Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• 00 Reagovat !

foto

04.10.99  14:14

« To FENIX

Problem byl v tom ze se to proste zaplo od F1-F7
    ale nejradeji jezdim jen s automatem (i kdyz ten taky nenavidim ) ale co mam delat kdyz na Joysticku jsou ty tlacitka tak daleko. Ja uz jdu k barakovi si nahrat ten soubor
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  14:13

« Re: to Jaguar

No jo, ale to je jedno. Až se tě bude někdo ptát, tak stejně budeš říkat že jsi první. Z kolika, to nikde neříkej! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  14:06

« Re: to Fenix

:o)))) To vis ze potrebuju. Stejne ten hotlap jednou uvidim. :-)) A neptej se, kdo je v tabulce Sepangu prvni, ptej se radsi, kdo je za mnou. Nikdo. :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  13:39

Tobě!!!!! NE! :-))) Ty se nepotřebuješ poučit. Se podívej na HotLap Board. Kdo vede na Sepangu, hmm??? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  13:34

« To Fenix

A me hotlap neposles? At se poucim? :-)) Me zas tahle trat nesedi vubec, je tam spousta smykovejch zatacek. :(
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  13:14

« Re: Miki

Hmm já ti pošlu i hotlap, třeba se poučíš a uvidíš co a jak. Tenhle okruh mi sedí.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  13:10

Díky za set. Tedka nestíhám - moc práce :-((( - od středy to bude lepší. Zatím otestuje ten Tvůj set.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  13:08

No já ti pošlu ten set, a doufám, že to prorazíš. Já se s tím taky trápil, ale pak to najednou šlo. Chce to trénink. Jak to že ses tu tak dlouho neukázal, je tu nuda?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  13:05

Nevím čoveče - zákruty jedu co to dá a čas nikde - říkám setup na nic. Ale je to pěkná pakárna - samá zákruta.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  12:56

Ahoj, doufám, že hned zase nezmizíš. Jak to, že ti to takhle nejede?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  12:53

« Re: GIGI

Ahojte, je to na h...o - mám setup na nic - 1:39.4xx a níž se nedostanu ani kdybych se pos... Fenixi pošli mi setup - díky
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.99  12:19

« GIGI

Ty fakt jezdíš s F4??? To je na prd, nedá se to srovnat! Stáhni si ty věci od Baraky, ať je to v pohodě. jinak ti to neuznaj!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  11:11

« To GIGI

Ale ty bys mel mit stazeny ten soubor gp2hot.gp2 z Baraky a exportovat ho do hry, abys mel vsechno stejny. Pak ti tam nepujde neznicitelnost zapnout ani nahodou.

Trvale vypnuta je proto, aby bylo jasne, ze ti tenhle help nepomaha v nejakem drsnejsim projizdeni zatacek.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  10:42

« Re: TO ALL

No jo, já jsem to taky nepřekonal, ale snažím se. Snad se dneska dostanu na 1:34,1xx, alespoň!
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.99  10:41

« TO ALL

Cetl jsem si pravidla od Baraky a pise tam ze neznicitelnost F4 musi byt trvale vypnuta. Tohle je pochopitelne kdyz jezdim Monako, ale zda se mi to ponekud hloupe u trati jako je sepang, monza atd., protoze pokud vyjedu z trate tak me to stejne pekne zpomali nemluve o tom jestli mi predni kridla uletej nebo ne, ale stve me to hlavne proto ze muj nejlepsi cas v Spenagu (1:34.072) jsem nahodou zajel s nevypnutou neznicitelnosti. .....(Skoda) pokusim se to zajet znova
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.99  10:35

« TO ALL

Hranici 1:34.000 jsem jeste neprekonal (skoda)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  10:16

« Sparhawk

Haloo Sparhawku, zaregistruj se , ne??? Nebo ty s náma jezdit nebudeš? Ozvi se!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  10:01

No jo, ale já to ve vzteku smazal všechno. Jenom setupy mám, ale hotlapy ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.10.99  09:24

« To Fenix

A co kdyby sis vytahl setup z hotlapu?
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.99  09:03

« to zajomar

Tak co, jak to jezdí??? Já jsem byl dost naštvanej o víkendu. Problémy a problémy. Nejdřív volant a pak celý GP2. Ale teď to vypadá dobře. Máš už nějakej čas???
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…