Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: GP2
No tak to je dobře. Už bysme to měli nějak srovnat, ať v tom nemáme bordel. Jinak ono na těch mezičasech asi nebudeme stejně, protože v místě kde tě asi změří, tj před zatáčkou mám asi tak "by voko" 0:49,xxx (asi). Takže buď jsi fakt o tolik pomalejší nebo jde opravdu o úplně jiné tratě. HEJ BARAKO pojď nám to osvětlit. (Když ho člověk potřebuje tak tu neni) :-))) -
« Re: GP2 to: Fenix
Já vím že to je stejnej TPack, ale udělal jsem to pro jistotu. Jinak jestli jezdíme stejný traťě tak to jsem teda asi pěknej hlemejžď. Ale pořád mě zaráží že na 2. splitu jsem na tom stejně jako ty a nakonci 4 až 5 sec. pozadu!!! Nechceš mi poslat Hotlap abych viděl jestli to fakt jezdím blbě nebo je to v něčem jiným? -
« Re: GP2
Hele Tome, ale já jsem ti na to CD dával TP 1.2, takže jsi to nemusel přeinstalovávat z Alphy! Já nevím no, zeptáme se Baraky, jetli se tady ukáže. Já mám za to, že jsem instaloval 99 a taky že na něm jezdím, jinak nevím, kam by se mi to rozbalilo, protože nikde jinde na disku to nemám.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!