Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Salati - to fenix
No já taky ne. Ale zkoušel jsem kompletní nové nastavení podvozku, trochu jsem testoval a řekl bych, že jsem zajížděl velice solidní časy na hranici 1:48,2xx v practise. Dneska zkusím stáhnout tu půl vteřinu a třeba se zadaří ještě nějaké zlepšení. -
« Re: Salati
CLy, očekávám HotLap na shaqc@email.cz, jinak se obávám, že budu nucen být trochu na pochybách. Netvrdím sice, že se zhoršuju, ale jedu absolutně na hraně a abys byl o vteřinu rychlejší?!? To se mi nechce věřit! Ale je to možné! Jinak včera, konečně, 1:47,864s!!! Jupííí! Autobus jezdím na vjezdu na 3 a těsně před výjezdem řadím 4 a potom točím 5 až do cíle, abych se nezdržoval dáváním 6. -
« Re: Salati
To si delas srandu ne? :))) Ja se totiz nezlepsuju, ale zhorsuju. O Spa se mi uz i zda. Jinak s tim ACE sem to tad ypsal kdysi taky, ale bylo nas vice. Me se to potvrdilo. Taky dost zalezi kolik mate Processor occupancy nebo jak se to pise. Jinak jakou rychlosti a na jakej stupen vyjizdite z autobusu? Ja to beru pres ten levej obrubnik na trojku a vzdycky mi to pripada, ze tam hromadu casu ztratim...Jinak k tem programku. Chtelo by to neco podobnyho jako je ten Gp2lap, skoda ze funguje jen v zavode a ne v treninku :-(
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!