Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:44

« Re: sem proste dobrej

No i když ty a Ferrari. Ale třeba jezdíš na Minardi:-))) Třeba...!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:42

Já přesně nevím celý setup, ale mám za to, že mám přední na 10 a zadní na 3. Ale jak říkám moc si toho nepamatuji. Osobně jezdím s Jordanem č.8, takže jestli jezdíš třeba s Ferrari, tak to může bejt jinak. Psal to i Baraka, tak nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:37

No jo, co se dá dělat. Kurňa a ten rekord jsem zajel když jsem stahnul křídla - jestli to tak půjde dál budu jezdit bez křídel :-)) - jak je máš nastavené??? já přední 9, zadní 4
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:35

Jinak myslím, že už je to dost na hraně, protože ve druhém sektoru už jezdím téměř identické mezičasy a v prvním a třetím už toho moc nenaženu. Tak nevím, no!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:31

Trošku tě zase popíchnu, abys to neměl tak jednoduchý, protože je potřeba si neustále něco dokazovat. :-))) 1:48,211s. Makal jsem jako šroub.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:26

Zdarc tak jsem tady. Včera zase malé zlepšení 1:49.128 - už se k Tobě blížím :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.99  15:12

To máš kliku. Mě se tam pořád pletli a Mika mi ujel. Pak jsem se ještě potýkal s DC, ale ten neměl šanci, krásně jsem ho vybrzdil do "autobusu" a měl po ptákách. pak jsem se na to koukal v Hotlapu a bylo to fakt moc hezký. Šel na brzdy jako nějakej Minardi, tak jsem se mu tam nacpal. Trochu ho to hodilo na obrubníky, jak je to tam úzký, ale rozchodil to. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.99  15:06

Ty jo včera mě nějak půštěli - jak jsem jim byl na ocasu tak hned uhnuli - fakt jsem čuměl
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.99  15:03

Já měl taky honičku v boxech, protože jsem v prvním kole do nikoho nevrazil, tak si to vynahradili oni a Takagi mě nabral zadní křídlo. Tak jsem se dobelhal do boxů no a vyjel jsem, všechny jsem dojel a to hovoda japonský mě furt nechtělo pustit. Tak jsem ho poslal hledat cvrčky, ale bohužel ten přední spoiler je prevít.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.99  14:54

ČAO. Já jel taky včera závod na 30 kol (bože moje prsty :-)) a nakonec 6. bo jsem to zmastil v boxech - sem myslel že se benál přičítá, ale chyba lávky, ukazuje kolik tam je a tak jsem musel v 28. a 29. kole do boxů :-)) - dobrý nééé
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.99  14:46

Ahoj. Já včera vůbec nic. Dal jsem pár kol na zahřátí (best - 1:50,241s) a pak jsem trochu zajezdil závod. A ta finská * mi ujela asi 15 kol před cílem, tak jsem se za ním hnal, ale pár chybiček + v * gumy (vůbec nedržely) se rovná až druhé míst. Jel jsem 80%.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.99  14:36

Tak včera večer mírné zlepšení - 1:49.607
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  16:59

TAk já valím domů - měl jsem odpoledne frmol. Zítra dodám doufám lepší čas. Zatím čůůůůsss.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  13:42

Já taky jedu z první pozice, ale to jedu většinou qual. A tu teď moc nejezdím, protože jezdím practise, a tak se odreaguju v závodě z poslední pozice. Baví mě se prodírat startovním polem, pěkně pitstopy apod. Bombička.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  13:37

TAk tak - spojlery lítají jak sviňa. Já jedu klidně i z 1. místa, ale na té klávesnici se strašně blbě předjíždí a mám strašné problémy i s opozdilci o kolo zpět - ale jak kde, třeba na hungaroši to bylo o hubu - tam to smrdělo rozbitým spojlerem furt
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  13:11

Mě to baví jenom když jedu z poslední pozice. Dám si tak 70%, ale trochu mi na startu nestíhají nohy. Rukama to utočím, ale nohy mám v jednom pekle. Většinou nás po startu jede tak 6-8 do boxů. To víš ty spoilery dneska nic nevydrží:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  13:03

No já je taky asi potrápím, ale mě se ty závody jezdí blbě na té klávesnici - bolí z toho prsty jak sviňa :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  10:24

To je fakt. Perfektní. Hodně míst na předjíždění, jak "rychlostní" tak "na brzdy". Dneska si zajedu závod.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  09:04

To jo, ale na podívání je to paráda a okruh je fakt dobrý - zkřížený Hockenheim s Hungárošem :))
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.99  08:32

To sice jsou, ale moc tam nepoznáš, kde děláš chyby. Ta grafika není zase tak cool, aby to dokázala odhalit. Ale okruh je to fakt boží.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…