Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« To FENIX
No problem je v tom ze do dneska mam nainstalovany originalni F1GP2 ktery myslim popisujou sezonu 94. Casy dam klidne ale predem rikam ze jsem nepouzivl zadnej editor o kterym jsem cetl a ktery brzo vyzkousim. Casy treba Monza na klavesnici 1.21.634,,,Slibuju ze dneska budu parit a udelam novy mnohem lepsi rekordy
,,,Ted jsem spis paril f1 racing sim.,apropo Nemate nekdo Official F1 jen tak na zkousku??
« Re: slowest
ja jsem ted po tech letech co mam doma f1gp2 zjistil ze taky existuje ten editor a vse kolem. nejradsi bych si dal pesti, Konecne jsme doma taky poradne zaparili (Celeron 266 (400) versus Pentium III 450) . Vzpominam kdyz jsem pretaktoval svoji dx2 50 na 66 abych mel alespon 14 frames per sec
Nevim zdali jsem toho nenajezdil moc nebo malo oproto ostatnim ale stravil jsem u toho takovou dobu ze bych mohl krouzit se zavrenyma ocima -
« Re: TO TOM
Musím zamakat, abych konečně toho Baraku dostal. Bude to těžký, viděls ten jeho čas. Je rychlejší než já a prej měl ještě málo koní. To je hrůza. Mimochodem - vůbec mi ten okruh nesedí. Nějak se nemůžu srovnat v zatáčkách. No ale když jsem viděl Sepang, tak mi běhal mráz po zádech!!! To je hrůza, úplný neštěstí. :-))) -
« Re: Nurburg
To bys měl. Jo ještě jednu radu ti dám. Nikdy se nepodceňuj. Nikde není napsáno, že bys nemohl být rychlejší. Jednou to přijde. Co bys taky chtěl za dva týdny ježdění?!? Já myslím, že jezdím dobré časy a určitě ti to potvrdí i BARAKA. Za 14 dní jsi fakt dobrej.