Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  12:56

« Re: setup

Tak snad ti to pojede líp s tím setupem. Koukni se, kolik máš nastavených koní, abys tam neměl nějakejch 700!!! A pěkně agresivně jezdit. Pozdě na brzdy, plyn na podlahu apod. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  12:42

došlo mi to. dík
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  12:37

« Re: setup - to zajomar

já používám setupy od Baraky - stáhni si když tak s tama
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  12:33

« Re: sem proste dobrej

JAk se podaří dobrzdit :-)), ale většinou malej pomalej. Spíš bych řekl že dělám chybu v tom esíčku do kopce - někdy tam mám 5ku a rychlost 260-270 a když se zadaří tak to proletím na 6ku 278-280 (+ - autobus) :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  12:17

Máš ho tam!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  12:06

Už jsi to pomalu můžeš vyzvednout, stáhl jsem si ho z domova.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  11:57

« setup

dík
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  11:48

to miki : na rovince přesně nevím, ale asi tak nějak podobně. To by znamenalo, že děláš malou chybku v nájezdu do tý zatáčky. Děláš malej pomalej, ale krátkej oblouk nebo vyjíždíš hodně ven ze zatáčky? To zajomar : setup doletí hned ráno.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  11:37

čaf miki a fenix.mne to nejde ani za nič pod 1:52.
    nemohli by ste mi poslat svoje setupy alebo aspoň hotlapy?dík. zajomar@post.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  11:29

No já si všimnul že tady nejseš. Na rovince mám 317-318. Kolik ty????
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  11:17

Ty vole spadl nám tady Internet. No jestli tam jsi tak já myslím, že mám 1. mezičas asi na úrovni 0:33,9xxs. To by svěčilo o tom, že buď jsi pomalejší na rovince, nebo děláš chybu v tý první zatáčce.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  10:02

Čoveče nerad bych kecal, ale myslím že 1.mezičas 34.6
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:55

« Re: Re:

Snad jí seženeš. Kdyby ne tak se ozvi na shaqc@email.cz a já ti to pošlu.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:51

« Re:

No jdu si ji nekde sehnat a pozdejc se ozvu jaky budou casy na zacatecnika. Mimochodem Baraka Home Page je teda docela dobra. A taky tam ma ze GP3 startuje uz v zime, takze doufam ze se do toho dostanu a pak si ji poridim.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:47

Kolik máš na prvním. Možná bysme mohli srovnat výkon právěn prvním mezičase, protože tam se dá zkazit jenom ta první zatáčka.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:41

Tak to seš dobrej - já mám na druhém 1:15.8 nebo tak nějak
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:39

Tam mě úplně fascinuje sledovat ty mezičasy. Řekl bych, že nejlepší mám 2. sektor (tam jezdím kolem 1:13 - 1:14 nevím přesně) a ten zbytek do cíle je jenom o rychlosti a umění najet do autobusu. :-))) Strašně mě baví sledovat ty rozestupy.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:35

No já myslím že ten Tvůj čas je opravdu už na limitu. Já budu mít co dělat se dostat pod 1:49
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:32

No to mi ani neříkej. Už takhle jedu jako o život a ještě abych stahoval 3 sekundy. Nééé! :-))) To by mě zabilo a přítelkyně by mě určitě nechala. Nééé. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  09:19

Harous na nás kašle, ale jenom aby mu bracha neposlal SMS, že to má za 1:45 :-))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…