Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« Re: Zacatek souteze
Hele kucí ptal jsem se Baraky na ukládání HotLapů a toto mi napsal - Baraka: Myslis, ze byste byli schopni se vsichni zaregirtrovat na Mageu a ukladat si soubory do uzivatelskeho weboveho prostoru Magea? Me by pak kazdy napsal jen link na soubor.
Podumejte a dejte vědět.
-
« Soutez
Tak se mi konecne povedlo zprovoznit stranky, ale je to zatim jen neoficialne. Zitra jeste musim dohrat soubory, ktere se budou stahovat a otevru oficialne soutez. Zatim se mi muzete pomalu registrovat.
K tem tymum, ktere tu zakladate. Udelal jsem sice kolonku TYM, ale jen pro orientaci. Kazdy jezdi sam za sebe. Jestli si budete nejak posilat sety, nebo radit se o prujezdu zatackama mi je uplne jedno. Jen nepocitejte s nejakym souctem bodu a podobne. To jsem pri vytvareni stranek neplanoval. Treba pristi rok. :o)) -
« To FENIX
nevim jestli ses ptal me na to co jsem zmenil, ale myslim ze krome kridel jsem predek posunul niz k zemi (celkem to obcas drhne - hlavne ve vysokych rychlostech -> takze to je jen na qualification) a taky jsem to odlehcil (aspon myslim). Ja tomu zase tolik nerozumim protoze navod je v anglictine a ja nejsem tak jazykove vybavenej abych vedel co jsou packers driv nez to vyzkousim. Jo a jak jsi to myslel s tim motorbar-em. To se muzu prihlasit i ja ??? Jo a jeste Co je baraka (doufam ze se nesmejes ale podle tech rozhovoru mezi vami se toho neda moc vycist. DIK
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!