Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Split times
No já si to nepamatuju přesně, ale myslím, že to je nějak takhle nebo alespoň podobně! 1. split : 0:27,9xxs, 2. split : 0:52,1xx, end: 1:17,111s. No šikany, to je těžký. Tu první jedu čistě, druhou beru trochu přes obrubník a třetí u prvního mezičasu jenom trochu líznu, jinak skáču jako trdlo. -
« Re: Zdravim klub sneku :-))))
Baraka : Hele Barako, ty kdybys byl Miki, tak celej den nedělám nic jinýho než jezdím a jezdím. Takže je klika, že Miki nejsi a alespoň trochu si můžu odpočinout. To víš, na kvality Magea ještě nemám, takže se mohu uklidňovat, že mám dobrý čas. :-)) To až se tewn slimák Miki dostane přede mě, tak zase bude doma pozdvižení, protože rodinný život půjde do háje. V tom mám štěstí, že je Miki taková bábovka. :-))))) -
« Re: Zdravim klub sneku :-))))
Já se taky těším. Alespoň bude nějaká prča. Kdyžtak se zkusím přihlásit i na tu soutěž, jak tady psal Robenek nebo kdo. Pamatuješ? Už jsme se na tom snad i domlouvali. Ale hele, Miki, budeme muset trochu zabrat, abysme tam nebyli jako Takagi. :-)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!