Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:44

« Re: gigi

Já ne. Hele s tím editorem, k tomu potřebuješ hlavně tratě, tj. Track Pack 99 v1.2. Jinak editor samotnej ti je na h.... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:39

« To FENIX

No problem je v tom ze do dneska mam nainstalovany originalni F1GP2 ktery myslim popisujou sezonu 94. Casy dam klidne ale predem rikam ze jsem nepouzivl zadnej editor o kterym jsem cetl a ktery brzo vyzkousim. Casy treba Monza na klavesnici 1.21.634,,,Slibuju ze dneska budu parit a udelam novy mnohem lepsi rekordy
    ,,,Ted jsem spis paril f1 racing sim.,apropo Nemate nekdo Official F1 jen tak na zkousku??
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:07

« Re: gigi

No jo, hra více hráčů je bomba. Doufám tedy, že začneš dodávat také časy, aby nás bylo víc.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  12:31

« Re: slowest

ja jsem ted po tech letech co mam doma f1gp2 zjistil ze taky existuje ten editor a vse kolem. nejradsi bych si dal pesti, Konecne jsme doma taky poradne zaparili (Celeron 266 (400) versus Pentium III 450) . Vzpominam kdyz jsem pretaktoval svoji dx2 50 na 66 abych mel alespon 14 frames per sec
    Nevim zdali jsem toho nenajezdil moc nebo malo oproto ostatnim ale stravil jsem u toho takovou dobu ze bych mohl krouzit se zavrenyma ocima
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  12:13

« Re: slowest

Ahoj gigi. Tak se ti ozývám. Jezdím na volantu. Ale vypadá to, že ještě neumím využívat všechny výhody. Nejlepší? To nevím, ale zkus se kouknout na příspěvky vzadu, třeba to z toho poznáš. :-))
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  11:45

« slowest

o ty belgii to beru zpatky
    zaspal jsem
    stahuju gp2 editor
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  11:39

« !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZKUSTE WWW.F1GRANDPRIX3.COM
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  11:35

« Bez nadpisu

ehm, taky by se mi nekdo mohl ozvat
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  11:34

« fastest

myslim ze volant je ta nejlepsi vec, Ale ja pouzicam Joystick f-15 jako akcelerator a brzdu a klavesnici na urceni smeru.Casy jsou napr. v Belgii na kolo lepsi zhruba o 3-4sekundy
    zhruba 1:50: a naky drobny
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  11:29

« Fastest

Kdo je tady nejrychlejsi v F1GP2
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  09:13

« Re: Zdravim....

Čau. No vidíš, tu hmotnost jsme s Barakou taky neprojednali. Já jezdím zatím na max, tj. 600kg. Grip z hlavy nevím, jakej máš ty?
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  09:07

« Zdravim....

Konecne dneska jedu domu, tak hned zasednu k GP2
    Ten Nurburgring vubec neznam, takze cekam, ze budu mit cas, tak vo 10s pomalejsi nez vy. BTW.Jakou mate nastavenou hmotnost vozu a grip???
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  08:28

« Re: TO FENIX

Jo Baraka to bere hopem. Ale teď myslím že tu nějakou dobu nebude, takže můžem trochu zabrat. Pokud tedy nesedí doma zavřenej a jezdí jak o život.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  08:10

« Re: TO TOM

Musím zamakat, abych konečně toho Baraku dostal. Bude to těžký, viděls ten jeho čas. Je rychlejší než já a prej měl ještě málo koní. To je hrůza. Mimochodem - vůbec mi ten okruh nesedí. Nějak se nemůžu srovnat v zatáčkách. No ale když jsem viděl Sepang, tak mi běhal mráz po zádech!!! To je hrůza, úplný neštěstí. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  08:06

« Re: TO TOM

Abych se přiznal tak jsem včera ani nebyl doma, natož abych zapnul počítač, no práce hodně, času málo. Ale dneska se k tomu už určitě dostanu. A aspoň těch 25 kol taky zajedu.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  08:02

« TO TOM

Ahoj tome. Tak co, trénoval jsi??? Já moc ne, takže jsem se nezlepšil, ale počítám, že dneska na to skočím. Zkusím pořádně nastavit auto a pak konečně zajet alespoň 25-30 kol, aby to mělo nějaký spád.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  14:02

« Re: Nurburg

Taky doufám. Čím více lepších časů, tím lépe. Alespoň se budeme honit do neskutečných, až heroických výkonů :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:56

No dík, od tebe to potěší. Ty časy co jsem jezdil na Monze jsou jak už sem řekl daný tím že je to okruh dost jednoduchej a mě vyloženě sedí, což se zatím nedá říct o Nurburgu, ale jak říkáš budu jezdit a jezdit a doufám že se mi bude dařit.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:51

To bys měl. Jo ještě jednu radu ti dám. Nikdy se nepodceňuj. Nikde není napsáno, že bys nemohl být rychlejší. Jednou to přijde. Co bys taky chtěl za dva týdny ježdění?!? Já myslím, že jezdím dobré časy a určitě ti to potvrdí i BARAKA. Za 14 dní jsi fakt dobrej.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.99  13:46

Beru si to k srdci
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…