Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  07:35

« Re: Miki and Sparhawk

Tak byste to měli mít ve schránkách. Doufám, že je to on, protože jsem v tom měl bordel a protože jsem jezdil jako šlak. Bohužel, čas jsem si nezlepšil. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  16:48

« Re: Fenix

OK pošlu, jenom vás upozorňuju, že je to opravdu stavěné na "mě"!!! Nemusí to vyhovovat! :-)) No alespoň mě nepředjedete, ne?? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

22.09.99  16:45

« Fenix

Prosímtě neposlal by jsi mi taky setup - mě to nastavovat vůbec nejde - přiznávám, že to neumím
    - prosím na jan.sparhawk@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  16:20

« Re: Setup

OK budu, dík. Ty taky. Ahoj
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  16:08

Jo jo díky moc. No já dneska balím - takže se měj, pozdravuj hafany a přítelkyni a zítra ahoj.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  15:57

Já měl 17 a taky nic moc. Snad se mi zadaří lépe. Neboj nezapomenu, už teď si to píšu a večer to tam máš, OK?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  15:50

Sranda, soráč - vyzkůšám a uvidím. Hlavně zkus nezapomenout - je už málo času - v neděli jedoouuu. Jo já měl ted v F1P6 jenom 16 bodíků - nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  15:44

To bys mě teda naštval!!! To bych ti neudělal nebo myslíš, že jsem taková sketa??? Nikde ale není napsáno, že ti musí vyhovovat. Třeba jezdíš jinak než já.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  15:38

Kudla doufám že ho nerozmrvíš - přední křídlo na 4 a zadní 0 a jak se rozjedu tak budu drhnout spodkem ;-)))), ale předem dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  15:32

Neboj zejtra ti ho pošlu, možná i dneska večer. Ale jestli mě předjedeš, tak si to spolu vyřídíme! :-)) Ale toho já se nebojím. Jenom ten setup musím ještě trochu opravit, protože jsem ho včera trochu "poladil".
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  15:21

« Setup

Hele Fenix nebuď labuť a pošli mi Tvůj setup. Prosím. Díky. BTW: a já Tě na oplátku předjedu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  14:28

« Re: Sepang: okruh pro Riksi

Jak říkám, mám obrázky asi 6 tratí (Melbourne, Sepang, Monza.... atd). Ale chtělo by to sehnat všechny, ať se to srovná.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  14:14

Nazvy mi taky sedej, ale mam tam obrazky jinejch trati :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  14:11

No já ne, jenom mám upravený názvy, ale obrázky ne. Jenom asi 6 obrázků tam mám novejch a podle tratí, ale to je všechno. Názvy mi ale seděj. Jsem zvědav, co tam kluci předvedou. Předpokládám, že zase jeden z nudných závodů.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  14:06

« Sepang: okruh pro Riksi

No ja hledal v SM obrazek okruhu, protoze se tam jezdej myslim motorky. Nakonec mi pomohl a ja videl tu krizi. BTW. Nemate nahodou upraveny menu v GP2 pro TP99???
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  14:03

« Re: Sepang pro zavody sijskejch trikolovejch Riks

To víš, na Sepang toho moc nebude, nikdo moc neví, jak to zajedou v reálu, takže je těžké časy porovnávat. No uvidíme, třeba se někde něco objeví.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:48

FENIX> Trenuju dopredu, ale nejde to poznat.:) Ted sem na GP2 hledal jestli nemaj nejakej SETUP pro Nurburgring nebo Sepang...a nic :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:45

« Re: Cau slimaci a loudalove :)))

Hele na Belgii ti to málem vyšlo, tak si mě moc nepřej!! :-)) Jak říkám, taky jezdím naplno až teprve tenhle rok, protože dřív jsem se v setupu moc nehrabal, abych něco nezprasil. Teď se v tom hrabu a někdy to podle toho taky vypadá. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:44

« To je ale hezka ikonka :))))

• « 00 Reagovat !

foto

22.09.99  13:43

Ty podvodníku, ty už trénuješ, jo? Jak chceš. Ba ne, to je správný, protože pak by to mohlo vypadat, jako že ti to moc nejede, co? Taky začnu trénovat. Pod 1:13 se asi nedostanu, ale to nevadí.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…