Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: sem proste dobrej
To máš kliku. Mě se tam pořád pletli a Mika mi ujel. Pak jsem se ještě potýkal s DC, ale ten neměl šanci, krásně jsem ho vybrzdil do "autobusu" a měl po ptákách. pak jsem se na to koukal v Hotlapu a bylo to fakt moc hezký. Šel na brzdy jako nějakej Minardi, tak jsem se mu tam nacpal. Trochu ho to hodilo na obrubníky, jak je to tam úzký, ale rozchodil to. :-))) -
Já měl taky honičku v boxech, protože jsem v prvním kole do nikoho nevrazil, tak si to vynahradili oni a Takagi mě nabral zadní křídlo. Tak jsem se dobelhal do boxů no a vyjel jsem, všechny jsem dojel a to hovoda japonský mě furt nechtělo pustit. Tak jsem ho poslal hledat cvrčky, ale bohužel ten přední spoiler je prevít. -
Ahoj. Já včera vůbec nic. Dal jsem pár kol na zahřátí (best - 1:50,241s) a pak jsem trochu zajezdil závod. A ta finská * mi ujela asi 15 kol před cílem, tak jsem se za ním hnal, ale pár chybiček + v * gumy (vůbec nedržely) se rovná až druhé míst. Jel jsem 80%. -
TAk tak - spojlery lítají jak sviňa. Já jedu klidně i z 1. místa, ale na té klávesnici se strašně blbě předjíždí a mám strašné problémy i s opozdilci o kolo zpět - ale jak kde, třeba na hungaroši to bylo o hubu - tam to smrdělo rozbitým spojlerem furt
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!