Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:58

« Re: Salati - to fenix

No uvidíme tedka - už skoro jedou brrr vrr vrrrrrr.....
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:57

STEROIDE VYFIČ, NA TVÉ DEMENTNÍ POZNÁMKY TADY NEJSME ZVĚDAVÍ
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:54

Doporucuji kontaktni cocky,hezouni!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:53

No jo, ale stejně. Svůj první čas, kterej jsem sem dával, tak byl 1:52,xxx. Takže teda chlapci zklamali. Jsou to stejný hlemejždi jako ty!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:49

No jo, ale neboj oni se rozjedou a abysme se pak nedivili :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:41

To jo, ale od nohy! :-)) Ty brďo to je i zajomar se svejma 1:51 lepší. To jsou saláti! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:27

Tak jsem ted hodinu a půl kaput internet - to fakt na.ere, zrovna dneska. Snad to pojede. Zatím časy nic moc - MH 1:54 - to jezdím s prstem v nose :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  10:48

Se ví! Už jsem napojenej a netrpělivě očekávám první časy!! Chlapi nezapomeňte - tady v ČR to jezdíme za 1:47,660s, tak snažte! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  09:38

No tak to se teprve ukáže. hele za chvilku už jedou - už se těším
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  09:18

Tomu ty říkáš nějakou setinku??? 152 tisícin, panebože vždyť to je 10 metrů. :-)))) Stejně tě v Monze dostanu, bačkoro! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  09:06

Čéče co to tady plantáš - byl jsem dycky jen nějakou setinku za Tebou :-))), ale jinak souboj pěkný i když jen na dálku - potřeba trošku motivace.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  08:56

Prej saláte!!! Prosím tě, jak dlouho ti to trvalo! Ty než se s tou tvojí plechovkou pořádně rozjedeš, tak je konec sezony!!! :-))) V Monze už ti žádnou takovou šanci nedám, hlemejždi! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  08:51

Taky jsem to zajel až v tu 1 v noci. OK tentokrát remíza - uvidíme jak dopadne Monza saláte :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  08:49

Mě ta SMS přišla někdy v 1hod ráno a já jsem si jí přečetl až asi v 6. Chtěl jsem tě tady dneska překvapit, ale tohle teda. No nic. Myslím, že souboj ukončíme, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  07:51

Zdarec - no tak to je dílo!!!! Ani o tu tisícinku nejsem lepší :-((, ale i tak je to dobrý. Já myslím že je to spravedlivé :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  07:04

Teda miki, to je NEUVĚŘITELNÝ!!! Teď jsem si přečetl tvojí SMS a málem mě museli sbírat. Po čtrnácti dnech se stane tohle. To snad není ani možný. Víš jakej mám čas??? 1:47,660!!!!! Já jsem úplně na mrtvici! :-))
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.99  00:00

« Teda Vy me serete! :)

Ja uz nejsem schopnej dobre projet ani cilovou rovinku jak mi z toho sibe. A o 1:47 nemam ani divoky sny... Uz se tesim na Monzu, ale ted sem nejak experimentoval s programkama z GP2.com, ze mam celou hru nejak na divoko.:(
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  15:07

Tak se snaž saláte - čao
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:53

Jen počkej zejtra. Mně to klapne a tobě sklapne. :-))) Čau
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.99  14:35

No jo je to kolem 10 metrů - Ti říkám že tam byly chyby a můžu to zajet o 3 desetiny dolů - když to klapne - a to si piš že to klapne
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…