Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:27

« Re: TO gigi

Ahoj GIGI. To je jednoduchý. TP99!!! Předposlední trať. Vždyť jsi tady byl, když jsme se hádali o tom, jak to že jsou tak odlišný časy, ne??? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:26

« FENIX

UZ ji mam
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:23

« TO FENIX

Cau Fenixi, ted jsem byl tejden ve spanelsku a jentaktak ze jsem to vcera stacil na Nurburgring.
    Hledal jsem tu ted na netu, ale nemuzu na zadny strance najit dalsi velkou cenu malaisie nebo co ase to pojede .Kde bych tu trat mohl prosimte splasit????
    DIK
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  09:59

« Re: Ahoooj

Si děláš srandu, ne??? Si říkal, že dodáš čas. Neříkej mi, že jsi se k tomu nedostal celej víkend??? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  09:46

« Re: Ahoooj

Čau Fenixi - dneska nestíhám. Na Nurburgu žádné zlepšení :-( a Sepang jsem nejezdil :-(((.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  07:30

« To Mig

Hele Migu, ten obr. je hezkej. Fiorano zkusím. Potřebuju k tomu něco nebo jak to tam mám nainstalovat???
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  07:18

« Ahoooj

chlapi, tak jak byl víkend plodnej?? Nějaké rekordy, osobní maxima či tragédie??? Jezdil jsem Sepang jako šlak a řekl bych, že pro Vás mám hodně dobrej setup. Takže napište časy a pokecáme.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  01:49

« 2 tomd

Jestli mas taky nejaky PRF data, tak posli prosim na mig21@email.cz
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  01:49

« holahej :)

Cau Sparhawk: skoro ti ten tip vysel, moralni vitez byl RALFIK!!!

tomd: Mas to tam...:)
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.99  10:39

« Mig

Promiň, že jsem pak už neopovídal - odpojil se mě inet a až do teďka jsem ho nemohl nahodit.:-)))))
    Mimochodem vypadá to, že závod bude hodně napínavej a doufám, že se pojede za deště a Ralf je rozdrtí
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.99  21:20

« time

1:15,580
  • « 00 Reagovat !

foto

25.09.99  15:00

« Re: Fenixi, ty kujone....:o)))) to: MIG

Taky sem jezdil, ne sice celou noc ale dostal jsem se na 1:16,691 a niz ani ho..., mozna kdybych jezdil celou noc...
    to:MIG mel bych zajem o ty PRF data, kdyz tak mi je posli na tom_d@seznam.cz. Diky
  • 00 Reagovat !

foto

25.09.99  14:48

« TRACKPACK 1999 Rullezzzzzzzzzzzz!!!!! :))))

• 00 Reagovat !

foto

25.09.99  14:46

« Fenixi, ty kujone....:o))))

Tak sem testoval ten tvuj setup, hned prvni zatacku sem vylit...neprej si slyset co sem rikal na tvoji adresu, ale pak sem si zvyknul a je z toho...: 1:13.342!!!!! A to nejlepsi na konec, hned sem jezdil dal (=celou noc, diky boze za kafe) a zajel ten samej cas na tisicinu!!!! Mam hotlap i PRF, kdyby byl zajem :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  15:20

« Re: to ALL

Hele tak jezdím a jezdím a už sem se dostal na 1:17,xxx ale půjde to ještě níž, záčíná se mi ten Nurburg totiž líbit, žádná nuda. Během víkendu sem ještě nejakej ten čas dodám a po závodě pojedu na Sepang.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  14:36

« Sparhawk

Hele Sparhawku, kontrolní otázka : "Kolik západoevropských soudruhů se vleze do obrněného transportéru typu ......." - co to melu :-)). Toto jsem chtěl - kolik jedeš tu první šikanu (Castrol) - já tam vletím 210 a na výjezdu 195-200 kmph.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:55

« Re: Miki

Ale je - já jsem měl taky takový čas když začal s tím setupem jezdit. Posílám Ti to.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:49

« Miki

sparhawk@speed-racer.com
    ale to vypadá jak kdyby jsme jezdili jené tratě - není možný aby byl rozdíl 7 vteřin při jízdě naplno
  • « 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:40

« Re: Miki

Hele napiš mi sem mejla a já Ti tam šoupnu ten od Fenixe na kterým jsem to zajel - ale po úpravě.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.99  13:36

« Miki

mám ho - jmenuje se příloha - zkoušel jsem ho upravit podle tebe - a trošku jsem to zlepšil na 1:20:077 - sice tam ještě rezerva je - ale tak obrovskej rozdíl není možnej
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…