Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:49

« Re: All

No používám stáhlej cockpit. Je celkem hezkej a už jsem si na něj zvykl. Hodně jich je na AlphaF1, tam si určitě vybereš.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:48

« Fenix a Tom

TOM: Makaj

Fenix: No já vím, loudale :-)))))
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:46

« All

ještě jsem se chtěl zeptat jakej používáte palubní desku - originál nebo nějakou stáhlou a jak vypadá
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:46

« Re: to Fenix

Díky za set, teď se tady v práci někam zašiju a možná něco zajedu
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:40

« Re: to Tom a Miki

Tome, ahoj. Ten setup tam máš. Gratuluji k solidnímu času, ale zajeď něco na Nurburgu, ať můžeme porovnat. Nejde přeci o žádnou ostudu. Každýmu to sedět nemusí. To Miki: Ne nikdo se tu neobjevil alespoň myslím. Ale stejně si hlemejžď.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:37

« TOMD

Jasné dobrý čas, jenom makej ať jsme před nebo těsně za Fenixem - von jinak moc nejezdí :-)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:34

« Re: Fenix

No Baraka měl kousek nade mnou - tak to je pohoda. Já jenom jestli se tu neobjevil nějaký jezdec co jsem byl na dovce, který by nás porážel :-))).
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:33

« Bez nadpisu

Tak jsem tady chvilku nebyl a koukám tohle téma šplhá nahoru a tak je toho dost co číst. No ale jen tak dál. Co se týká Nurburgu tak jsem ještě žádnej pořádnej čas nevypotil, nějak mi to nejde a proto to FENIX: můžeš ten setup poslat i na tom_d@seznam.cz ? Jo a na Monze sem se na poslední chvíli vylepšil na 1:21,720 takže jsem čtvrtej za tebou Mikim a Barakou. Na nováčka dobrý ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:32

« Re: Sparhawk

Takže s tamtou adresou asi něco je. No nic zkus to, ale moc na to nevsázej, je to optimalizovaný pro můj volant a tak. Jo ještě jsem zapomněl... pro Miga : na klávesnici 1:13,426s!!!
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:30

« Fenix

díky moc - na tu druhou to už došlo - skopnu si to, a hned se zkusím projet
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:23

« Re: Sparhawk

Tak jsem to poslal na tu druhou, tak snad to dojde!
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:21

« Fenix

Platí - ale ani jednou to nedošlo - ještě se teda mrknu jednou
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:15

« Re: Miki and Sparhawk

Miki, myslím, že jsi druhej, protože si nepamatuju Barakův čas, ale určitě byl 1:21,xxx. Sparhawk : já to posílal na jan.sparhawk@seznam.cz. To neplatí???
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:03

« Fenix

nikde furt nic - tak to zkus poslat na Jan.Wagner@email.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  09:58

Hele Fenix, že ještě furt otravuju s tou Monzou, ale ten můj čas 1:21.077 je druhej hned za Tebou nebo se ještě nějaký hlemejžď dostal přede mě???
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  09:49

« Fenix

díky moc - už jse jdu mrknout
    joo a tohle téma už je na třetím místě
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  09:19

OK posílám znovu!!! To je práce s Váma! :-)
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  09:17

« Fenix

jáááá tam vůbec nic nemám:-((((
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  08:31

Tak to vyzkoušej. Mě se na to jezdí dobře, teď je otázka, jestli je to ten pravej. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  08:07

Ahoj, už jsem ti psal mejla. Vyzkouším a řeknu jak jsi to vyladil. Doufám že jsi dobrý ladič.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…