Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« SETY a GP2 soutez
Zdravim Vas panove. Obcas to tady proctu a Zjistuji, ze par z vas pouziva sety z mych stranek. Je to potesujici, ale chtel bych jen upozornit, ze sety jsou stare a sestavene na originalni trate, tedy ne treba na Monzu 99. Prave ten ted doma testuji a pokud o nej mate zajem pristi tyden ho na stranakach vystavim. Take se s klukama na Mageu nyni dohadujeme na oficialni GP2 soutezi na ceskem webu. Ted ladime pravidla a pocitam, ze tak od poloviny az konce zari ji odstartujeme. Kdo bude mit zajem je srdecne vitan. Vice lidi znamena kvalitnejsi soutez. -
« Re: to: Fenix
Hmm asi jo. Mimochodem poznáš to tak, že si dej první trať. Měla by to být Melbourne a všude po trati je to napsaný! Jestli to tak je, tak je to v pohodě. Jestli chceš, tak ti pošlu soubor GP2.exe, kterej je upravenej. Jsou v něm názvy tak, jak jdou po sobě v 99. Takže alespoň názvy jsou v pohodě. -
« Re: to: tom
No já myslím že podařilo, protože jak sem tady někde četl ja tam bordel v menu, A1ring je nějak posunutej nebo zaměněnej a Evropou myslím. Takže když vyberu Monzu, obrazek je z Madarska a popisky od Spa, ale jezdím Monzu (fakt vím jak vypadá) a myslím že se ta trať liší od orig GP2. -
« Re: to: tom
No jestli jsi to jezdil s 850(!!!!)HP, tak potěš PánBůh. To bys musel zajet za 1:10 :-))) Takže si to raději nastav tak, jak jsem to popsal, ať máme objektivní srovnání, OK? Podle toho času to vypadá, jako bys jezdil ještě na starých tratích. Povedlo se ti to uploadnout do hry (ty 99tky)? -
« Re: to: Fenix
Ahoj Tome. Hele základ je, aby ses podíval, kolik máš nastaveno koní. Najdeš to v zase v programu GP2Edit, když si nahraješ Season99, a tam si upravíš. Race=780HP, qual=790HP. Ve hře v setupu toho moc nenastavíš. Chce to se hlavně kouknout na křídla. Monza chce tak 10 přední, 1 zadní. Říká se tomu "jezdit bez křídel". Potom se dá laborovat s podvozkem. Obecně platí, že čím níž jde posadit auto, tím líp. To ale musíš vyzkoušet, abys nedrhnul podvozkem o asfalt :-)). -
« Re: to: Fenix
Nazdar lidi, tak sem včera poprvé trochu potrénoval a best time mám jenom 1:22.249.
Jezdím se setupem od Baraky. Nevíte čím by se to dalo trochu vylepšit, nějaké finty co kde nastavit aby to ubralo nějakou tu sekundu. To:Fenix, jestli můžeš pošli mi tvůj setup a taky hotlap 1:17...abych se něco přiučil. Díky -
« Re: to: tomD
1:19,550s, ale jak už jsem psal. Neměl jsem moc času a nebyla taková ta jezdící pohoda. Dneska to vypadá OK, protože venku je zataženo a tak. Pustím Red Hot Chili Peppers - Californication a začnu pořádně kroužit. Kdybych našel nějaký optimální setup, tak ti ho pošlu, OK? -
« Re: to: tomD
Ahoj Tome. Doufám, že ti to všechno bude fachat. Snad ti nevadí, že jsem ti neposlal buklet, ale sám ho taky nemám. Setupy používám z www.alphaF1.com/gp2. Něco mám i od Baraky, ale jak na co. Takže zítra dotlač ty časy, já taky zkusím něco a sejdeme se tady ráno.OK?