Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Nova trat
Přesně tak. V Lesmu jsem vypadal jako Šumák v Silverstonu. Vůbec jsem poprvé nepočítal s tím, že by mohla bejt tak prudká a narval jsem to do zdi. Normálně jsem se tak lekl, že jsem myslel, že si budu muset dát paňáka! Jinak pod 1:21 jsem se dostal asi na 12. pokus, protože než jsem si Lesmo najel, tak jsem myslel, že vyskočím z kůže. Jinak setup maká dobře, trochu jsem ho upravil, abych tak nelítal v zatáčkách. Jinak na rovinkách to mastí celkem dobře, jenom nevím, jestli by to šlo rychleji. Možná, kdybych se v tom trochu pohrabal, ale to se mi moc nechce, abych si to nějak nepoladil. :-))) -
« Nova trat
Tak jsem vcera taky zkusil tu novou trat, podle novych pravidel a muzu rict, ze je to hruza. V. Good Year je na vyjezdu uzsi a druha cast Lesmo je zatocenejsi. Jeste ze nechali Parabolicu. Takze jsem se nedostal pod 1:21, jak jsem puvodne chtel. Nakonec tedy jen 1:21.361. Mozna, kdyby se dalo jezdit v normalni kvalifikaci a dalo by se vyuzivat vetrneho pytle, tak by to pod tech 1:21 slo, ale takhle by se nad tim muselo poradne dlouho sedet. -
« Re: New times
Ahoj tome. Samo, že uznáváme tvůj čas 1:21,746. Já jsem taky neměl moc času, byl jsem rád, že jsem to přeinstaloval. Takže dodávám svůj čas, i když je mi jasný, že zase budu hlemejžď :-))). OK? 1:20,780s. Nic moc já vím, ale chlapi, jel jsem hned potom kolo, na mezičasech jsem byl rychlejší o + - 0:00,250s a těsně před Parabolicou : "Transmissoin Problem". No nenasralo by Vás to??? -
« New times
Tak jdeme do toho? Abych se přiznal tak včera moc času nebylo a už ho moc není ani celkově, takže můj čas je nic moc. Tak tedy 1:22.126 (0:24.805, 0:50.695 - před šikanama). Jinak jestli to budete brát tak by mohl platit i můj minulej čas 1:21.746 protože je zajetej se stejnýma podmínkama. Tak pište! -
« ...
Vy ste se posr..., kdo to ma cely cist. Uz tady drepim hodinu a jen ctu a ctu a ctu a ctu a ...
Jinak nekdo tu psal o malovani formuli, to ja moc miluju, uz mam 3. verzi :))), dobry sou taky kokpity na www.gp2.com. Mate nekdo zkusenosti s Shape editorem pro GP2????
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!