Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« to tomd
No tak popořádku: a) aktuální cenu nevím, ale před 2 lety byla už asi na 490.-. Jinak není problém vypálit. b) běhá to prakticky na všem od P100 (myslím obstojně), 16MB RAM (32), graf. karta nemusí být 3Dfx ani akcelerátor (je lepší). A můžeš frčet. c) Počkat se asi vyplatí, ale za cenu F1GP2 ještě nikdo neumřel, takže když zatím budeš chvilku trénovat, tak tím lépe. -
« Bez nadpisu
Zdarec,
jak vas tady tak posloucham, teda ctu tak dostavam cim dal vetsi chut si F1GP2 taky poridit.
Takze jestli se muzu ptat na nejaky info? Aktualni cena na trhu (pocitam jenom s klavesnici), pozadavky na vykon PC, popripade jestli nepockat na F1GP3 jestli bude? No ale mozna uplne nejlepsi bude web? Diky. -
« Re: sem proste dobrej
Já myslím že nám nejde o život - dostaneš hodiny ve 250 napereš to do stěny a jedeš v klidu do boxů. Ale ne vážně - ber to jako simulátor a nic víc, nikdy se nedostaneš na podmínky jako v reálu (což je škoda - chybí mi tam třeba strhávání folií z helmy ;-)) -
« Re: sem proste dobrej
Já jsem se po dlouhém laborování přeorintoval kompletně na Jordan, protože to auto se mi moc líbí a jede fakt dobře. A zrovna Spa je pro Jordany jako dělaný. Ten výkon je na rovinkách znát a stejně tak velice dobrá stabilita v zatáčkách. Ten motor je opravdu velice dobrý a má jednu velikou výhodu. A to, že je velice spolehlivý. Zkoušel jsem i qual. s BAR. Na druhém sektoru jenom +0,126s a na tý dlouhý rovince k "autobusu" fik. Transmission Problem nebo co tam psal.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!