Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  10:11

« Re: Spa-Francorchamps

Hele miki, nic moc jsem nenašel, ale zato jsem našel takovej malej prográmek, kterej srovnává mezičasy ne s tvým nejlepším, ale s nejrychlejším jezdcem vůbec. Tzn, že když pojedeš třetí časy, tak tě bude srovnávat s tím, kdo je první. To je dobrý ne? A taky se titam objeví "POLE", když budeš nejrychlejší!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  09:42

To já taky nevím. Chtělo by to někde zjistit, ale já se na to zkusím pořádně podívat. Třeba v těch tunách softu něco vyhrabeme.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  09:34

Třeba tam na tom webu - gp2.com něco takové je - je tam jakýchsi pochystáků, ani nevím na co :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  09:19

To je fakt, protože kouknout se musím, abych věděl, jestli to má cenu ještě makat. Chtělo by to udělat layout jako v opravdových závodech. Jak tam ty časy jsou hezky vidět v tom řádku přes celou obrazovku. Anebo to udělat třeba zvukem - nějaký znamení, že jsi lepší nebo horší! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  09:08

Jo ty mezičasy by měly bejt přes celou obrazovku bo někdy udělám chybu jenom tím že se podívám kolik jedu - ve Spa jsou tak blbě v zatáčkách
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:45

Takhle přesně to neodhadnu, ale taky si myslím, že pod 48 to půjde. Jenom nesmím propadávat nadšení, že jsem na mezičase rychlejší. Vždycky mi začne tlouct srdce a někde to podělám. Už se mi podařílo jet ve druhém sektoru na hranici 1:14,9xx, ale potom jsem trochu pocuchal zadním kolem trávu a bylo to.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:41

No já tam mám ještě chyby a proto jsem jezdil a jezdil že to vyjde pod 48 a nic. Při čisté jízdě se můžu dostat na 1:47.7 - si teda myslím.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:33

No tak to opravdu nevím, ale asi podobně. Já tam udělám kravinu na výjezdu z autobusu, většinou tam trochu brejkuju :-))) Ale stejně jednou to vyjde a počítám, že když projedu autobus fakt rychle a čistě, tak to musí jít pod 48s!! Musííí!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:29

Kolik máš rychlost před autobusem?? já myslím kolem 316
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:21

No mezičasy mám : 1. sektor : 34,102s, 2.sektor : 1:15,265s. Pak tam dělám asi nějaku kravinu, nebo mi o na tý rovince nejede.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:13

Jo zkoušel, ale je to na nic, jde to hnedka do smyku - fakt to na tý klávesnici nejde.Jaké máš mezičasy???Pořád stejné?? já v tom nejrychleším kole - 34.257 ; 1:15.454
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  08:05

Zkoušel jsi tu F7? Jak ti to s tím šlo?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  07:55

No to já taky, ale trošku mi pomáhá při nájezdech do zatáček - ale ted už ne, už to mám zažité.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  07:45

Ta čára je stejně trochu idealistická, protože když jedu fakt naplno, tak lítám kolem tý čáry a akorát se zdržuju tím, abych se na ní udržel.:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  07:40

Jo docela jo - trošku mi tam chybí ta čára ideálního průjezdu, ale už to jezdím beztak skoro poslepu ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  07:37

Sakra sakra, to je blbý. No ještě mám necelý týden, tak se do toho pořádně pustím. Koukám, že to stáhneme pod 1:48s. Ojoj. Ale s těma úrovněma to celkem funguje, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  07:32

Zdarec - tak to jsem asi přehlédl, ale to je jedno :-) nový čas 1:48.016 - pod těch 48 jsem se zaboha nemohl dostat další časy byly 018,054,096, ale pod ani ň. Jezdil jsem v to ACE.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  07:20

Čau miki. Nevím, jestli jsi koukal pořádně, ale nejlepší čásek to bohužel není. Možná tvůj o jo, ale jinak tady jeden nejmenovaný zajel za 1:48,211s, ale přes víkend trochu potrénoval a dostal se na čas 1:48,134s. Jezdím na ACE a s těma sekundama to tady říkal někdo už dřív, tak jsem to jenom opsal.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.99  15:50

Čaute všeci. Včera jsem bohužel byl mimo tak jsem se ani neozval. Tak jsem zajel zatím koukám nejlepší čásek 1:48.3xx bohužel jsem si ho nenapsal přesně, ale v pondělí dodám určitě pod 1:48 - na to dám krk :-)). Mezičasy stejné jak MIG 33.9 a 1:15.8. To FENIX: já jezdím semipro - takže dle toho co říkáš se dostanu na 1:46.3 no hned to vyzkouším :-)). Jo ten Tvůj setup je na prd - je to seštelované tak že tam 6ku ani nezařadím (bude to asi nějaký jiný setup). No nic vezmu si modem domů a večer se tu ještě ukážu s novým časem.
    Zatím
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  11:32

To jo to můžeš, byl tady někde napsanej, ale pro jistotu : shaqc@email.cz. Ale vždyť ty ho vlastně máš, že jo???
    to zajomar : trénuj už je to lepší!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…