Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Sepang
No zvlášť na Sepangu platí, že ti musí sedět auto. Na to jsem zaměřil celý setup. Rychlost dodám možná později. Je tam moc zatáček na srdce. Takový ty na plnej kotel, ale třeba na 3ku. Rychlý střídání pravá - levá, atd. Asi dvě rovinky, no prostě děs. Uvidíš sám. -
« Sepang
Ono je to trochu divně udělané. Na zapamatování jsem to jel s blbočárou (ideální stopa), a to je pěkná kravina. Kdybych podle toho měl jet, tak jsem v cíli za 1:40,xxxs. Pak jsem jí vypnul a se stejným setem jsem jel podle "oka". No a o sekundu líp. Chce to si dobře zapamatovat trať. A u Sepangu to platí trojnásob. -
« Re: Europa
No jezdil jsem testy na 5 kol v pěti seriich. Dopadlo to tak, že poslední set byl naprosto optimální, co se týká posazení v zatáčkách. Možná trochu hapruje na rovinkách v rychlosti. 1:38,500s, se mi to hezky povedlo zaokrouhlit. :-)) Co jsi měnil na tom setu ode mě??? -
« Re: Europa
Jo jinak jsem včera malinko zkoušel ten GP2Edit v.1.82. Je to celkem dobrý. Takže jsem tam nastavil hmotnost auta 600kg, 800HP, 200 Grip. Uvidíme s čím přijde Baraka. Jinak poslední zprávy. Včera jsem byl na Mageu a na soutěž s největší pravděpodobností bude Track Pack 99!!! Hurááá! Baraka to uhádal. Neměli tam moc radost, ale co se dá dělat. Demokraticky to odhlasovali. :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!