Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:58

« Re: GP2

Kucí hodím voko na Mageo jestli tam není Baraka a když tak mu tam nechám vzkaz.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:53

No tak to je dobře. Už bysme to měli nějak srovnat, ať v tom nemáme bordel. Jinak ono na těch mezičasech asi nebudeme stejně, protože v místě kde tě asi změří, tj před zatáčkou mám asi tak "by voko" 0:49,xxx (asi). Takže buď jsi fakt o tolik pomalejší nebo jde opravdu o úplně jiné tratě. HEJ BARAKO pojď nám to osvětlit. (Když ho člověk potřebuje tak tu neni) :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:47

« Re: GP2 to: Fenix

Jo to teda hlemejžď jsem, protože jsem tě ještě nepředjel :-)). Tome posílám ti můj hotlap. Hoď na to voko a řekni jak to dopadlo.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:40

Když ti pošlu Hotlap, tak je možný, že ti to nepůjde, protože jestli jezdíme na jinej tratích - jako že asi jo když máš mezičasy před zatáčkama- tak hotlapy nefungujou. Miki nemáš Hot u sebe? Já to mám doma, tak že bys to zatím mohl poslat ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:32

Já vím že to je stejnej TPack, ale udělal jsem to pro jistotu. Jinak jestli jezdíme stejný traťě tak to jsem teda asi pěknej hlemejžď. Ale pořád mě zaráží že na 2. splitu jsem na tom stejně jako ty a nakonci 4 až 5 sec. pozadu!!! Nechceš mi poslat Hotlap abych viděl jestli to fakt jezdím blbě nebo je to v něčem jiným?
  • 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:14

« Results for Monza !!!

1. BARAKA : 1:16,604s, 2. FENIX : 1:16,655s, 3. MIKI : 1:16,733s, 4. SPARHAWK : 1:17,069s, 5. TOMD : 1:21,746s, 6. ZAJOMAR : 1:22,xxxs - zatím řekněme neoficiálně!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:08

To já taky, ale když to vezmu LOGICKY, tak musím mít 99tky. Snad nejsem trubka!!! Možná hlemejžď, ale trubka ne! :-))) Ale je pravda, že tady máme i jiné hlemejžďe, co MIKI!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  09:04

Já jsem z toho už GORO :-)))).
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  08:52

Hele Tome, ale já jsem ti na to CD dával TP 1.2, takže jsi to nemusel přeinstalovávat z Alphy! Já nevím no, zeptáme se Baraky, jetli se tady ukáže. Já mám za to, že jsem instaloval 99 a taky že na něm jezdím, jinak nevím, kam by se mi to rozbalilo, protože nikde jinde na disku to nemám.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  08:46

To Fenix: No já jsem to instaloval z CD co jsi mi poslal a pak jsem to ještě předělal z AlphaF1 99 Track packem 1.2 a jezdím kolem 1:22, takže mám úplně stejnej názor jako ty, možná jsem to udělal blbě a jezdím búhví na čem
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  08:31

Asi jo, já už nevím co jsem tam všechno plácal, ale podle toho že máme stejné časy s Barakou tak myslím že to máme dobře - on by nám řek.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  08:22

No právě. Co tam máš nainstalovaný? Teď to vypadá, že buď se mi to nainstalovalo blbě a jezdím furt na 98 a nebo to mají blbě chlapi a jezděj bůhví na čem.Máš tam teda taky 99?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  08:17

Nazdárek všichni. Je to nějaké divné. Hele Fenixi my musíme mít stejné tratě a Baraka taky. Co so to tam instalujete chlapi???
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  07:55

Hele chlapi tak moment, začínám v tom mít zmatek!!! Stahoval jsem si Track Pack v.1.2 na rok 99! Doma jsem ho nainstaloval a teď na něm jezdím! Vysvětlete mi, na jakých tratích teda jezdíte vy, když říkáte, že na nových?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  07:47

Nazdar všichni, myslím že mám letošní traťě a tam se měří před zatáčkama. Včera 2. split před Varianti Ascari 0:51.243 a rekord na celej okruh mám 1:21.746
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  07:05

asi to bude tak ako to napisal Sparhawk. aj ja mam tohtorocne trate a neviem zajazdit lepsie ako 1:22,xxx o tych vasich 1:17 alebo 1:16 sa mi moze iba snivat......uz sa tesim na gp3.dufam ze mi to bude slapat na mojom pc
  • « 00 Reagovat !

foto

09.09.99  07:02

« Re: GP2 to Sparhawk

No já nevím, kterou letošní myslíš. Já například jezdím na úplně novém Track Packu (označení nevím, ale myslím TP99 v.1.2) a tam se měří jak ríkáš, za zatáčkou. Proto mě zajímá, kterou trať myslíš, když tahle by měla být nová.
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  19:33

« GP2

Už vím proč má Tomd tak jiné časy - stáhl si totiž letošní trať a ta je trochu jiná - mezičasy se měří už před a ne za zatáčkami a taky je o hodně pomalejší - některé zatáčky nejdou projet tak jako u loňské - můj čas byl na této trati 1:22:101 a na staré 1:17:069
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.99  19:29

« Fenix

no jeden jsem si stáhnul a předělal
    ale rád bych vyzkoušel i jiné - kdyžtak mi pošli svůj na sparhawk@speed-racer.com
  • « 00 Reagovat !

foto

08.09.99  16:41

« Re: gp3

Hmm, pěkné moc pěkné akorát nechci vidět tu mašinu, na který to poběží!!!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…