Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:49

« Fenix

právě na to jsem se chtěl zeptat jestli to je nová nebo je to úž ta stará verze
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:46

« Re: Sparhawk

Včera jsem si astáhl novou verzi GP2Edit v.1.82, ale až dneska jí ozkouším.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:43

« Fenix

asi máš pravdu - ono to chce nejdřív ozkoušet - každopádně to nechám na barakovi
    ještě jsem se chtěl zeptat jakou verzi máš GP editu?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:35

No to sice jo, ale v tom případě zaspal, protože GP3 už vyšla. Mimochodem zatím se dohadujou, jestli se bude jezdit na TPacku 98 nebo 99. A soutěž na GP3 ani dělat nemůžou, protože vůbec neví co to umí.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:29

« Re: Fenix

dobrá - já se po tom kouknu a zkusím to - já už si nějakej stáhl, ale naprosto jsem se v něm nevyznal a připadaly mě všechny formule stejný
    - ještě k tomu Barakovi - on tam má napsáno, že jakmile vyjde GP3 přejdou na tuto hru
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:25

No já nevím. Uvidím, jak mi to bude doma běhat. Jestli to bude nějaká hrůza, tak se na to vykašlu. A GP2 se bude jezdit ještě dlouho, když vezmu, že Baraka chystá tu soutěž. No auto jsem trochu pokreslil v Car Editor v.098. Si to stáhni.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:15

« Fenix

ale to všechno už v GP3 ne???
    a jak se dělá vlastní auto - já si taky chci pokreslit - mě to vysvětloval Baraka - ale mě to furt nejde v tom editoru abych označil ten plášť
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:11

Já tam mám cockpit of Crisoftu, je celkem dobrej, ale já na to tak moc nehledím. To přes zimu si to dám do pořádku. Udělám nový auto, cockpit a tak. Budu hodně pracovat na setupech, aby to mělo tu správnou šťávu! Bude na to čas, tak budu testovat jako divej.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:07

« Fenix

Cokpit - je to jediný s čím jsem spokojen - stáhl jsem si jich 5 a tenhle je nej.
    no jo i já - hlavně jsem zvědavej na novej nástřik stájí (hlavně Williamsu)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:58

« Re: All

No doporučuju stáhnout Cockpit Designer!!! Novou verzi, je celkem slušná a dá se dobře ovládat.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:57

já si stáh jordana ale má divnej format kterej nedokazu naimprotovat pomoci gpeditu,ja to do nej ani nenatahnu, hodte prosim nekdo helpa jak si lepsi kokpit nadelat
    diky
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:56

« Re: To Sparhawk

No jo, musíš makat. Ani mě to nebaví a přiznám se, že když tak koukám na ten konec sezony, tak už mě toho moc bavit nebude!!! Sepang(bleble), Suzuka(sice jde, ale nic moc). Už se těším, až začneme příští rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:55

já si stáh jordana ale má divnej format kterej nedokazu naimprotovat do gpeditu, hodte prim nekdo helpa jak si lepsi kokpit nadelat
    diky
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:32

« Fenix

no já taky myslím, že to bude ve mě - takle trať mě naprosto nebaví - hlavně ty vnější zatáčky - furt jsem veknu nebo hrozně pomalej
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:27

« Re: Setup

Až si na to zvyknete, tak to bude lepší. Je to prostě dělaný na mě.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:21

« Re: Setup

Taky sem zkoušel a 1:18,041
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:09

« Re: Grip

No Grip se nastavuje v GP2Editu, je to pod jménem jezdce. tam je položka Grip, ale nevím jestli měl Mig namysli právě tohle. Jinak o jiném Gripu nevím a celkem bych byl rád, kdyby mi někdo POŘÁDNĚ vysvětlil o co jde a jak to funguje.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:02

« Grip

Fenixi jak je to s tím GRIPem??? Kde se to nastavuje??? Jak jste včera o tom kecali. Dík
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  11:01

« Setup

tak jsem ho vyzkoušel a poprvé jsem tak nějak dojel i když jsem zkušebně a čas příšernej 1:22:022
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  10:54

« Fenix

já už si vybral - já se jen ptal vás jak jste natom
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…