Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:12

« Re: sem proste dobrej

To víš agent HHF08 :-))) Tomd vypadá, že je pěkně nadrženej. Asi by taky rád přidal něco časů- Jenom mě štve, že se tady neukáže Harous. Možná je na dovolený, protože jsem ho tady neviděl celej tejden. Taky slíbil časy.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:07

No jo Ty seš teda dobrý špion :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:06

Já mám Kdo je tady zapnuto pořád, vždycky dám jenom Refresh a vidím jestli už jsi odepsal nebo ne! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:05

« to tomd

No tak popořádku: a) aktuální cenu nevím, ale před 2 lety byla už asi na 490.-. Jinak není problém vypálit. b) běhá to prakticky na všem od P100 (myslím obstojně), 16MB RAM (32), graf. karta nemusí být 3Dfx ani akcelerátor (je lepší). A můžeš frčet. c) Počkat se asi vyplatí, ale za cenu F1GP2 ještě nikdo neumřel, takže když zatím budeš chvilku trénovat, tak tím lépe.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:01

Já myslím že tam rezervu mají, jinak by to byly jatka. Déšt bude myslím v GP3. Jo díval jsem Kdo je tady a pěkně jsme zaplnili posledních 25 přispěvků. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:59

« Bez nadpisu

Zdarec,
    jak vas tady tak posloucham, teda ctu tak dostavam cim dal vetsi chut si F1GP2 taky poridit.
    Takze jestli se muzu ptat na nejaky info? Aktualni cena na trhu (pocitam jenom s klavesnici), pozadavky na vykon PC, popripade jestli nepockat na F1GP3 jestli bude? No ale mozna uplne nejlepsi bude web? Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:56

Myslíš, že to jako nejsou takový hovada, jak to vypadá? Že si opravdu nechávají malou rezervu pudu sebezáchovy? Je to možný. Je fakt, že tobě na tom moc nezáleží. Jinak, hlavní věc která mi tam chybí je DÉŠŤ!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:50

Já myslím že nám nejde o život - dostaneš hodiny ve 250 napereš to do stěny a jedeš v klidu do boxů. Ale ne vážně - ber to jako simulátor a nic víc, nikdy se nedostaneš na podmínky jako v reálu (což je škoda - chybí mi tam třeba strhávání folií z helmy ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:45

No vida, tak to je paráda. Ale stejně je to nějaký divný. Jak to, že mi můžeme zajíždět lepší časy než v reálu? Mám nastaveno klasicky 780/790HP a jsem, sice o chlup, ale rychlejší.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:39

No myslím že ty už seš za vodou.

98 Pole : M. Hakkinen (McLaren-Mercedes) - 1'48"682 (record)

Meilleur tour/Lap record : A. Prost (Williams) en 1'51"O95 (93)

Meilleur tour 98/98 Best Lap : M. Schumacher (Ferrari) - 2'03"766
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:36

Nevíš, jaký jsou ve Spa nejlepší časy. Mě se to nechce moc hledat, tak jestli to nemáš někde po ruce. Zajímalo by mě o kolik se ještě musím snažit.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:32

Jo jo to bude zase maso - mohlo by zase zapršet at je trošku vzrůšo jako loni :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:28

Jinak zatím to vypadá, že mě Spa nepřestanou hned tak bavit, jako to bylo u Hungaroše. Je to prostě můj okruh! Ale jak jsem tak poslouchal ostatní jezdce, tak většina z nich má Spa v oblibě. Tak jsem zvědav jak to tam bude vypadat.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:25

No to snad nééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:23

No já nevím, abys se ti z toho něco nestalo. Musíš se pořádně snažit to zajet i s jiným autem, abys nebyl nucen jezdit s Ferrari do konce života. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:16

No jo, já jezdím s tím jeho setupem. Vyzkůšám ho teda na Ferrari - to budou muka :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:09

To nevím, ale Baraka na svojí stránce píše, že setupy jsou nastavený na Ferrari MS, takže na jiných autech budou potřeba možná nějaké úpravy. Já nevím, taky myslím, že to takhle nejde, ale... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  08:00

S tím BARem mi to taky moc nejelo. Myslíš že každé to auto se chová jinak??? Tady ty problémy s autem se dají nastavit v GPEditoru, ale chování auta???
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:54

Já jsem se po dlouhém laborování přeorintoval kompletně na Jordan, protože to auto se mi moc líbí a jede fakt dobře. A zrovna Spa je pro Jordany jako dělaný. Ten výkon je na rovinkách znát a stejně tak velice dobrá stabilita v zatáčkách. Ten motor je opravdu velice dobrý a má jednu velikou výhodu. A to, že je velice spolehlivý. Zkoušel jsem i qual. s BAR. Na druhém sektoru jenom +0,126s a na tý dlouhý rovince k "autobusu" fik. Transmission Problem nebo co tam psal.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  07:49

No s Eddiem určitě nejezdím. Já to tak nějak střídám MH,JV, ale udělám Ti radost - ten svůj rekord jsem zajel s Jordanem 8!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…