Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Soutez GP2
Na pravidlech se uz pracije a prubezne se pripravuji i stranky. Jen chceme, aby nove prichozi jen stahnul potrebny SW, doma nainstaloval (s ceskym navodem) a mohl jezdit. Pocitam, ze pristi tyden budou pravidla i SW hotovy a po vikendu to rozjedeme. Takze zhruba 20. 9. by to mohlo propuknout. -
« Re: Problems
Ok, stejně si myslím že se to moc nezmění 790 a 810 není zas tak moc, ale jo změním to. A až se tu Parabolicu naučím tak to z vás budou fakt hlemejždi.
Jo a ještě jeden problem, jak máte na palubce schéma formule tak tam během jízdy problikává takovej žlutej obdelník. No a mě při určitým nastavení v rychlostech nad 300 ten obdelník zčervená a nechce to zrychlovat.Co to sakra je? -
« Názvy v Monze
Takže od startu : 1.šikana - Variante GoodYear (sada 2 šikan za sebou) ---> zatáčka Curva Grande ---> Curva della Roggia (šikana) ---> Curva di Lesmo ---> Curva del Seragglio (nájezd pod mostek) ---> Varianti Ascari (2.split) ---> Curva Parabolica ---> cíl. Uff. -
Na mě musíš česky. Radši řekni 1. šikana, 2. šikana atd. Já ty názvy neznám. To TOMD: Čau tome. Hele jak to, že jsi tak rychlej na 2. splitu??? Ty jedeš furt na těch 850 koní, přiznej se! Poslední zatáčka - Parabolica - je strašně náchylná na setup. Auto musí sedět jako přibitý. Osobně řadím až na 2, aby byl lepší odpich. -
« to: ALL
Nazdar chlapi, jsem tu novej(Fenix bude vědět),jezdím asi týden. S setem od Baraky mam best time kolem 1:21..., ale když jsem četl včerejší mezičasy Mikiho tak sem dost nestíhal. Mám je totiž lepší,0:24.858 a 0:51.184 ale na konci jsem o 4 sec. pozadu...
Takze kdyby jste mi někdo mohli poslat hotlap na tom_d@seznam.cz nebo poradit jak ideálně projet poslední zatáčku před cílem. Já tam prudce brzdím na 3 a pak bez plynu až k vnějšímu okraji dráhy a pak pna to šlápnu - jinak mě to vždycky vyhodí do trávy. Díky -
Monza je dost rychlej okruh, sama rovina a par zatacek. Kdyz je dobre postavenej set, nedela Parabolica moc velky problemy. Jde tam spis o udrzeni tempa. Kdyz uz clovek me nekde nejaky potize, je to najezd do variante Ascari a nejvic se da asi ztratit ve variante Good Year. A Lesmo je primo srdcovka. :o))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!