Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  16:20

« gp3

videli ste na [odkaz] obrazky z gp3?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  16:19

« Re: www.gp2.com

to fenix:dik za www
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  15:33

« Re: Soutez GP2

BARAKA: Na jakém Track Packu počítáte, že se bude jezdit? 98 nebo 99? Mám nainstalovaný 99, tak bych se nerad vracel zpět na 98!!!
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  15:28

« Soutez GP2

Na pravidlech se uz pracije a prubezne se pripravuji i stranky. Jen chceme, aby nove prichozi jen stahnul potrebny SW, doma nainstaloval (s ceskym navodem) a mohl jezdit. Pocitam, ze pristi tyden budou pravidla i SW hotovy a po vikendu to rozjedeme. Takze zhruba 20. 9. by to mohlo propuknout.
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  15:24

« Soutez GP2

• « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  14:55

« Re: Monza

To zase není tak veliká ztráta! To stačí malinká chybička a je to v p......! Na jakém jezdíš setupu?
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  14:51

« Monza

No nevím jak to děláte, ale já se nemůžu ani zanic dostat po 1:17:069 - asi je to taky tou poslední zatáčkou
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  13:59

« Re: www.gp2.com

www.alphaF1.com/gp2
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  13:51

« www.gp2.com

neviete preco nejde www.gp2.com? alebo to niekam presunuli? neviete kam? dík
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  12:35

« Re: Problems

Ok, stejně si myslím že se to moc nezmění 790 a 810 není zas tak moc, ale jo změním to. A až se tu Parabolicu naučím tak to z vás budou fakt hlemejždi.
    Jo a ještě jeden problem, jak máte na palubce schéma formule tak tam během jízdy problikává takovej žlutej obdelník. No a mě při určitým nastavení v rychlostech nad 300 ten obdelník zčervená a nechce to zrychlovat.Co to sakra je?
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  12:30

« To Baraka

Kdy teda bude ta soutěž ? Bylo by dobré stanovit pravidla a tratě. Sice tam jsou nějaké časy, ale nepřišel jsem na to jak bych mohl zaslat svoje. PS. pro všechny :Na chování vozu nemá vliv jen BHP ale i GRIP FACTOR, když už se má něco srovnávat správně.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  11:24

Hele tome, ať se to dá porovnávat. Dej si tam těch 790HP qual a 780HP race. Ať v tom není bordel. Není v tom nějaký problém???
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  11:21

je to nějaké divné - 4 sec v Parabolice je docela dost
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  11:20

« Názvy v Monze

Takže od startu : 1.šikana - Variante GoodYear (sada 2 šikan za sebou) ---> zatáčka Curva Grande ---> Curva della Roggia (šikana) ---> Curva di Lesmo ---> Curva del Seragglio (nájezd pod mostek) ---> Varianti Ascari (2.split) ---> Curva Parabolica ---> cíl. Uff.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  11:14

Na stupni ani tak nezáleží - každý to může mít zpřevodované úplně jinak - porovnávat můžeme rychlost, ale tu z hlavy nevím :-((. Ty učitě jedeš na těch 850 koníků - ty jeden.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  11:11

Nemám. Mám tam orig. Ferrari 810HP nebo kolik tam je. Můj poslední čas včera v noci byl 1:23.456 a 2.split 0:51.858. Poslední šikanu před Parabolicou si myslím že jedu dost rychle a čistě takže problem je Parabolica.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  11:05

Na mě musíš česky. Radši řekni 1. šikana, 2. šikana atd. Já ty názvy neznám. To TOMD: Čau tome. Hele jak to, že jsi tak rychlej na 2. splitu??? Ty jedeš furt na těch 850 koní, přiznej se! Poslední zatáčka - Parabolica - je strašně náchylná na setup. Auto musí sedět jako přibitý. Osobně řadím až na 2, aby byl lepší odpich.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  11:01

Kde berete ty názvy zatáček, já nevím o které mluvíte?
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  10:58

« to: ALL

Nazdar chlapi, jsem tu novej(Fenix bude vědět),jezdím asi týden. S setem od Baraky mam best time kolem 1:21..., ale když jsem četl včerejší mezičasy Mikiho tak sem dost nestíhal. Mám je totiž lepší,0:24.858 a 0:51.184 ale na konci jsem o 4 sec. pozadu...
    Takze kdyby jste mi někdo mohli poslat hotlap na tom_d@seznam.cz nebo poradit jak ideálně projet poslední zatáčku před cílem. Já tam prudce brzdím na 3 a pak bez plynu až k vnějšímu okraji dráhy a pak pna to šlápnu - jinak mě to vždycky vyhodí do trávy. Díky
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  10:57

Monza je dost rychlej okruh, sama rovina a par zatacek. Kdyz je dobre postavenej set, nedela Parabolica moc velky problemy. Jde tam spis o udrzeni tempa. Kdyz uz clovek me nekde nejaky potize, je to najezd do variante Ascari a nejvic se da asi ztratit ve variante Good Year. A Lesmo je primo srdcovka. :o))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…