Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Zdravim klub sneku :-))))
..bez urazky, ale nejak se to tady hemzi hlemejzdima oslovenima :))) Zatim sem teda hlemejzd ja s casem 1:18.564. Jinak na strankach myslim Piskota z Magea sem nasel jejich myslim lonsky casy a bylo mi z toho dost soufl... Jinak tady dam odkaz na stranky nejakyho manika, mel by tam bejt nejakej ten setup :-) [odkaz] -
« Bez nadpisu
FENIX: To me sice tesi, ale jestli je to pravda, je otazka. A na ni bychom prave mohli odpovedet po teto soutezi. :o)) Kazdopadne, kdyz jsme tam to auditorium zakladali, byli jsem jak zaci v autoskole a postupne jsem se "vyjizdeli". A jestli to tak funguje, melo by byt i ve vasem zajmu, pridat se k nam a mit na porovnani dalsi soupere. A i kdyby jste nebyli prvni, tak jde snad jen o to byt ve hre a nenudit se, ne? :o)) -
« SET MONZA 99
Dobre, set na Monzu bude ke stazeni na mojich strankach, aby nebyl k dispozici jen nekomu. Tim nechci v zadnem pripade tvrdit, ze by to s nim slo vyrazne lepe, ale mohl by to byt smer ke stavbe vlastniho nastaveni. Tedy pokud nekdo jezdi podobnym stylem jako ja.
Te nove souteze se nebojte, jak jsem sledoval vase casy v Belgii, jedete neco podobneho jako my. Alespon muj nejlepsi byl letos 1:47.3xx. A tady jsem videl nekoho s casem 1:47.5xx. To je skoro jedno a totez. Jeste pripojim baner na moje stranky, kdyby nekdo neznal adresu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!