Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:42

« Re: Cau slimaci a loudalove :)))

FENIX>No tak jo, Monzu už nechám uležet. Hele kdo mi pošle nějaká setup na Evropu??? Budu Vám vděčen. Jo, já jezdím GP2 tak rok, ale až poslední 1/2 rok trošku makám, abych předjel Fenixe :-))).
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:30

« Sepang pro zavody sijskejch trikolovejch Riks

Presne to me napadlo tenhle vikend, proto uz mam najeto nejakejch 40 kol, ale hlavne sem piloval zapamatovani si zatacek :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:27

OK budu čekat. Snad zatím zlepším na Nurburgu. No asi začnu tajně trénovat na Sepang. Abych totiž pak nevypadal jako trouba, až budu jezdit za 2 minuty.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:16

FENIX> Me ho poslal Jaguar z Magea. Poslu o vikendu. Ted sem na AlphaF1/GP2 a stahnul sem si novej GP2editor a texturu pro Jaguar2000.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:12

Spíš trénuj Nurburg!!! Jsem zvědav, jestli až se tady za rok sejdeme, budou ty časy podobný nebo jak se zlepšíme. Migu, kde se dá stáhnout to Fiorano? Jestli ho máš, pošli mi ho, ať se s tím nemusím hledat. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:09

Vz jeste trenujete Monzu? Vz chcete bejt jako HHF zejo? :)))0
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:08

MIG> Ok, domluvíme se mejlem až pojedu ku Praze
    FENIX> Já věděl že se jen tak nedáš :-))), no počkej zítra, těch 37 setinek ještě stáhnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:06

« Fiorano

No jestli myslis cas ve Fioranu, tak 1:03.9?? na predposledni obtiznost. Je to fakt sranda okruh, brzdy vymontujte a na pedal plynu tak 10kg zavazi :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:05

MIKI> Nemam rad posty, proto bych to resil radsi jinak :).

Jinak na Mageu ted resej jestli se bude jezdit TP98 nebo 99, tak sem si zahlasoval pro 99. Taky se moh BARAKA tady objevit a zapojit nas do hlasovani...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:04

Mig: Fiorano jsem nejel, ale chtěl jsem stáhnout a nemohl jsem ho najít. Jakej máš čas?
    Miki: Nejsi, já mám na klévesnici 1:21,040s. To 0,3s bylo tak nějak průměrně na ty okruhy, co jsem takhle jel.
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:04

« Grip????

Kudla kde se to nastavuje????
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:58

Mig> Jo jo obuvník, ale možná se objevím někdy v blízké době v Praze, tak pak dám vědět a pak by jsme se domluvili - rád bych se na to kouknul bo to muselo byt maso.

Fenix> Ty jo čoveče tak to ja jsem na Monze rychlejší na klávesnici, pokud teda platí ten čas co jsi psal :-)))). To mám radost :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:54

Kdyz se mnou kamaradi na Kladne odmitali po kabelu hrat, protoze dostavali jedno kolo za druhym, tak sem si rikal, ze sem best. Vloni sem vlez na NET a najednou sem mezi nejpomalejsima. Ach jo. Uz si Fenixi jel nekdy na Fioranu???
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:45

A kdo říkal, že jezdím od včera??? F1GP byla moje nej... hra i v době Dooma, a F1GP2 ji jenom překonala. Jezdím už celkem dlouho, ale ne s volantem. Taky jsem nikdy nebral moc ohledy na setup, grip a měření se s jinými. To až tady. Jenom uplatňuji letité zkušenosti, ale není to ještě ono.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:35

To neni mozny, pred 7 rokama sem zacal parit F1GP, pak presel na GP2. Proc sem sakra tak pomalej. Jakej mas nastavenej GRIP? Ja mel bud 160 nebo 200.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:32

A jéje, slimák č.1!!! To je radost. :-))) Miki z Prahy není, je ze Zlína, viď obuvníku!!! :-)) Na klávesnici většinou zkouším každý okruh. Třeba Monzu jsem zajel o 0,3s pomaleji, ale je možný, že jsem udělal nějakou chybičku, znáš to. No vlastně ty to znát musíš, protože ty jsi určitě samá hrubka, viď. :-)))) No nic, trénujte, hlemejžďové!! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:28

« Cau slimaci a loudalove :)))

Jeste sem zapomel napsat, ze pri setupu na Nurburgring sem vychazel z nastaveni na Magny Course a na Sepangu pouzivam podobny nastaveni jako na Sao Paulo. No i kdyz vlastne ted sem ho tak pozmenil, ze brazilskej set to zrovna neni :))) Jinak cas na Sepangu mam 1:4?.??? musim si to priste lip zapamatovat :)))

FENIX> Jestli zajedes i na klavesnici podobnej cas, tak si me neprej :)))

MIKI> Ohledne ty kazety...nejsi nahodou z Prahy a "okoli"???
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  12:17

« Re: Nurburgrin a Sepang a vubec divny okruhy....

Já nejsem kecka, ale ty jsi slimák!!! :-))) Jsem zvědav na Sepang, zkoušel jsem ho jednou a nic moc teda. Furt jsem se válel v trávě. Vůbec to tam nejede, samá zatáčka, šikana a tak. FUJ! Jo pojďte tipovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  11:49

FENIX> Ty kecko :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  11:25

Já a ukecanej??? Ne ne. Miki je víc. Já jsem vůbec nechtěl kecat, ale von mi furt nadává, tak se musím bránit!!! :-))) Hele Migu dneska to zkusím na klávesnici a dám vědět. No néé, to je nom proto, aby sis nemyslel, že je to ve volantu. A přinesu i ten setup (možná) :-))) Sepand je fakt buď na motokáry a nebo na ty jejich elektrický vozítka, ale pro nás sršně je to strašně nepěkný okruh. :-))))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…