Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Spa-Francorchamps
Hele miki, nic moc jsem nenašel, ale zato jsem našel takovej malej prográmek, kterej srovnává mezičasy ne s tvým nejlepším, ale s nejrychlejším jezdcem vůbec. Tzn, že když pojedeš třetí časy, tak tě bude srovnávat s tím, kdo je první. To je dobrý ne? A taky se titam objeví "POLE", když budeš nejrychlejší! -
To je fakt, protože kouknout se musím, abych věděl, jestli to má cenu ještě makat. Chtělo by to udělat layout jako v opravdových závodech. Jak tam ty časy jsou hezky vidět v tom řádku přes celou obrazovku. Anebo to udělat třeba zvukem - nějaký znamení, že jsi lepší nebo horší! :-))) -
Takhle přesně to neodhadnu, ale taky si myslím, že pod 48 to půjde. Jenom nesmím propadávat nadšení, že jsem na mezičase rychlejší. Vždycky mi začne tlouct srdce a někde to podělám. Už se mi podařílo jet ve druhém sektoru na hranici 1:14,9xx, ale potom jsem trochu pocuchal zadním kolem trávu a bylo to. -
Čau miki. Nevím, jestli jsi koukal pořádně, ale nejlepší čásek to bohužel není. Možná tvůj o jo, ale jinak tady jeden nejmenovaný zajel za 1:48,211s, ale přes víkend trochu potrénoval a dostal se na čas 1:48,134s. Jezdím na ACE a s těma sekundama to tady říkal někdo už dřív, tak jsem to jenom opsal. -
Čaute všeci. Včera jsem bohužel byl mimo tak jsem se ani neozval. Tak jsem zajel zatím koukám nejlepší čásek 1:48.3xx bohužel jsem si ho nenapsal přesně, ale v pondělí dodám určitě pod 1:48 - na to dám krk :-)). Mezičasy stejné jak MIG 33.9 a 1:15.8. To FENIX: já jezdím semipro - takže dle toho co říkáš se dostanu na 1:46.3 no hned to vyzkouším :-)). Jo ten Tvůj setup je na prd - je to seštelované tak že tam 6ku ani nezařadím (bude to asi nějaký jiný setup). No nic vezmu si modem domů a večer se tu ještě ukážu s novým časem.
Zatím
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!