Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:57

« sepang

1:40,616 po 8 kolách. a ostatný ste ako na tom?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:45

« to Fenix

Jasne ze vas tam nechceme, jste na nas moc velka konkurence. :-)) Baraka se boji, ze bude posledni, ja ze nebudu prvni. Ani druhej. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:28

« Re: to Jaguar

Jasně to chápu, já jenom, že Baraka říkal, že se tady bude průběžně ukazovat a hodí sem nějaké news a nic. To vypadá, jako když nás nechcete!! :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:26

« to Fenix

Ted uz to zalezi jen na Barakovi, kdy svoji stranku zvladne. Chtel to rozjet od tohohle tydne. Mezi nami, ono to delani stranky a updatovani neni zadna sranda. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:24

« To Zajomar

Ach jo, tak jinak.
    Tuhle adresu si zkopiruj do adresniho radku, snad ti to pujde.

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:23

« Re: to Jaguar

Ok takže na tenhle soubor se bude jezdit ta soutěž, OK? Jo jak je to daleko s tou soutěží, už se mi klepou prstíky. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:22

« To Zajomar

Fiorano
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:19

« to Fenix

Podle me (ja jsem autor toho souboru :o) ) je to posledni verze. Jediny, co jsem tam upravoval oproti puvodnimu, byl pocet okruhu na jednotlive trate v 100%nim zavode. Baraka si ho stahne k sobe a da na stranku, ale zmeny tam uz snad nebudou.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:16

« Re: zajomar

No konečně. Setup ti pošlu, ale nejdřív něco zajeď ať vím, že jsem to nastavil správně. Fiorano mi posílal v noci Mig, takže to k tobě dneska doletí, snad! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:12

« all

mate trat Fiorano ? poslite mi to please. to fenix:aky mas cas na sepangu?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  11:10

« to fenix

hneď idem jazdit! mas na to nejaky dobry setup? posli! zajomar@post.sk
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:49

« Re: all

Aho Jaguare. Ten soubor už je oficiální, nebo se ještě bude upravovat? Myslím z toho odkazu na Mageu???
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:49

« Sepang

Myslim, ze si tuhle trat necham na konec, at vidim, jak se vlastne jezdi. Zacatek mi dost silne pripominal Suzuku.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:45

« Re: all

Ahoj zajomare. Okamžitě začni jezdit Sepang, ať už sakra vím, za kolik to jezdíte!!!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:37

« all

caute vsetci! mal som dovolenku tak som nebol ani na nete a teraz co vidim!? rubriku ste vytiahli tusim na 3 miesto a kym som to vsetko precital tak mi skoro oci vypadli! niekto tam pisal, ze by chcel obrazky trati a nove obrazky do menu.ja ich mam ak by mal niekto zaujem ale ma to 10,5 mb tak by to bolo dobre dat k niekomu na vlastne stranky ako keby som to mal posielat viacerym ludom.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:35

« Re: TO gigi

Postup tady byl napsanej, takže si to nalistuj nebo řekni a já ti to zopakuju.
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:32

« To FENIX

OK
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:31

« Re: TO gigi

Hele raději si to předělej tak jak to tady máme všichni, protože jinak budeme těžko porovnávat časy. OK?
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:29

« FENIX

konecne jsem te pochopil. ja sem opravdu vul
    Ja jsem stahoval vsechny trate po jedne jen tak z netu, dik za poznamku
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  10:28

« TO FENIX

jo, ale sem to vul. MALAISII nemam
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…