Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Baraka
Stranka jeste neni hotova, jen se na tom pracuje. Bude ale umistena na serveru Baraka F1.
Formuli si namalujes jednoduse. V GP2 editoru si pomoci CTRL+C zkopirujes ten zozlozeny "planek" formule a pres CTRL+V vlozis do nejakeho gragického programu. Ja pouzil obyc Malovani. Dalsi postup je uz jen na Tobe. Ja jsem si Celou formuli odbarvil a pak zacal do obrysu vkladat barvicky. :o)) Az to budes mit hotove, uloz to pd nejakym nazvem na HDD a pres editor pak obrazek nactes misto puvodni formule. Nemam v praci editor, tak Ti to nepopisiu presne, ale myslim, ze na to prijdes. :o))
« All
Hele chlapi, já myslím, že psát návod je zbytečný - sám jsem ho tady psal asi 3x! - a asi bude fakt lepší počkat, až se upřesní pravidla a tak. Jinak bych navrhoval, aby jsme všichni co tady jsme prostě vše nainstalovali znova. Je to blbý, ale jinak se asi porovnatelných výsledků nedopracujeme. Co vy na to? -
ZDRAVIM PANOVE. Ja jezdim na TP 98 a sem posilane casy jsou zajete prave na nem. TP 99jsem si stahnul a nainstaloval na zacatku tohoto tydne pro potreby te nove souteze. Instalace probehla v pohode, ale pak jsem se venoval zajeti zavodu ve Ferancii, coz je soucast nasi letosni "mageacke" multiplayerove souteze. Potom jsem jeste trosju ladil auto na monze a dosahl toho casu 1:16.604. Ale nove trate jsem jeste nezkoumal. Uz se mi ovsem mnozi hlasy jak v poste, tak na Mageu, ze TP99 je o necem jinem, nez TP98. Pokud jste ovsem nekdo cetl readme k TP99, museli jste se docist, ze napr. mezicasy jsou na mistech, odpovidajicich realu a take casy na kolo se vice shoduji s opravdovou F1. Vzdyt zajet s F1 podle letosnich pravidel Monzu za 1:16 je nesmysl. Naopak testy ukazaly, ze se pojede prave kolem 1:21 - 1:22. Ale nesmi prset. :o))
Z toho tedy jasne vyplyva, ze pokud se nekdo z vas bude chtit zucastnit souteze, bude muset (a to bude urcite v pravidlech)
A) udelat novou cistou instalaci GP2 (at uz druhou, ci xtou k te sve, nebo z duvodu nedostatku mista na HDD preinstalovat tu stavajici)
B) nahrat si TP, ktery bude u prihlasky ke stazeni a podle navodu jej nainstalovat do te ciste GP2.
C) stahnout si (opet ze stranky s prihlaskou) tym, ktery si pak muze nejak pomalovat, nazvat, ale ne mu menit parametry vykonu, gripu, hmotnosti apd. Ten pak prenest pres editor opet do ciste instalace.
D) nastavit si hru podle parametru uvedenych v pravidlech.
Vim ze to zni trochu diktatorsky, ale jen tak je mozne zarucit vsem stejne podminky, ktere jak vidite se mohou radikalne lisit. Uf to to bylo dlouhy. :o)) -
« To Fenix
no já mám taky novej track pak z Alpha 1, a předělalo se to úplně všechno - nejlíp to poznáš podle toho jestli máš na startu vyjeté koleje nebo ne - ty taky zpomalujou a taky v té dvojšíkaně mezi mezičasy - ve staré to můžeš projet na plnej plyn - na té nové trati tam musíš dost výrazně brzdit