídla, protože si myslím, že v té druhé části toho naženu víc, než na těch rovinkách. Je to tam perfektně složitý a auto tam sedí jako prase. Boží.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  13:34

Jo jo pěkná trať - čovek neví jak to auto nastavit- lestli na křídla nebo bez.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  12:15

No je to jedna z mých nejoblíbenějších tratí. Jenom jsem se včera nemohl vejít do tý první zatáčky, pořád mi byla nějaká malá :-))) Ale ta autobusová zastávka je prostě dokonalá. A taky ten výjezd od startu. Pěkně dolůůůů a zase nahorůůůů. :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  10:03

No já najezdil trošku víc, ale chce to ještě trošku potrénovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.99  09:59

Jediný co mě utěšuje je to, že jsem opravdu narychlo zajel asi 4 kola, protože jsem slíbil na pondělí čas, jinak bych po tobě hnedka šel. :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…