Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  10:39

« Re: New times

Já jsem klidnej. Taky jsem tě chtěl popíchnout. Hele musíš zajet něco do neděle, protože jinak se to nepočítá. Takže makej :-))). Pak je Nurburgring, ach jo! Jsem teda zvědavej. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  10:29

No jo klídek - já Tě chtěl jen trošku pošťouchnout :-))) si to neber osobně loudale :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  10:01

No jo to můžem desetkrát říkat "Zejtra všichni časy". To bysme mezi sebou nesměli mít Mikiho apod., že jo? :-))) Jinak Miki, se probuď čoveče. Komu chceš dávat na *? To jedině když mám zrovna slabej den, a ten teď teda nemám.:-)))))
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.99  10:01

« Bez nadpisu

já jezdím na klávesnici, ale ještě moc nemumím to nastavení formule takže nic moc
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:57

Nazdarek - já včera nic :-((. Hele Fenixi nemůžeš jezdit s tou žlutou károu, když je tak poruchová :-))). Já jezdím na klávesnici a když se zadaří dám na * i Fenixovi s volantem.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:45

« Re: To: tom

No já ho sice jel, ale už si ho vůbec nepamatuju. Bylo to ještě na orig tratích, takže to stejně bude o něčem jiným. No uvidíme. Jinak dodávka časů končí v neděli, takže od pondělí ladíme na Evropu, OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:43

« to: tomd

ja jazdím na klávesnici. zatiaľ 1:22:378
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:31

« Re: To: Fenix

Jo, takže vidím že musím ještě do neděle potrénovat abych to srazil pod 1:21, ale níž to už asi nepůjde. Jinak myslím že Monza je celkem jednoduchá trať a už se tším na Nurburgring, ten jsem ještě nikdy nejel a tak nějak se toho trochu bojím.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:22

« Re: To: Fenix

No pro Vás jsem to včera zkusil. Keyboard : 1:21,115s, Wheel : 1:20,780s. Tak nevím no, možná, že jsem s volantem jezdil dost dlouho a kdybych se do tý klávesnice zase obul, tak by se to vyrovnalo. Ale koukám, že i na kláv. to je slušný! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:20

« Re: Nova trat

Přesně tak. V Lesmu jsem vypadal jako Šumák v Silverstonu. Vůbec jsem poprvé nepočítal s tím, že by mohla bejt tak prudká a narval jsem to do zdi. Normálně jsem se tak lekl, že jsem myslel, že si budu muset dát paňáka! Jinak pod 1:21 jsem se dostal asi na 12. pokus, protože než jsem si Lesmo najel, tak jsem myslel, že vyskočím z kůže. Jinak setup maká dobře, trochu jsem ho upravil, abych tak nelítal v zatáčkách. Jinak na rovinkách to mastí celkem dobře, jenom nevím, jestli by to šlo rychleji. Možná, kdybych se v tom trochu pohrabal, ale to se mi moc nechce, abych si to nějak nepoladil. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:16

« To: Fenix

Ty jezdíš s volantem že jo? Myslíš že je tam moc velkej rozdíl než kdybys jezdil na klávesnici? Jestli vůbec nějakej je. To: ALL, jak jezdíte ostatní? Já na klávesnici.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:07

« Nova trat

Tak jsem vcera taky zkusil tu novou trat, podle novych pravidel a muzu rict, ze je to hruza. V. Good Year je na vyjezdu uzsi a druha cast Lesmo je zatocenejsi. Jeste ze nechali Parabolicu. Takze jsem se nedostal pod 1:21, jak jsem puvodne chtel. Nakonec tedy jen 1:21.361. Mozna, kdyby se dalo jezdit v normalni kvalifikaci a dalo by se vyuzivat vetrneho pytle, tak by to pod tech 1:21 slo, ale takhle by se nad tim muselo poradne dlouho sedet.
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:05

« GP

no já vůbec nemůžu nastavit ideální setup - buď to drhne na rovinkách nebo to nesedí v zatáčkách
    - vůbec to nejede - měl jsem lepší časy na 780k než teď - furt je to přes 1:22
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  09:04

Jo napsalo a v tu chvíli to přestalo jet. Kráva jedna. Jsme si myslel, že mě omejou!!! No a pochopitelně, potom už to tak nezajedeš ani omylem. Mohl jsem atakovat 1:20,4xxs. Smůla no! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  08:42

To ti tam jako napsalo Trans... problems? Nebo jak to poznáš?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  08:33

Ahoj tome. Samo, že uznáváme tvůj čas 1:21,746. Já jsem taky neměl moc času, byl jsem rád, že jsem to přeinstaloval. Takže dodávám svůj čas, i když je mi jasný, že zase budu hlemejžď :-))). OK? 1:20,780s. Nic moc já vím, ale chlapi, jel jsem hned potom kolo, na mezičasech jsem byl rychlejší o + - 0:00,250s a těsně před Parabolicou : "Transmissoin Problem". No nenasralo by Vás to???
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.99  08:07

« New times

Tak jdeme do toho? Abych se přiznal tak včera moc času nebylo a už ho moc není ani celkově, takže můj čas je nic moc. Tak tedy 1:22.126 (0:24.805, 0:50.695 - před šikanama). Jinak jestli to budete brát tak by mohl platit i můj minulej čas 1:21.746 protože je zajetej se stejnýma podmínkama. Tak pište!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  07:03

« Re: 800HP

Čus. Jsem teda pěkně naštvanej, ale to vám řeknu, až budeme psát časy! No 800HP na stavíš v GP2Edit. Najedeš si na stáj a dole se ti objeví počty koní. Tak tam nastavíš 800, no. To není tak těžký ne???
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.99  07:00

« Re: 800HP

ste už tu? ako sa to vlastne prestavuje na 800HP? cez gp2edit? a ako? dík
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.99  01:48

« ...

Vy ste se posr..., kdo to ma cely cist. Uz tady drepim hodinu a jen ctu a ctu a ctu a ctu a ...
    Jinak nekdo tu psal o malovani formuli, to ja moc miluju, uz mam 3. verzi :))), dobry sou taky kokpity na www.gp2.com. Mate nekdo zkusenosti s Shape editorem pro GP2????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…