Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Cau slimaci a loudalove :)))
Mig> Jo jo obuvník, ale možná se objevím někdy v blízké době v Praze, tak pak dám vědět a pak by jsme se domluvili - rád bych se na to kouknul bo to muselo byt maso.
Fenix> Ty jo čoveče tak to ja jsem na Monze rychlejší na klávesnici, pokud teda platí ten čas co jsi psal :-)))). To mám radost :-)))))) -
« Re: Cau slimaci a loudalove :)))
A kdo říkal, že jezdím od včera??? F1GP byla moje nej... hra i v době Dooma, a F1GP2 ji jenom překonala. Jezdím už celkem dlouho, ale ne s volantem. Taky jsem nikdy nebral moc ohledy na setup, grip a měření se s jinými. To až tady. Jenom uplatňuji letité zkušenosti, ale není to ještě ono. -
« Re: Cau slimaci a loudalove :)))
A jéje, slimák č.1!!! To je radost. :-))) Miki z Prahy není, je ze Zlína, viď obuvníku!!! :-)) Na klávesnici většinou zkouším každý okruh. Třeba Monzu jsem zajel o 0,3s pomaleji, ale je možný, že jsem udělal nějakou chybičku, znáš to. No vlastně ty to znát musíš, protože ty jsi určitě samá hrubka, viď. :-)))) No nic, trénujte, hlemejžďové!! :-) -
« Cau slimaci a loudalove :)))
Jeste sem zapomel napsat, ze pri setupu na Nurburgring sem vychazel z nastaveni na Magny Course a na Sepangu pouzivam podobny nastaveni jako na Sao Paulo. No i kdyz vlastne ted sem ho tak pozmenil, ze brazilskej set to zrovna neni :))) Jinak cas na Sepangu mam 1:4?.??? musim si to priste lip zapamatovat :)))
FENIX> Jestli zajedes i na klavesnici podobnej cas, tak si me neprej :)))
MIKI> Ohledne ty kazety...nejsi nahodou z Prahy a "okoli"??? -
« Re: Nurburgrin a Sepang a vubec divny okruhy....
Já a ukecanej??? Ne ne. Miki je víc. Já jsem vůbec nechtěl kecat, ale von mi furt nadává, tak se musím bránit!!! :-))) Hele Migu dneska to zkusím na klávesnici a dám vědět. No néé, to je nom proto, aby sis nemyslel, že je to ve volantu. A přinesu i ten setup (možná) :-))) Sepand je fakt buď na motokáry a nebo na ty jejich elektrický vozítka, ale pro nás sršně je to strašně nepěkný okruh. :-))))))