Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  11:21

« Re: Nurburgrin a Sepang a vubec divny okruhy....

Ahoj Migu, to víš Fenix je hrozně ukecaný a tak to takhle vylítlo nahoru :-))))). Hele k tomu videu - nemohl bys mi to poslat na podívání???? Když tak napiš na mikin@seznam.cz a domluvíme se - dík. Já bych ti PRF data klidně poslal, ale mám slabý čas :-(( a blbý setup, takže Ti to bude asi na prd. Počkej až předjedu toho loudala Fenixe (Barako to není nadávka :-) a pak Ti to pošlu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  11:05

« Nurburgrin a Sepang a vubec divny okruhy....

Zdravim Fenixe a Mikiho, teda kdyz sem to zalozil, tak sem necekal, ze to bude v top 5, a to jen diky dvema silencum, co po kazdym kole tady hazej dojmy :)))

MIKI> Ten zavod mam celej, ale hadej z jake proslule stanice je to nahrany...ano PPP (Prima,Pechacek,Pouva) :))))

FENIX>No jak sem tak koukal, sem o 2 vteriny pomalejsi nez ty. Pri svym nejrychlejsim kole sem ve Veedhol chicane nebo jak se ... dostal lehci smyk, to je tak +0,2s. Rika se, ze kdo ma volant ziskava tak zhruba vterinu. Takze mi to vychazi, ze ztracim jen necelou vterinku TEORETICKY samozrejme. To docela jde :)))

JA CHCI OD NEKOHO TY PRF DATA!!!! Zkusim jit neco vyzebrat na Mageo.

Jinak sem uz projel Sepang, no to je jeste vetsi krize. To snad projektoval nejakej asijskej maniak, co nema rad zavody aut :).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  10:54

« Re: Tak jsem konečně jezdil

A na klávesnici toho mám plné brejle - je to strašné a ještě Baraka tam nemá setup - je tam jenom na monzu, nevím co s tím udělal.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  10:52

Já bych řekl, že setup mám dobrý, ale bohužel to taky není "moje" trať. Furt si jí nemůžu pořádně zapamatovat a lítám tam jako nudle v bandě. Ten čas se mi povedl zajet po nějakém záhadném pominutí smyslů :-))) Hlavně, že nějaký čas mám. Jen jezdi. Panebože pak je Sepang, no to je prašť jako uhoď. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  10:46

Čao Fenix, no koukám že tady nikdo není - je tu nějak mrtvo. S tím Nurburgringem bude potíž - ta trať mi vůbec nesedí, zlaté Spa a Monza. Nemám dobrý setup a taky to podle toho vypadá :-(.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  10:32

Ahoj Miki. Já jsem včera znovu testoval, ale bohužel jsem to trochu poladil a žádné zlepšení jsem nedosáhl. No nic, platí stále můj níže uvedený čas. Chtěl jsem přinést ten setup, ale jako vždy jsem na to zapomněl. Mám tady dneska nějakou honičku, ach jo.
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.99  08:53

« Tak jsem konečně jezdil

Včera jsem to všechno přeinstaloval a vrhl jsem se na to. Tak jsem pojezdil ještě Monzu, protože jsem neměl 99 čas - 1:21.077 (ale pod 1:21 to půjde, ale už to tak nechám a v soutěži o Pool mana to rozbalím :-) - BTW to Lesmo je fakt hnusné. No a pak jsem se pustil do Evropy - no nic moc - byl jsem rád že jsem si to včera zapamatoval - je to pěkně hnusné, moc mi to nesedí. A čas nějak 1:16 :-((
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  15:07

« Re: Ahojjjj - To Fenix

No budu muset máknout - dneska beru domu počítadlo a do rána jezdím :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  15:06

« Re: Ahojjjj -To Mig

To máš jenom ten kousek nahraný??? Nebo celý závod???
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  13:46

« Re: Ahojjjj

No setup ti zejtra pošlu, jenom ho chci dneska trochu potrápit, takže snad se povede ho trochu zlepšit. Zatím vypadá schopně, trochu jsem zase pošteloval podvozek, takže krásně drží stopu. Jenom mi zase trochu hapruje rychlost, řekl bych, že by mohl jet rychleji, a tak se na to chci podívat dneska. Jinak odpověď na obrázek máš na Efjedničkujte s Emmelem! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  13:36

Zdravim "pracujici" :))), to ja Fenixi hotlap mam, ale na ten s.... radsi bych ty PRF.data. Nerikejte mi, ze nikdo z Vas necumi na grafy z telemetrie. Zatim mam jen svoje a to je jako pres kopirak. Chtel bych to nejak porovnat. Nechces mi Fenix poslat tvuj setup? :)

Miki: Ten zavod na Monze sem si nahral na video hlavne kvuli zachvatu toho nervove labilniho pilota :), ale to je ti asi na nic.:)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  12:45

To je chyba. No nic, minulý týden máš omluven. Ale teď bys měl zabrat, ponevač už to za chvíli začne. Baraka tvrdil, že teď bude hodně makat na těch pravidlech a hned jak to bude hotový, tak že nám dá vědět. Už jsem hodně netrpělivý, ale přesto mám trochu strach, jak dopadnem! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  12:29

Já ještě nic nedělal - nebyl čas :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  11:50

To jsme dva. Máš nějak upravenou formuli v F1GP2? Já moc ne, ale pracuju na tom. Zatím jsem na zadní křídlo napsal místo Bennson and Hodges 2x Fenix, na každou stranu jednou. Vypadá to cool. Teď vymejšlím, co na těch bocích a tak. Co ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  11:21

Titul bych asi nejvíc přál HHF - to by byla bomba. Mika dělá moc chyb, Eddie jen kecá a Davida nemám rád od té doby co žduchá do Miki.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  11:13

No jo, byl jsem moc rád. Vypadá to, že Jordani makaj jako šrouby a jestli to takhle půjde dál, tak se moc těším na konec sezony. Hele ještě dvě chyby u MH, stávající výkonost Ferrari a Coulthadův výkon z Monzy a máme to doma. :-))) No jo, já vím trochu utopie, ale náhoda je blbec.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  11:06

HHF ukázal že fakt dobrej - klobouk dolů. Za regulérních podmínek na suchu honil Miku - kdo by něco takového čekal na začátku sezóny.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  11:01

To si piš. Taky si tady ze mě hned dělali legraci a ráno, když jsem kouknul do fora, tak tam byli příspěvky typu : "Doufám, že se Fenix moc neožral" apod. Teda pochopitelně mezi diskusí, ve které bylo hlavním tématem to, že kdyby byl závod delší, ta by Williams určitě Jordana dojel a bla bla. Tak jsem se snažil argumentovat tím, že HHF jel určitě na jistotu a i kdyby byl závod delší o 10 kol, tak by si to asi nedal vzít.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  10:53

No jo MikaH je pako - takový pěkně rozjetý závod, ale ten žlutý sršeň za ním jel jako divý - to jsi musel řvát jako kráva :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.99  10:20

No nenahrál, ale bylo to super. Málem jsem u toho dostal infarkt. Špičkový závod, na to, že to byla Monza. Nejdřív to vypadalo na to, že Hakkinen se zatrénuje, ale pak se stalo to, co asi víš. Dostal ve Variante GoodYear hodiny a bylo to. A pak už to šlo jedno za druhým. Ralf jel jako o život, je vidět, že na tom autě zamakali. Ani Salo na slavném F na něj neměl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…