Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  12:10

« Re: Nastavení

[odkaz]
    nalevo mas čudlík gp2 a ked sa ti natiahne stránka
    tak tam dole je gp2edit, utilita no cdrom,sezona99
    kde su jazdci...
    na [odkaz] v lavej časti je track pack99 v1.2
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.99  10:59

« Nastavení

Hoši, nemůžu najít na barace ty soubory na stažení pro nastavení hry. Kde to je ? Předem díky za odpověď.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  09:33

« Re: gp2

takže season99 si mozem nainstalovat to by nemalo mat ziadny vplyv. aj kokpit bozem zmenit. nieco by sme mali spravit este s tymi nazvami v menu, nie?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  09:29

« Re: gp2

No máš to správně. Season99 je soubor, který dodá do hry jezdce a monoposty.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  08:57

« gp2

čafte! možete mi tu niekto napísať, ktoré veci majú byť nainštalované do gp2, aby sme to mali všetci rovnako kôli časom?
    1. gp2 2.utilita nocd 3.tp99 v1.2 4.výkon na 800 ešte niečo? na barakovej stranke je subor season99. ten moze byt nainstalovany? a co iný kokpit? alebo inak vymalovaný monopost? please napiste! dík
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  14:45

« Re: 2 Mig

Moje kára bude celkem jasná - myslím tím jak názorově, tak barevně :-))) Je celkem stejná, akorát na zadním křídle jsem vtipně umístil něco, co byste do mě neřekli!!! "FENIX" ehmm, no, že byste to neřekli :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  14:41

:))) Kdybych pilne trenoval, tak se zlepsim, ale ja se ted ke GP2 malokdy dostanu. Proto jedinym cim muzu v tom sampionatu oslnit je moje kara, na ktery usilovne graficky pracuju. :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  14:35

Já taky, ale už teď mám trému. To bude děsný. Určitě tam budu trapnej!!! :-))) No otřes! Trénuju jako šlak, ale stejně pořád nemám tu správnou techniku. Ach jo :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  14:32

« Re: gigi

GIGI: sorac, ale ja vzdyky natukam gp2.com a tam je vodkaz hned na tu alphaf1...
    FENIX: Uz se tesim na ten sampionat s BARAKOU. Jeden cas sem chodil na Mageo, ale oni tam jezdili jak draci a navic to trosku drhlo v posilani si pozic emailem...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  14:11

Sorry za spoždění:-)))
    To MIG : Hele Migu, díky za kompliment, ale třeba Miki jel Spa navlas stejně. Ty taky jezdíš kvalitní časy, takže posoudit kdo je nejlepší není jednoduché.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  14:08

« Re: To gigi

Sorry překlep, takže www.alphaf1.com/gp2
  • « 00 Reagovat !

foto

TPack najdeš na adrese : www.alphaF1.com/gp2. Tam jsou všechny věci, který k tomu potřebuješ. Tedy : program GP2NOCD (umožní jezdit bez CDčka), GP2EDIT (umožní exportovat soubory do GP2), Track Pack (tratě inovované na sezonu 98 nebo 99). Toť vše. Všechno najdeš na výše zmíněné adrese a postup jsem tady popisoval už dřív, tak si to najdi.
  • « 00 Reagovat !

foto

Je to www.alphaf.com/gp2
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:57

« To MIG

a co tyhle formule WWW.F1GRANDPRIX3.COM jeste nejsou ale na ty strance jsou neakcelerovany obrazky a celkem to jde
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:54

« To MIG

ta www.gp2.com nejde
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:51

« To Fenix

Proc ta skromnost. Kdyz zapomenu na obcasnyho Baraku, tak nejlepsi casy tady mas TY! :)))
    Jinak ted drepim ve skolni mediotece, takze vsechny udaje ti sem muzu napsat az se dostanu doma ke compu. I kdyz vahu mam taky 600kg u gripu si presnym cislem nejsem jistej, proto sem to chtel vedet od tebe, aby si to dal kdyztak stejne :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:50

Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:49

« To gigi

Cau gigi. Vykasli se na Official F1. Je to oproti GP2 *. Jediny co je zajimavy je uroven grafiky. Ale tim myslim ruzny ty 3Dfx efekty, ale napriklad samotny monopost ma neprirozeny tvar a GP2 nesaha ani po kotniky...

A ohledne tech editoru. Stahni si GP2 Edior a nainstaluj si jezdce pro sezonu 99. Stejne tak si stahni trackpack99 (letosni trate) a na skodu nejsou ani utilitky jako napr. GP2Lap nebo GP2video. No projed proste www.gp2.com (ted je myslim presmerovanej..) a stahni co jde :)
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:46

« To Fenix

a ten track pack je kde na netu ??
  • 00 Reagovat !

foto

15.09.99  13:44

« To FENIX

jo jeste kdyz parim po kabelu nebo po siti
    tak muj bratr ma strasny problemy jezdit treba 3 kola bez chyby aby byl aspon o 0,9sec pomalejsi nez ja. Ja ujedu treba 50 bez chyby a prave kdyz parime spolu musim porat predstirat ze jedu na plnej plyn ikdyz to vubec neni pravda
    Nejvetsi jeho nocni mura je kdyz v monaku jezdim
    nalepenej za jeho zadnim kridlem to pak mu kapou kapky potu ze zidle a myslim ze kdyby jsme jezdili celej zavod tak by jsme se meli brzo vcem koupat...........Prosim porad mi co mu mam udelat
    aby ty chyny nedelal (treba sprelamat ruce nebo tak nak)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…