Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  11:35

« Re: Zdravim klub sneku :-))))

Já taky děkuju. Jsem zvědav, co se mi s tím podaří zajet. Doufám, že nebudu zajíždět takový šnečí časy jako Šnek 2. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  11:31

Jo to můžem a dáme jim na * :-))). To Baraka: no jo, to je pěkný čásek - dík za setup
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.99  10:35

« SET na Monzu 98

Zdravim Vas panove, jak jsem slibil, dodal jsem dnes na sve stranky set na Monzu 98. Ja s nim zajel cas 1:16.8.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  10:21

Čus šneku 2! Tak jsi se koukám moc nesnažil, co? Chtělo by to ty časy od kluků. Jinak doufám, že jedtli rozjedou tu sezonu, že vytvoříme spolu "Šnek Team". :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  10:09

Čůůůůs - tadu šnek 2 (teda zatím, než roznesu na kopytech toho šneka 1 :-)). No já si trošku polepšil 1:17.321
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  08:52

Ahoj, tady šnek 1. :-)) Chlapi trochu zaberte, protože tady už máme velice pěkné časy. Jinak o vákendu žádné zlepšení (škoda :-))), takže pořád platí 1:17,111s. Makejte!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  08:41

Zdar Migu, jak se vede brachu? :)))) V Monze mam taky 1:18:5xx. po deseti zkusebnich kolech v Practice... Takze uvidime, dneska to trosku potrapim... :)))))
  • 00 Reagovat !

foto

05.09.99  18:06

« Zdravim klub sneku :-))))

..bez urazky, ale nejak se to tady hemzi hlemejzdima oslovenima :))) Zatim sem teda hlemejzd ja s casem 1:18.564. Jinak na strankach myslim Piskota z Magea sem nasel jejich myslim lonsky casy a bylo mi z toho dost soufl... Jinak tady dam odkaz na stranky nejakyho manika, mel by tam bejt nejakej ten setup :-) [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  13:43

« Re: to: Fenix

Ty časy jsem tam nenašel - oni se jima moc nechluběj asi si vyměnují hotlapy mezi sebou. Zeptáme se Baraky jaký má hotlap na Monzu - jestli je ještě tady. Tak kolik??
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.99  13:41

« Bez nadpisu

FENIX: tak je to spravne, uz jsem se bal, ze nebudu moci pouzivat vsech sest rychlosti, abych se vam moc nevzdalil. :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  13:41

« Re: To Baraka

Já se taky přidám už mě totiž nebaví jezdit s tím hlemejžděm Fenixem :-))). Můžeš mi poslat věci co mám všechno udělat do mejlu - mikin@seznam.cz Dííík
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:55

« Re:

BARAKA: Jasně, myslel jsem to ze srandy. To víš, že se k Vám přidáme a taky je mi jasný, že nás nebudete šetřit. Ale neboj, my Vás taky ne!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:44

Jo diky za GP2.exe.
    Jinak přes víkend potrénuju a v pondělí uvidím jestli se k vám přidám s tou soutěží
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:42

« Bez nadpisu

FENIX: To me sice tesi, ale jestli je to pravda, je otazka. A na ni bychom prave mohli odpovedet po teto soutezi. :o)) Kazdopadne, kdyz jsme tam to auditorium zakladali, byli jsem jak zaci v autoskole a postupne jsem se "vyjizdeli". A jestli to tak funguje, melo by byt i ve vasem zajmu, pridat se k nam a mit na porovnani dalsi soupere. A i kdyby jste nebyli prvni, tak jde snad jen o to byt ve hre a nenudit se, ne? :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:21

« Re: SET MONZA 99

OK to by bylo dobrý. Nebojte nebojte, ale říká se, že na Mageu jezdí ty nejlepší od nás, takže abych z toho neměl nějaké trauma! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:13

To jsem tedy zvědav - na ty časy. Počítám, že o víkendu půjdu pod 1:17s chachááá. Počkej, zase se budeš plácat někde na konci! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:11

« SET MONZA 99

Dobre, set na Monzu bude ke stazeni na mojich strankach, aby nebyl k dispozici jen nekomu. Tim nechci v zadnem pripade tvrdit, ze by to s nim slo vyrazne lepe, ale mohl by to byt smer ke stavbe vlastniho nastaveni. Tedy pokud nekdo jezdi podobnym stylem jako ja.

Te nove souteze se nebojte, jak jsem sledoval vase casy v Belgii, jedete neco podobneho jako my. Alespon muj nejlepsi byl letos 1:47.3xx. A tady jsem videl nekoho s casem 1:47.5xx. To je skoro jedno a totez. Jeste pripojim baner na moje stranky, kdyby nekdo neznal adresu.

• « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:08

Tebe??!! Vždycky saláte :-)))). Podívám se tam a napíšu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  12:04

Jaký časy tam mají? Pro srovnání. Na ten víkend jsem teda zvědav! Ty, že bys mě chtěl překonat? Tak se probuď, saláte! :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.09.99  11:58

No počkej po víkendu - asi ti pošlu zase čas na mobil ať si mákneš. S tím Barakou by jsme to mohli vyzkoušet, ale díval jsem se na Mageo a voni tam mají nějaké moc dobré časy, ale aspoň bude s kým závodit, že jo hlemejžď? :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…