Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« TP99
Kopie zpravy Baraky na Mageu:
Zatim si nic nestahujte, vestere potrebne soubory budeou ke stazeni na mych strankach. Tim se zaruci jednotnost SW. Ted jsem uz jen graficky ladil stranky pro registraci hotlapu. Mam ale dva problemy. Zaprve se ted u nas nejak zacali zajimat o pripojeni serveru a ja se nedostanu na stranky Baraka-F1. Prastenej firewall. A druhy problem je v tom, ze zatim nemam zadny program na upload souboru. Takze cas a potrebne udaje do databaze zapisete, ale hotlap mi tam neposlete. Budeme to muset zatim resit jinak, asi postou a ja to tam treba jednou za tyden doplnim. Jak odzkousim nejaky uploadovaci programek, bude vse OK.
-
« Re: sepang
No vidíš. Jestli to máš nastavený všechno správně - výkon a tak, tak to není špatné, protože takhle jsem jel poprvé taky. Pak jsem si začal hrát se setem a jde to dolů. Mám ho doma, takže jestli ho chceš, tak to ho pošlu, ale zkus to nastavit sám, bude se ti to hodit do soutěže.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
ZAJOMAR: Ja bych to novy menu bral, ale fakt nemam 10MB volnejch na strankach ani na mailu. Zkus nekde zalozit free www a tam to hodit. Treba to rozdel do nekolika fajlu...