Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:27

« Re: Salati - to fenix

No jo ale stejně. Víš kolik to je, takovech 152 tisícin??? To je nejmíň 15m! No dobře 10! To je pěknej kus! Bábovko, to v životě nezajedeš pod 48, chachááá. :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:24

No jo je to tak - ani víc ani míň :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:22

Ale jo je to tak. Sakra, ale počkej. Dneska počítám 1:47,5xxs. Určitě. no je to jedna z posledních šancí. :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:20

To je v prčicích. Já ti to posílal z domova do práce, tak jsem automaticky myslel, že ti to přišlo. Zkusím to ještě dneska večer. Nějak mi to doma blbne. 152tisícin, to je nějak málo, ne? 1:47,864!!! Spočítej to ještě jednou.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:15

No nemám ho - kam jsi to posílal??? Do práce mi přišlo akorát to číslo na mobilku
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:07

No počkej já ti ho včera posílal z domova!!! Ty ho nemáš???!!!???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:04

No jo včera to byla bída, ale dneska budu lítat jak baba na koštěti :-)). hele moc si nevyskakuj - 152 tisícin (sem si to spočítal :o) co seš přede mnou není žádná velká výhra. Dneska večer už to musím zajet. Pořád čekám na ten Tvůj hotlap???
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  11:35

No jo, ale jak si to představuješ??? Tomu říkáš trénink?? No to snad není pravda. Já mít takovej čas jako ty, tak celej den nedělám nic jinýho než jezdím:-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  09:46

Čoveče abych se přiznal tak jsem včera ani nepustil počitadlo :-(( - to jsem teda povaha
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  07:12

Tak koukám, že tě ta atletika nějak vzala,co? No nic, stejně bys žádnej pořádnej čas neudělal, viď ty hrochu!!! No uvidíme, třeba se ti alespoň povede dostat se pod 1:48s. I když...! :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  18:15

OK - tak dneska konec - večer čekej SMS :-)) zdarec
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  15:24

To bys měl, protože se ti o něm bude zdát!!! Došel ti ten mail??? Příští týden by se měl zapojit tomD, protože mi včera přišlo od něj CD, takže mu to nahraju a pošlu zpět. Tak jsem zvědav! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  15:18

Jo to sem byl já - ono se to nějak posířilo. Neboj ten čas mám zarytý hluboko v paměti :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  15:15

OK, ale ten čas mi poslal na mail. To číslo ti pošlu taky mailem! Jo jinak ten anonym jsi byl ty, bábovko! :-))) Jinak musíš ubrat ještě hodně, nezapomeň. 1:47,864s!!!!!!!!! :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  15:09

Tož to nic - to su klidný :-))). Pošli mi do mejlu číslo na mobilku - taky ti pošlu - a večer Ti pošlu SMSkem nový čas pod 1:48 a už nepůjdeš spát :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  15:03

Právě mi přišla SMS od bráchy Harouse! 1:48,552. Salát :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  14:48

Kudla budu si muset někde sehnat ten volant at te jednou pro vždy umlčím :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  14:31

Já ti dám saláta!! Ty hlemejždi! Trochu už zaber. Když budeš takhle jezdit tak tam nedám ani dvojku! Jezdíš časy, jako kdybys jel v trabantu! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  14:12

Jo jo - trénuj saláte :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

25.08.99  14:05

OK já na ní taky nekašlu. Dvořák je můj kůň, takže mu držím palce. HotLap!!!! Panebože, ale už si to píšu. Zejtra už snad určitě. Ach jo ta hlava. No nic, zkusím trochu zajezdit (do 19hod času dost, ne) :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…