Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  09:32

« Re: Split times

Máš ještě nějaké překvápko. Abych to totiž stačil ztrávit, víš? Ale připrav se, že dneska na to zasednu a uvidíš zejtra. Baraka : Máš pravdu, ta Parabolica je hnus! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  09:20

Hele Fenix a to ještě není všechno - já jezdil dál a pak to přišlo 1:16.860 :-))
  • 00 Reagovat !

foto

07.09.99  08:59

« Bez nadpisu

To mate skvely druhy mezicas. Ja tam mam 0:52.7. Evidentne jezdite pomalu jen Paraboliku.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  08:54

No jo gratuluju! Nejvíc mi sere ten nájezd do cíle - ta poslední zatáčka. Tam vždycky nejvíc ztratím. Když přidám ve špatnej okamžik, tak letím do trávy. Tak zatáčka je na *! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  08:45

Já jezdím asi takto : 1. split : 0:27,9xxs (jednou dokonce 0:27.5xx), 2. split : 0:52,5xx, end: 1:17,089s. Šikany jezdím všechny čistě - zdá se mi to nejrychlejší - no ty první dvě určitě a tu třetí když tak líznu - jinak je pak hopsa hejsa.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  08:33

« TO MIG

Ja ztracim na Fenixe mezi prvnim a druhym mezicasem... :(((((
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  08:01

« To Fenix

Nazdar šneku 1 - teda už 2 :-)). Tak jsem včera pojezdil a 1:17.089.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  07:09

« Split times

No já si to nepamatuju přesně, ale myslím, že to je nějak takhle nebo alespoň podobně! 1. split : 0:27,9xxs, 2. split : 0:52,1xx, end: 1:17,111s. No šikany, to je těžký. Tu první jedu čistě, druhou beru trochu přes obrubník a třetí u prvního mezičasu jenom trochu líznu, jinak skáču jako trdlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.09.99  01:39

« Re: Zdravim klub sneku :-))))

Sakra, furt zadny zlepseni. Hod sem Fenix mezicasy, at vim kde to *...:) Rezete sikany pres obrubnik nebo to jezdite ciste. Me to pripada, ze oproti 98 je 99 nejaka obrubnikovatejsi :)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  16:06

Já to pochopil i napoprvý! :-)))) Čus
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  16:05

Baraka : Hele Barako, ty kdybys byl Miki, tak celej den nedělám nic jinýho než jezdím a jezdím. Takže je klika, že Miki nejsi a alespoň trochu si můžu odpočinout. To víš, na kvality Magea ještě nemám, takže se mohu uklidňovat, že mám dobrý čas. :-)) To až se tewn slimák Miki dostane přede mě, tak zase bude doma pozdvižení, protože rodinný život půjde do háje. V tom mám štěstí, že je Miki taková bábovka. :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  16:04

Ale to snad néééé - tak špatně na tom nejsme. No nic já to dneska balím - jdu jezdit. Zatím se měj loudale :-)))).
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  15:59

Já se taky těším. Alespoň bude nějaká prča. Kdyžtak se zkusím přihlásit i na tu soutěž, jak tady psal Robenek nebo kdo. Pamatuješ? Už jsme se na tom snad i domlouvali. Ale hele, Miki, budeme muset trochu zabrat, abysme tam nebyli jako Takagi. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  15:30

Kurňa už se těším na ty závody - tam uvidíš ty lenochode.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  14:23

Pech, pech, celejcg 14 dní jsem tě držel za sebou a pak najednou se ti splašily v jednom kole kobylky a bylo to, no! To je spíš štěstí, bábovko!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  12:39

No jo, ale zajel jsem to a byla smůla že jsi zajel stejný čas - to byl teda pech :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  11:47

To jsi říkal ve Spa taky, že to zajedeš pod 1:48s a nakonec jsem na to čekal pomalu až do víkendu. Tak radši trénuj a neklábos tady, saláte!!! :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  11:45

« Re:

No mě zatím nějak nejde nastavit lepší posed. Těsně před druhým splitem se projíždí pod mostkem a tam se mi auto vždycky rozvibruje. Nevím co s tím, zkoušel jsem snad všechno.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.09.99  11:42

Hele hlemejžď klídek - až zajedu pod 1:17 tak tě přejde smích a to si kuř že zajedu - už kvůli Tobě :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.99  11:40

« Bez nadpisu

Jeste na nem stale pracuju, jelikoz dost drhne predni cast spodni listy a prostym zvednutim jen ziskam nedotacivost, coz je v Parabolice obzvlaste na zavadu. Berte to tedy jako prototyp, ktery se dale vylepsuje.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…