Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:19

« Re:

BARAKA: Narážky typu hlemejždi, saláte apod. jsou výhradně hecýřské nikoliv urážlivé. Mají za následek, že opravdu se člověk bude mnohem víc snažit, než aby si nechal "nadávat" do hlemejžďů od Mikiho a jiných padouchů. :-))) Jsem rád, že i mě svým způsobem uznáváš, je to pro mě čest. Opravdu. O mém obdivu k Mageu už jsem se tady rozšiřoval, takže je to obecně známá věc. Díky! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:12

« Bez nadpisu

FENIX: Ja myslim, ze urcite. Ja sice zdaleka nejsem z nas nejrychlejsi, na nekterych okruzich ztracim i vterinu, ale jsou tam i pomalejsi a my jezdime zhruba stejne rychle. Navic Ty pry jezdis na volantu a to je obrovska vyhoda, jelikoz az se naucis plne vyuzivat jeho vyhod oproti klavesnici, budes na kazde trati jeste tak o 1 az 1,5s rychlejsi a to se na klavesnici dohnat neda. A i kdyby jsi nebyl uplne nejrychlejsi, nevadi. Jede preci jen o to, zabavit se, neco se priucit a zahrat si. Proto ja neuznavam narazky typu "hlemejzdi" apd. Naopak jsem rad, kdyz jdou casy dolu a soutez se tak zkvalitnuje. Loni jsem vyhral jen na jedine trati, ale nevadi mi to, protoze jsem jezdil s tou nejlepsi bandou, ktera se na webu okolo GP2 toci. Jestli je to porad pravda se presvedcime na konci nasi souteze. :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  12:52

« Re: Nurburg

Ahoj tome. No rady, to je těžký, protože to taky nemám najetý. Křídla mám, myslím, předek 14 a zadek 4, ale ještě jsem si s tím pořádně nehrál, jenom jsem tak laboroval. Musíš jezdit!!! Bez toho to nepůjde. Můj první čas byl taky kolem 1:19, ale pak to jde rychle dolů. Musíš jezdit a trénovat. Toť rada má!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  12:42

No jak tady někdo poznamenal oči mi lezou z důlků. Ste se pos... nebo co jako má být ten čas kolem 1:10...? Můj první pokus byl někde kolem 1:20, na víc sem neměl čas ale i když potrénuju na líp jak 1:15 to nevidím. Mimochodem jak máte nastavený křídla? Nebo nějaký další rady od trenéra co FENIXI?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  12:33

« Re:

Neboj ukládám jako divej!!! Barako, upřímně, myslíš, že bych u Vás uspěl v té souteži?? Podle toho, co jsi tady viděl a četl??? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.99  12:29

« Bez nadpisu

FENIX: Diky, jen se tuz, at to sundas alespon na 1:09 a nezapomen si to ulozit, treba se Ti pak ten cas bude hodit do souteze. :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  10:30

« Re: NURBURG

Tak to potom jo. Užij si to, vypadá to, že Ferrari bude ale potřebovat víc než jenom diváckou podporu. :-)) Každopádně počítej s tím, že až se vrátíš, tak tvůj čas bude v propadlišti dějin! :-))) Šťastnou cestu!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  10:25

Ja taky nemel na mysli Ferrari, ale Hakka. A ten na Frentzena mel. :o)) Jo, dneska odjizdim do Italie povzbudit Ferrari pred koncenm zezony, tak tu do konce tydne nebudu.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:42

Nechci s tebou polemizovat, ale zrovna v Monze Ferrari žádné stupidní chyby nedělalo, ale jednoduše a prostě na to nemělo!!! A dokonce bych řekl, že můžete bejt rádi, že máte alespoň 5 bodů do konstruktérů! Tak jsem to viděl já. Ani jedno auto na Frentzena nemělo, ba dokonce ani na Ralfa! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:30

On by nic nikomu nenatrhnul, kdyby nekteri druzi z nas nedelali stupidni chyby. Doufam, ze se na Nurburgu Ferrari uz konecne probudi. Ja se na tenhle okruh uz moc nedostanu, protoze svuj cas tam mam a ted se soustredim jen na dodelani stranek k soutezi. Ikdyz bych mel jeste zkusit, co udela tech dvacet koni navic. Jeste uvidim.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:19

BARAKA: Souhlas. To mi taky vadí, i když bych řekl, že asi trochu míň, než ty horizonty. každopádně na obojí se dá zvyknout, takže musíme makat. Už se těším na příští sezonu, až Vám rozsekám zadky na Australia GP!!! :-))) Moje nejoblíbenější! To už budou i časy do soutěže, takže paráda. No jo, bude to pěkný. Co jsi říkal na toho mého Sršně v Monze. Ten jim natrh zadky, co?
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.99  09:11

« NURBURG

FENIX: Souhlasim, ze zatacky pres horizont nejsou nic prijemneho, ale ja nejvetsi problem tohoto okruhu vidim ve spatnem tempu. Rychle se tam tempo meni a ja si na to dlouho zvykam. Zvlaste po Monze, ktera se jede porad v jednom rytmu, prijde mi to ted takova drsarna.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  08:48

« Re:

BARAKA : Se moc nevytahuj, poněvač je zatím začátek týdne, takže času dost. A to si piš, že se do tebe pustím. Jinak nevím jak Vám, ale mě ten okruh moc nesedí. Je takovej divnej, hlavně mi tam vadí, že zatáčky jsou za horizontem (ne všechny) a to je hnus. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

14.09.99  08:33

« Bez nadpisu

FENIX: Ladit musis, protoze ja jsem vcera zajel 1:13.651 a potom jsem zjistil, ze porad jezdim s motorem, ktery ma o 20 koni mene. Tak jsem to nastavil na tech 800 a zkusil Monzu a hned jsem zajel 1:20.826. Uz ale nebyl cas to dal ladit, tak jsem to nechal na jindy. Pokud se ale jeste pustim do Nurburgu, neco urcite nazenu. Takze lad.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  07:11

Ahoj zajomare!!! No s tím časem nevím nevím, protože jsi nasadil dost vysoko! Ale podařilo se, i když celkem těsně. Budu muset trochu poladit auto, protože ta zatáčky jsou pěkně hnusný. Zlatá Monza. No nic - 1:14,115s, ale klouže mi to v zatáčkách, pořád to musím dorovnávat, takže doufám, že to trochu poladím a půjde to dolů! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  07:02

ale fenix, ako ťa poznám ty sa zlobit nebudeš, lebo dnes prideš s takým časom že nám oči vylezú!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.99  16:15

OK jak chcete, dneska se do toho pustím a to zejtra uvidíte ty časy!!! Takhle to totiž nejde, protože to bych se zlobil!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.99  14:46

1:15,107
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.99  12:05

1:15,824
  • 00 Reagovat !

foto

13.09.99  11:56

« Nurburg

Tak sem tedy take prihodim svuj cas, ale je skutecne jen orientacni, jelikoz je dosazeny po peti kolech, kterymi jsem jen zjistoval, jak se ten okruh jezdi. 1:15.386
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…