Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  14:00

« Re: Salati - to fenix

Na atletiku nekašlu - docela mě to baví a Dvořák je Zlíňák takže tím tuplem dneska asi nic nezajedu. Na Monzu zatím kašlu - dokud se nedostanu pod 1:48. Máš ten svůj hotlap????
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  12:42

Na atletiku kašli. Trénuj. Pomalu asi začnu pokukovat po Monze. Co vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  12:34

No mě to moc nejde jak ta atletika - dneska bude končit desetiboj - to toho zase moc nenajezdím :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  12:06

No já taky ne. Ale zkoušel jsem kompletní nové nastavení podvozku, trochu jsem testoval a řekl bych, že jsem zajížděl velice solidní časy na hranici 1:48,2xx v practise. Dneska zkusím stáhnout tu půl vteřinu a třeba se zadaří ještě nějaké zlepšení.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  11:39

Zdarec - tak včera zase žádné zlepšení :-(. Zajomare tak jak se ti líbil můj způsob jízdy???
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  11:27

Zajomare, prosím tě, řekni mi, na jakou obtížnost jezdíš??? Podle toho, že máš 2. split 1:18.xxx, tak musíš jezdit na Rookie nebo Amateur. Já jezdím na Ace a mám 1:15,0xxs. Podívej se schválně.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  11:24

nerobím si zbierku. zatiaľ som dostal iba 1 hotlap. chcem sa pozriet ako to jazdíte vy keď na 2. medzičase máte 1:14 a ja 1:18
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  11:09

« Re: Salati - to zajomar

Hele člověče, se mi zdá, že jsi nějakej sběratel HotLapů, ne? Si děláš nějakej archív nebo co?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  15:00

« Re: Salati

CLy,pošli hotlap na zajomar@post.sk, na akom trackpacku jazdíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  12:17

« Re: Salati - to miki

No jo Monza, tam sem taky nebyl :-))). Ty brďo, to bude zase bez křídel, to budou šlehy!!! Nevíš časy? Record a tak?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  12:13

Sem myslel obrazně :-)) nééé. Jo na Monze to budou kalby - jenom jiskry budou lítat:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  12:03

O 3 desetiny? Tak to se ti moc do výfuku koukat nebudu!! Ale to nevadí. HotLap pošlu zítra, když si vzpomenu a dotáhnu ho do práce :-)). Snad na to nezapomenu!!! Jinak, jak se těšíš na Monzu?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  11:56

Čoveče jsem schopnej jít dolů tak o 3 desetiny a pak mi budeš čučet do výfuku. Pošli hotlat ať se kouknu na toho Tvojeho sršňa
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  11:51

Chacháá máš co dělat!!! Stejně už na to nemáš, přiznej si to! Ten tvůj poprděnej McLaren nebo co to máš za pekáč, na mýho Horneta stejně nestačí. Už si to sakra uvědom!!! :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  11:34

Čuměl jsem na atletiku a trošku jezdil, ale na 1. mezičasu jsem dělal chyby a tak jsem se na to vyfláknul. Zítra uvidíš špekáčku :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  11:25

Jak nebyla nálada? Zase jsem ti ujel!!! Trochu zaber bábovko! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  08:05

Zdarec - tak včera jsem jsem moc nejezdil - nějak nebyla nálada a podle toho to taky vypadalo - žádné zlepšení. V tom autobusu mám 2 - na 3 jdu do hodin :-((že by zase ten volant????). Kdo chce mám tady ten hotlap 1:48.016.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.08.99  07:12

CLy, očekávám HotLap na shaqc@email.cz, jinak se obávám, že budu nucen být trochu na pochybách. Netvrdím sice, že se zhoršuju, ale jedu absolutně na hraně a abys byl o vteřinu rychlejší?!? To se mi nechce věřit! Ale je to možné! Jinak včera, konečně, 1:47,864s!!! Jupííí! Autobus jezdím na vjezdu na 3 a těsně před výjezdem řadím 4 a potom točím 5 až do cíle, abych se nezdržoval dáváním 6.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.99  23:54

To si delas srandu ne? :))) Ja se totiz nezlepsuju, ale zhorsuju. O Spa se mi uz i zda. Jinak s tim ACE sem to tad ypsal kdysi taky, ale bylo nas vice. Me se to potvrdilo. Taky dost zalezi kolik mate Processor occupancy nebo jak se to pise. Jinak jakou rychlosti a na jakej stupen vyjizdite z autobusu? Ja to beru pres ten levej obrubnik na trojku a vzdycky mi to pripada, ze tam hromadu casu ztratim...Jinak k tem programku. Chtelo by to neco podobnyho jako je ten Gp2lap, skoda ze funguje jen v zavode a ne v treninku :-(
  • 00 Reagovat !

foto

23.08.99  21:38

« Salati

1:47.059
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…