Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:48

« Re: VOLANT

Uvidím, zkusím nejdřív ty, co mi moc nejdou a potom budu pomalu zrychlovat na mejch oblíbenejch! Navrhuji se tady domluvit a jezdit stejné tratě.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:46

Budes jezdit postupne Australie->Japonsko nebo nahodne???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:44

No asi takhle : registrace nefunguje, posílání hotlapů taky ještě ne! Nic jsem tam nepsal, baraka říkal, že to musí dodělat, protože jim to hází nějakou chybu. Ale mělo by to fungovat do zejtra, tak jsem zvědav.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:41

Ten GP2hot soubor je hned na konci hlavni stranky o GP2, ale nechapu, jak mam posilat ten hotlap, proc musim jezdit v practice, jaky udaje mam zadat a tu registraci taky nevim, co si tam napsal ty? uz to slo poslat?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:36

No volant mi úplně odešel, rozpoznává asi 10 poloh a 5 z nich nejde, takže se to nedá uřídit. Nebo tak něco, nevím přesně. Baraka tam má trochu zmatek, ale dělá na tom. Nevím jenom, kde tam má ten soubor do editu.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:31

« VOLANT

Co mas konkretne s tim volantem. Jinak ted sem u BARAKY a sem z toho trosku zmatenej :)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:28

« Re: motor

Mě je to jedno. Upřednostním Hondu, ale jestli se tady domluvíme na jiném, tak nic proti. Snad to bude v pohodě. Takže zatím stáj MotorBar - Honda : MiG21, Fenix... uau to bude sestava!!! :-))
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:24

« motor

No jestli chces HONDU, tak no problemo. Letos na jare sem si udelal texturu ofcialniho HONDA F1 tymu, takze Honde mam taky vztah :)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:23

« Re: .................:>

Tak to je fajn. Doufám, že jim spolu nakopeme zadky!!! Ještě se domluvíme na motoru a je to v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:21

Sice sem ze zacatku vice opruzoval na Mageu, ale ted sem 100% MotorBar pilot :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:17

Hmm, tak jo. Teď jenom kde je ten box! Jak se to udělá ten odkaz, prosím. Jinak na Mageu jsem hodil dotaz na ty týmy. jel bys se mnou, s námi???
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:13

« .................:>

BARAKOVI STRANKY

Diky Fenix. Ty sis zrusil volant jako Schumak na VC Francie??? :))) Zajed si do boxu pro novej ne :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:11

« Re: Stáj F1 - MotorBar

Jo jinak jsem zapoměl : tea.tel.cz/Baraka. Udělej to jako odkaz jestli chceš, já to neumím. No já mám zatím těsně pod 1:35 na klávesnici. Volant je v * :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:09

Ja jel Sepang naposled pred 10ti dny a to jen zavod na obtiznosti PRO. A zajizdel sem se 780HP casy 1:41.xxx v zavode, fakt nevim co udela 800HP a ACE v kvalifikaci...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:05

No já nevím, ale Mageo bude asi celý v jedný stáji, tak asi jo. Zatáčky jsou dobrý, to je fakt. Za kolik to máš?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:02

A to nas jako muze byt nekonecne, nebo je to nejak vomezeny? Ja mysle 1tym=2jezdci...
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.99  13:01

« Sikmy voci, ryze a Sepang.

Sakra, ted sem tejden bez GP2 a sem uz tak nadrzenej, ze se mi o zatackach i zda. Uz se tesim jak na to o vikendu vlitnu. Hodte sem nekdo odkaz na BARAKU. Ja to hledam vzycky pres 10 jinejch stranek...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  12:59

« Stáj F1 - MotorBar

Všichni, co chtějí jezdit za tým Motorbaru, ať sem napíšou. Taky napište návrhy názvů motoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  12:24

« Re: TO ALL

No vidíš!!! Dneska pojedu další testy, protože s klávesnicí jsem to vyrovnal na 1:34,952 a musím to trochu upravit, aby to na klávesnici líp jelo!!! Co jsi měnil za nastavení???
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.99  12:18

« Re: Sepang

jen? to je strašne veľa
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…