Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Nurburgring
Ahoj všem. Takže ode dneška startujeme Evropu. Všechny časy a poznatky sem pište co nejdříve, abychom mohli porovnávat setupy a tak. Včera jsem zkoušel asi 3 nebo 4 kola a vyplodil jsem takový slabší časík, ale aspoň se máme od čeho odrazit. Takže 1:18,770s. A jedéém máme na to 14 dní!!! -
« Moje setupy a výsledky
Dovoluji si dát na vědomí veřejnosti, že se konečně učím HTML stránky. Takže jestli chcete, koukněte se na moje výsledky v sérii LFRS. Jsou tam i setupy a hotlaps na stažení. Pokud by něco nefungovalo jak si představujete, buďte prosím ke mně schovívaví a dejte mi vědět.
www.orem.cz/gp/ -
« to Baraka
navrhuji zakomponovat do pravidel spouštění souboren GP2Lap, ve kterém jsou blokace, např F4. A hlavně z uložených kol lze zjistit pomocí HOF2Lap všechny nastavení, mezičasy, setup. Byl by v tom přehled. Jestli chceš další podrobnosti koukni se na lfrs.com nebo mi napiš brobenek@post.cz -
« Re: To: tom
Souhlasím. Jestli dneska doma rozchodím modem tak do neděle nějaký časy určitě dodám a doufám že se polepším. Zatím 1.Fenix 1:20.780, 2.Baraka 1:21.361, 3.TomD 1:21.746, 4.Zajomar 1:22.378, 5.Sparhawk 1:22.xxx. Takže chlapi ještě trénujte než vlítnem na Evropu!