Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

27.09.99  21:52

« Nurburgring

Sakra Fenix, ty uz tady peres Sepang a ja ani nevim jak sme dopadli na Nurburgringu. Minule tu bylo napsany neco jako zebricek a ted nevim jak si stojim :o( Jinak ja mam TPCK99 v 1.2 myslim. Jo to Fiorano sem kopiroval normalne natvrdo a funguje v pohode.

ZAJOMAR: Ja bych to novy menu bral, ale fakt nemam 10MB volnejch na strankach ani na mailu. Zkus nekde zalozit free www a tam to hodit. Treba to rozdel do nekolika fajlu...
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  21:14

« Cool time-Sepang

1:35,850s. Hele v úterý tady nebudu, tak ne abyste mě zdrbli. Snažte se hodně jezdit. Ahoj ve středu!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  16:28

« Re: preteky=závody

Já bych neřekl, že je dlouhý, spíš má hodně zatáček a málo rovinek (2), proto jsou ty časy takové. No každopádně je to okruh pro rikši, jak říkal myslím Mig. :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  16:24

podle vašich časů usuzuji, že Sepang je dlouhý okruh a proto mě asi nebude bavit a možná ho vynechám.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  16:20

To bude fajn. Už se těším. Hlavně se moc neopij, abys pak ten Sepang ustál. Není to trať pro žádný mejdla!! :o))
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  16:18

« preteky=závody

za chvíli jdu s BARAKOU na limonádu a s JAGUAREM na pivo a tam to vyřešíme. 1/10 snad začneme.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  16:00

« Re: TP99

OK hlavně potom dej vědět, abychom tu neseděli s rukama v klíně!! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  15:26

« TP99

Kopie zpravy Baraky na Mageu:

Zatim si nic nestahujte, vestere potrebne soubory budeou ke stazeni na mych strankach. Tim se zaruci jednotnost SW. Ted jsem uz jen graficky ladil stranky pro registraci hotlapu. Mam ale dva problemy. Zaprve se ted u nas nejak zacali zajimat o pripojeni serveru a ja se nedostanu na stranky Baraka-F1. Prastenej firewall. A druhy problem je v tom, ze zatim nemam zadny program na upload souboru. Takze cas a potrebne udaje do databaze zapisete, ale hotlap mi tam neposlete. Budeme to muset zatim resit jinak, asi postou a ja to tam treba jednou za tyden doplnim. Jak odzkousim nejaky uploadovaci programek, bude vse OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  15:11

« sepang

1:38,849 ale bude to aj lepšie
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  14:30

« Re: track pack99 v1.3

Hele já nevím, chtělo by to Baraku. Já na to kašlu. Budu jezdit na tom 1.2 a tenhle si dám jako další instalaci.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  14:18

« track pack99 v1.3

na alpha... je track pack99 v1.3. updatovali ste alebo jazdite na v1.2? moze sa updatovat? /to koli casom?/
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  14:13

« Re: sepang,to:zajomar

Pošlu, ale až zitra, no nejdřív dneska večer. Těš se, jsem zvědav co na něj budeš říkat. Stavěl jsem ho od nuly, prostě ze základu.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  14:09

« Re: Sepang

Jasně, ze staženýho se dá jenom vycházet, jinak pak si to musíš udělat na sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  14:06

« Re: sepang,to:fenix

jasnačka že je to lepšie keď si to nastavíš sám, ale rád to vyskúšam zajazdiť aj s iným setupom. takže ak nemáš mič proti tomu tak mi pošli ten tvoj setup.dík
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  13:32

Jasne ze je lepsi, kdyz si nekdo postavi setup podle sebe, nez sebe uzpusobuje setupu stazenemu z internetu. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  13:01

Jasná věc, ale je lepší, když si to každej umí nastavit sám, ne? Potom se nemusí soustředit na to, kdo mu co pošle nebo co kde odkouká. Mě to nevadí, já se rád podělím. :-))
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.99  12:55

« Sepang

I v soutezi se daji kopirovat setupy, protoze se daji vytahnout z hotlapu. Ale kazdy ma setup pro sebe, pro svuj styl jizdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  12:16

« Re: sepang

No vidíš. Jestli to máš nastavený všechno správně - výkon a tak, tak to není špatné, protože takhle jsem jel poprvé taky. Pak jsem si začal hrát se setem a jde to dolů. Mám ho doma, takže jestli ho chceš, tak to ho pošlu, ale zkus to nastavit sám, bude se ti to hodit do soutěže.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  12:11

robim vela chyb a nemam to ani vyladene
  • « 00 Reagovat !

foto

27.09.99  12:05

To Jaguar : Neboj, já už dlouho nejezdil (16 hodin) :-))). No vida, čásek!!! Já jsem zajel o víkendu čas 1:37,600 po usilovném ladění setu. Jezdi dál. Děláš nějaký chyby nebo to bylo čistý?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…