Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Ahojjjj
No jo, ty se máš. Tady je nuda, dokonce jsem se chvíli obával, že budu muset začít dneska pracovat, ale už mě to přešlo. :-))) Včera jsem si udělal výlet na Moravu, do Brna. Byli jsme ve sklípku a zmazali se jako klokani!!! Jsem zvědav jak to na Nurburgu dopadne. Viva Jordan!!! :-))) -
« New Time
Ahoj všichni. Včera jsem tady nebyl, ale za to jsem trochu potrénoval. 1:13,010s. To už jde, ne? Trochu jsem si pohrál se setupem a celkem to šlo, konečně mi to tak neházelo v zatáčkách. Ale mám bohužel špatnou zprávu, protože v tom vzrušení ze zlepšení jsem úplně zapomněl uložit HotLap. To jsem trubka, co? -
« Tak sem nastartoval.....
Prvni test na Nurburgringu. Time: 1:15.030 s mezicasama 26,375 a 28,843. Nejvetsi krizi mam ve Veedhol chicane. Poslete mi nekdo Hotlap, ale radsi bych s nekym vychangoval performance data. No neni to rozkos hrabat se v grafech z telemetrie???? Dejte vedet nebo poslete na mig21@email.cz Dik -
« To FENIX
vcera jsem paril F1GP2 , nahral jsem si editor, gp2nocd a dalsi veci . To se to jezdi s 800 koni.
Zkusil jsem tam natukat vykony motoru ktery uvedl nakej chlap v predminulym svetu motorů. Nejvyssi rychlosti co jsem dosahl v Monze bylo 328 coz zjevne neodpovida realite (ale to vůbec nevadi)
Trochu jsem pritrvdil a hned jsem 2. kolo co jsem zajel bylo 1:21:140 (s hm. 600 kg,a max speed 338) na HP si uz nevspominam. Dal jsem tam nahral novou Imolu, ale ta mi nak blbla - vsechno bylo takovy hnusne sedy tak jsem si dneska stahnul dalsi a doufam ze to bude OK