Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.99  11:29

« Re: Spa-Francorchamps

Jo, jo, neni čas a příští tejden to nebude lepší. Ale bráchovi můžu dát tvýho maila a moh by ti časy posílat.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  11:29

mierne zlepšenie 1:51,900. ale zatiaĺ to je slabota. idem trénovať
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  11:03

Ale ale ale, návrat ztraceného syna. Tak bráškovi se nedaří, ale ale. No nic snad bude trénovat. A co ty, nějakej čásek by to chtělo!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.99  10:55

Já vám dám dovolenou. Jako idiot jezdim po služebkách celej tejden, takže časy nějak nejsou. Bratr sice trochu jezdil, ale myslim, že pod 1:50 se nedostal.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:30

Zajomare sakra, jakou máš nastavenou obtížnost. Musíš jezdit ja ACE (nebo jaká je ta poslední). Já to tak mám a k tomu mám zapnuto jenom autotransmission. Je to asi tak, že s každou obtížností nahoru = 1s dolůůů. Tak to zkus a zaber!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  10:06

fenix,mig a spol.ako je to možné že jazdíte na 2. medzičase okolo 1.15? ja tam jazdím najlepśie 1.19
    potom celkový čas neviem dostať pod 1.52.nemohli by ste mi poslat vase hotlapy? dík. zajomar@post.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  07:24

Tak koukám, že jsem v druhém sektoru rychlejší!!! Jezdím tam na hranici mezičasu 1:14,9xxs. Ale potom tam asi někde zpomaluju. Hmm, ale kde???
  • 00 Reagovat !

foto

19.08.99  23:52

« Spa-Francorchamps

...1:48.915 a niz to nepude ani kdybych se posr. Jo jinak mezicasy mam 33.9 a 1:15.8. A nejradsi mam pasaz Fagnes. Tam to svisti uplne skvele. Jinak pri zavode je dost dobry jet do boxu na vytocenou 6. Automaticky se to pak zpomali samo a vy nazenete dost sekund oproti ostatnim. No, ale to asi vite..:)))

P.S. Sem fanatickej Ferrarista, takze Keep Smiling !!! :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  15:30

« Re: sem proste dobrej

No jo - musím to vyzkoušet někde. Dneska to balím - zítra s časem pod 1:48 čau :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:22

To je fakt nevýhoda, ale nemysli si, že s těmapedálama je to o moc jiný. Stejně ho většinou skoro prošlápnu skrz tu konsoli.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:13

Tak to snad ne, na té klávesnici je to ovládání těžší a plyn a brzdu jde použít buď plný kotel nebo nic - to mě tom štve nejvíc
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:04

Hele nééé abys byl lepší!!! To jsme si nedohodli! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  14:01

OK už ho tady mám. Díky. Otestuju a uvidím - snad to bude lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  13:52

Pošlu ti ten, co jsem poslel zajomarovi. Doufám, že je to ten správnej. Hned to doma zkontroluju. Zkus ho, uvidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  13:46

Hele pošli mi ten Tvůj setup - teda jestli můžeš. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  13:34

To je ono! To ubrání tě stojí ten čas! Protože potom vlastně přidáváš zase do kopce a ztrácíš desetiny. V tom to asi fakt bude. Já tam vletím rozjetej a ustojím to. Prostě to jde. Tak jak to mám nastavený.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  13:30

S tou F7 jsem to nezkoušel je to vo hubu - ale asi to otestuju. Já v tom kopci musím trošku ubrat jinak letím ven - teda s těma křídlama co tam mám 8-3. Na větších křídlech mě to tam udrží.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  13:24

A zkoušel jsi to s tou F7? Třeba to nějak vychytáš. No v tom dolíku je to taky o hubu, ale prostě to nechce ubírat a narvat to tam, ty obrubníky tě udržej.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  13:17

No jo, vono to asi bude v tom, v tom kopci tu vteřinu neztratím. A jestli to možná není tou F7 - mě to tam ve výjezdu víc nepustí a Ty když jedeš na hraně tak je to možná rychlejší.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.99  13:13

Já jezdím takovej polo. Najíždím jako na malej, ale jak začnu zatáčet, tak začnu přidávat a ona mě pomalu vynáší tak, že opravdu nejedu po té ideální stopě, ale jsem mnohem rychlejší, než když po ní jedu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…