Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  10:13

« Re: Ahojjjj

No já chvílku čučel na Monzu a nevěřil jsem svejm očím - HHF jede první, druhý malý Šumák ..... to teda bylo. Nemáš to nahrané na videu??? Rád bych se na to kouknul.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  10:06

No jo, ty se máš. Tady je nuda, dokonce jsem se chvíli obával, že budu muset začít dneska pracovat, ale už mě to přešlo. :-))) Včera jsem si udělal výlet na Moravu, do Brna. Byli jsme ve sklípku a zmazali se jako klokani!!! Jsem zvědav jak to na Nurburgu dopadne. Viva Jordan!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  09:56

No musím začít jezdit - Evropu jsem ještě nejel :-(((. Byl jsem v Italii na dovce - docela pohoda, ale něco mi tam chybělo - počítadlo a GP2 :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  09:48

No hurááá. Nějak to tady zamrzlo. Jezdí to dobře, ale nevím, nevím, jak to stihneš dohnat. No nic. Musíš se snažit. Můj čas tam vidíš, takže makej. Kdes vůbec byl? Někde v Chorvatsku na dovče, co?
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.99  09:39

« Ahojjjj

Nazdarek všichni - tak jak Vám to jezdí???? Musím ještě pročíst všechny příspěvky, abych byl v obraze.
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.99  07:39

« New Time

Ahoj všichni. Včera jsem tady nebyl, ale za to jsem trochu potrénoval. 1:13,010s. To už jde, ne? Trochu jsem si pohrál se setupem a celkem to šlo, konečně mi to tak neházelo v zatáčkách. Ale mám bohužel špatnou zprávu, protože v tom vzrušení ze zlepšení jsem úplně zapomněl uložit HotLap. To jsem trubka, co?
  • 00 Reagovat !

foto

17.09.99  20:19

« Tak sem nastartoval.....

Prvni test na Nurburgringu. Time: 1:15.030 s mezicasama 26,375 a 28,843. Nejvetsi krizi mam ve Veedhol chicane. Poslete mi nekdo Hotlap, ale radsi bych s nekym vychangoval performance data. No neni to rozkos hrabat se v grafech z telemetrie???? Dejte vedet nebo poslete na mig21@email.cz Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:54

« TO ALL

Dneska končím. Ahoj zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:53

« Re: To FENIX

Jako všichni co tady porovnávají časy. 800HP na race, practise i qual.!
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:50

« To FENIX

nurburg jsem ted stahnul z netu takze to zaparim az vecer. Kolik mas HP na tvy F1
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:36

Aha ty jezdíš Monzu!!! Ale gigi, teď už se jezdí Nurburgring. Časy na Monze jsou uzavřený. No nic, trénuj. Já měl letošní Monzu za 1:20,760s, myslím.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:31

Hmmm, to je panečku čas!! :-)))) Včera jsem zlepšil na 1:13,410s. Ale jinak mi to taky nesedí, furt to nemohu sladit. No co se dá dělat. Včera jsem testoval novej setup, najel jsem 22 kol a nejlepší byl tenhle čas. Uvidíme dneska.
  • 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:22

« To FENIX

vcera jsem paril F1GP2 , nahral jsem si editor, gp2nocd a dalsi veci . To se to jezdi s 800 koni.
    Zkusil jsem tam natukat vykony motoru ktery uvedl nakej chlap v predminulym svetu motorů. Nejvyssi rychlosti co jsem dosahl v Monze bylo 328 coz zjevne neodpovida realite (ale to vůbec nevadi)
    Trochu jsem pritrvdil a hned jsem 2. kolo co jsem zajel bylo 1:21:140 (s hm. 600 kg,a max speed 338) na HP si uz nevspominam. Dal jsem tam nahral novou Imolu, ale ta mi nak blbla - vsechno bylo takovy hnusne sedy tak jsem si dneska stahnul dalsi a doufam ze to bude OK
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  14:21

« Re: Nastavení

No zatím je to hrůza - vůbec mě ta trať nejde - skoro nikdy nedojedu bez vyjetí
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  12:24

Baraka říkal, že dá vědět. Takže se sem občas mrkni. Jakej máš čas na Nurburgu???
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  12:21

Díky, já myslel nějaký soubor xxxxxx.gp2 pro soutěž
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  12:20

« Re to zajomar

No ano, season99 můžeš normálně použít. Na hru to má pouze estetický vliv. Přepíšou se ti jména jezdců, přebarví kokpity, auta, mechanici. Toť vše.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  12:14

Jaké nastavení myslíš? Jestli k soutěži, tak to ještě není hotové. Ostatní tam jsou normálně.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  12:13

to robenek:
    na na [odkaz] je track pack99 v1.2 v pravej časti. predtym som ti to zle napisal
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.99  12:11

« Re: gp2

takže season99 si mozem nainstalovat to by nemalo mat ziadny vplyv. aj kokpit mozem zmenit. nieco by sme mali spravit este s tymi nazvami v menu, nie?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…