Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:52

« Re: Sepang

No zvlášť na Sepangu platí, že ti musí sedět auto. Na to jsem zaměřil celý setup. Rychlost dodám možná později. Je tam moc zatáček na srdce. Takový ty na plnej kotel, ale třeba na 3ku. Rychlý střídání pravá - levá, atd. Asi dvě rovinky, no prostě děs. Uvidíš sám.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:41

« Re: Sepang

Teď jsem se na to díval - no to je fakt dílo, asi tam nechám prsty :-)) - až to zajedu tak dám vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:34

« Sepang

Ono je to trochu divně udělané. Na zapamatování jsem to jel s blbočárou (ideální stopa), a to je pěkná kravina. Kdybych podle toho měl jet, tak jsem v cíli za 1:40,xxxs. Pak jsem jí vypnul a se stejným setem jsem jel podle "oka". No a o sekundu líp. Chce to si dobře zapamatovat trať. A u Sepangu to platí trojnásob.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:27

« Re: Europa

No já to ještě nejel, ale stejně jsem nadával na Nurburg a ted v pohodě - když najdeš dobrý setup tak se dá jezdit všechno.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:23

Možná budu vypadat jako dement, ale mě se včera celkem zalíbil Sepang! Divný co? Dopoledne jsem nadával jako dlaždič a večer jak mi šel ten set, tak se mi to zalíbilo. Uvidíš, zkus zajet hodně kol a třeba se ti taky bude líbit.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:18

No já vím :-)), ale počkej abych přes víkend nezajel pod 1:13 - docela jsem včera té trati přišel na chuť - akorát je tam moc zatáček a bolí z toho prsty což Ti s volantem neznají co??? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:10

Ok, jasný, jezdíš ty. No jo, mohli by se ukázat kluci a dát svoje časy. Jsem ten set posílal asi 150ti lidem, a jenom ty ses ozval. :-))) Stejně jsi hlemejžď!!! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  09:04

No vůbec to nesedělo - a jak jsem to snižoval tak se to lepšilo
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:58

Aha tak to. Já to tak mám radši. Třeba na Sepangu teď jezdím skoro s 62,5mm a jestli jsi jel na Barakově setu na Monzu, tak ten měl zadek až v nebi.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:51

Tuším 60 mm
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:33

Moment kolik tam bylo???
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:22

Dyť to skákalo jak koza - vzadu jsem to sundal o 11 mm !!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:13

Tak to jo. Řazení je na každém jiné. To jsem myslel, že je upravený hlavně na volant. No výška, jak myslíš. Já s ní laboroval dost dlouho a nakonec mi vyšlo tohle. No záleží na tobě. já myslel, že jsi měnil Dampers a tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:06

Hele můžu ti ho poslat.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:06

OK něco zajedu a pak dám vědět. No laboroval jsem z řazením a výškou nad zemí - říkám křídla sem pak nechal - to je totiž všechno co zatím umím ladit :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  08:01

No jezdil jsem testy na 5 kol v pěti seriich. Dopadlo to tak, že poslední set byl naprosto optimální, co se týká posazení v zatáčkách. Možná trochu hapruje na rovinkách v rychlosti. 1:38,500s, se mi to hezky povedlo zaokrouhlit. :-)) Co jsi měnil na tom setu ode mě???
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  07:53

Aha tak jsem klidný :-)))). Kolik máš ten Sepang??? O víkendu něco zajedu a dám vědět.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  07:49

Jo Baraka. 1:13,6xx. Ale to jenom zkoušel set!!!! :-)) Počítám, že teď je na 1:01 :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  07:36

Ahoj, zatím dílčí úspěch, ale jen počkej. Z toho Tvojeho setupu mi zůstaly jen křídla (pak jsem si na tu 3 vzadu zvyknul), ale dobré je to - jako odrazový můstek paráda. Dostal se ještě někdo jiný kromě nás pod 1:14????
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  07:12

Jo jinak jsem včera malinko zkoušel ten GP2Edit v.1.82. Je to celkem dobrý. Takže jsem tam nastavil hmotnost auta 600kg, 800HP, 200 Grip. Uvidíme s čím přijde Baraka. Jinak poslední zprávy. Včera jsem byl na Mageu a na soutěž s největší pravděpodobností bude Track Pack 99!!! Hurááá! Baraka to uhádal. Neměli tam moc radost, ale co se dá dělat. Demokraticky to odhlasovali. :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…