Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  07:07

« Re: Europa

Tak koukám, že se zde slaví dílčí úspěchy. Včera se přiznám, že jsem začal ladit Sepang a zatím to celkem jde, jenom bych potřeboval vědět nějaký info. Zatím nevím, jestli ty časy jsou dobrý nebo je to bída. Zkuste to někdo zajet, ať vím od čeho se odrazit. Je to i pro Vás, protože jestli Vám setup vyhovuje, tak můžeme dále spolupracovat. Takže to zajeďte a napište časy. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  20:07

« Re: Europa

Tak dnešní úkol splněn - dostat se pod 1:14. New time - 1:13.956. Kurňa ale bude to makačka dostat se na Fenixe. No nic ještě poladíme a máme ho :-))). čao zítra
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  18:19

« Europa

Fenix: Tak už jezdím tím tvojím setupem. Trochu ale ladím - kdes nechal zadní křídlo??? :-))) Ale ne dobrý je to. New time : 1:14.954 a půjdu níž, tak bacha loudale :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:40

« Re: To se mi snad zda...

THANX :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:36

Tak to jo, to jsem byl rychlejší!!! Oddechl jsem si, ale! Ty mi dáváš Migu, takhle teda ne! Jo jinak ten setup máš na emailu.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:35

Ale to snad bude 98 - néééé
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:33

To tam nepsal, ale hlasoval pro TP98, takze asi jo. Ufff :))) Jinak na mageu se to celkem huste hada o to jestli jet TP98 nebo TP99....:)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:31

Na TP98, že jo??? Tomu bych věřil, ale na 99tkovým se to zajet prostě nedá!!! To by byl o 3s rychlejší, to snad ani ne. Zjisti to, a jestli to jel na 99 tak to pověsím na hřebík!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:31

« Re: Setup

U tech pilotu nevim, ale v tom game settings nebo jak se to je taky GRIP. Kolik tam mas??? Prilnavost je asi spravnejsi nez odpich :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:29

Já myslel, že grip je "přilnavost". U těch jezdců nevím. Nastavil jsem tam pěkně polovinu pro HHF i Hilla, ale právě vůbec nevím, jaku to má fci. Dost mi to štve, protože bych to rád věděl, když tady o tom všichni mluví!
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:28

« To se mi snad zda...

Ted nejakej manik na Mageu napsal, ze ma Monzu za 1:17.153 !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:24

Nevim jestli ti je to srozumitelne. Ale ja slysel neco o tom, ze to je jako odpich. Cim vice nastavis, tim vetsi je protoceni kol po slapnuti na plyn. U tech jezdcu nevim. Kolik teda mas ty ten grip?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:20

V gp.exe souboru není nic zvláštního. Mám to teď předělaný podle toho co jsme si tady psali! OK? Hele ten GRIP, napište mi někdo srozumitelnou formulaci, k čemu, jak, proč apod. se to používá. DĚKUJI!!! :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:16

Cau piloti. A co takhle Fenixi taky setup pro MiGa??? :))) Zkus to na mig21@email.cz Jakto, ze ses tak rychlej i na klavesnici, ja si snad vyzadam tvuj gp.exe soubor :))) Jinak ten grip sem myslel tam co se nastavuje hmotnost vozu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  14:08

« Re: Grip

No to jsem tam taky viděl v GPEditu, ale tam jsou čísla 17000 nebo tak nějak a podle mě čím větší číslo jezdec má tak tím je rychlejší a nevím jaký (jestli vůbec nějaký) vliv to má na moje ježdění. Ale MIG psal cosi o 160 a 200?????
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  13:38

« Re: GP edit

Tak to je OK. Hlavně, že to moc neměnili. I když nepředpokládám, že by mi to na Sepangu nějak pomohlo.
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  13:34

« GP edit

já ten starej zas tak neznal - ale celkově vypadá úpůlně stejně jen má další funkce
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  13:14

« Re: Sparhawk

No vidíš, tak to je paráda. Hnedka dneska to zkusím. Co tam ještě je? Povídej, vyprávěj, piš!!!
  • 00 Reagovat !

foto

23.09.99  13:12

« Fenix

je to fakt lepší - už si to tam můžu vzít a upravit barvy auta a taky se tam dá rovnou nastavovat setup
  • « 00 Reagovat !

foto

23.09.99  12:52

« Re: Sparhawk

No je nová, protože je u ní napsáno Update. Dneska to vyzkouším a uvidím. Ale už ten install vypadá dobře. Celkem si lidi na GP2 vyhrály, kdybysme spočítali, co všechno se naprogramovalo a nakreslilo atd.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…