Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  11:26

« Re: to: Fenix

Ne v tom by neměl být problém. GP2.EXE posílám!!! Barako, to je boží s tou souteží. Hele ten setup bys mi mohl poslat na shaqc@email.cz, že jo? Please. to hlemejž :-)) : copak, copak, flákáme se a netrénujeme??? Tady to máš.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  10:39

Jo Melbourne se tam všude píše takže v pohodě.
    Upravený GP2.exe by bylo skvělý(tom_d@seznam.cz).
    Jinak já hru spouštím souborem hof25.bat přes gp2lap.exe. Není v tomhle problém?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  10:07

Zdarec - no to jsem se smál včera. Dneska už ne :-( hlemejždi. No nic budu muset máknout - moc se mi nechtělo už jezdit když jsi měl ten čas 2 vteřiny horší.
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.99  09:56

« SETY a GP2 soutez

Zdravim Vas panove. Obcas to tady proctu a Zjistuji, ze par z vas pouziva sety z mych stranek. Je to potesujici, ale chtel bych jen upozornit, ze sety jsou stare a sestavene na originalni trate, tedy ne treba na Monzu 99. Prave ten ted doma testuji a pokud o nej mate zajem pristi tyden ho na stranakach vystavim.

Take se s klukama na Mageu nyni dohadujeme na oficialni GP2 soutezi na ceskem webu. Ted ladime pravidla a pocitam, ze tak od poloviny az konce zari ji odstartujeme. Kdo bude mit zajem je srdecne vitan. Vice lidi znamena kvalitnejsi soutez.

• « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  08:41

Hmm asi jo. Mimochodem poznáš to tak, že si dej první trať. Měla by to být Melbourne a všude po trati je to napsaný! Jestli to tak je, tak je to v pohodě. Jestli chceš, tak ti pošlu soubor GP2.exe, kterej je upravenej. Jsou v něm názvy tak, jak jdou po sobě v 99. Takže alespoň názvy jsou v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  08:37

« Re: to: tom

No já myslím že podařilo, protože jak sem tady někde četl ja tam bordel v menu, A1ring je nějak posunutej nebo zaměněnej a Evropou myslím. Takže když vyberu Monzu, obrazek je z Madarska a popisky od Spa, ale jezdím Monzu (fakt vím jak vypadá) a myslím že se ta trať liší od orig GP2.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  08:17

« Re: to: tom

No jestli jsi to jezdil s 850(!!!!)HP, tak potěš PánBůh. To bys musel zajet za 1:10 :-))) Takže si to raději nastav tak, jak jsem to popsal, ať máme objektivní srovnání, OK? Podle toho času to vypadá, jako bys jezdil ještě na starých tratích. Povedlo se ti to uploadnout do hry (ty 99tky)?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  08:14

K tomu výkonu, čas kterej sem zajel byl s nastavenýma 850HP, myslíš že když dám 790 tak to bude lepší? Nebo je chyba asi někde jinde - třeba ve mě. Ale nezoufám jezdím teprve jeden den.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  08:08

Ahoj Tome. Hele základ je, aby ses podíval, kolik máš nastaveno koní. Najdeš to v zase v programu GP2Edit, když si nahraješ Season99, a tam si upravíš. Race=780HP, qual=790HP. Ve hře v setupu toho moc nenastavíš. Chce to se hlavně kouknout na křídla. Monza chce tak 10 přední, 1 zadní. Říká se tomu "jezdit bez křídel". Potom se dá laborovat s podvozkem. Obecně platí, že čím níž jde posadit auto, tím líp. To ale musíš vyzkoušet, abys nedrhnul podvozkem o asfalt :-)).
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  08:01

Nazdar lidi, tak sem včera poprvé trochu potrénoval a best time mám jenom 1:22.249.
    Jezdím se setupem od Baraky. Nevíte čím by se to dalo trochu vylepšit, nějaké finty co kde nastavit aby to ubralo nějakou tu sekundu. To:Fenix, jestli můžeš pošli mi tvůj setup a taky hotlap 1:17...abych se něco přiučil. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  07:57

Absolutně nechápu, čemu se směješ. :-))) 1:17,111s, chlapi snažte se!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  15:38

:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:54

« Re: to: tomD

V tom případě je to fajn. Doufám, že se dostanu na nějaký solidní čas a zacpu pusu tomu hlemejžďovi Mikimu. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:51

Vidím že sme naladění na stejnou notu i v musice.
    S tím setupem by to bylo OK. Jsem přece jenom ještě začátečník.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:50

Vidím že sme naladění na stejnou notu i v musice.
    S tim setupem by to bylo OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:46

1:19,550s, ale jak už jsem psal. Neměl jsem moc času a nebyla taková ta jezdící pohoda. Dneska to vypadá OK, protože venku je zataženo a tak. Pustím Red Hot Chili Peppers - Californication a začnu pořádně kroužit. Kdybych našel nějaký optimální setup, tak ti ho pošlu, OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:41

Jasně, zítra ráno tu budu.
    Kolik máš zatím v Monze nejlepší čas?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:37

Ahoj Tome. Doufám, že ti to všechno bude fachat. Snad ti nevadí, že jsem ti neposlal buklet, ale sám ho taky nemám. Setupy používám z www.alphaF1.com/gp2. Něco mám i od Baraky, ale jak na co. Takže zítra dotlač ty časy, já taky zkusím něco a sejdeme se tady ráno.OK?
  • 00 Reagovat !

foto

02.09.99  14:33

« to: Fenix

Tak už mi to všechno funguje a zítra vytlačím nějaký časy. Jo a ještě jakej používáš na Monzu setup? Něco sem stáhl z Baraky ale asi se to budu muset naučit nastavovat sám, teda jestli je to v lidských silách.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.99  11:24

« Re: Monza - time

No to bys pomalu mohl, protože dostáváš víc jak 2 vteřiny na kolo ty hlemejždi. :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…