Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« To GIGI
Ale ty bys mel mit stazeny ten soubor gp2hot.gp2 z Baraky a exportovat ho do hry, abys mel vsechno stejny. Pak ti tam nepujde neznicitelnost zapnout ani nahodou.
Trvale vypnuta je proto, aby bylo jasne, ze ti tenhle help nepomaha v nejakem drsnejsim projizdeni zatacek. -
« TO ALL
Cetl jsem si pravidla od Baraky a pise tam ze neznicitelnost F4 musi byt trvale vypnuta. Tohle je pochopitelne kdyz jezdim Monako, ale zda se mi to ponekud hloupe u trati jako je sepang, monza atd., protoze pokud vyjedu z trate tak me to stejne pekne zpomali nemluve o tom jestli mi predni kridla uletej nebo ne, ale stve me to hlavne proto ze muj nejlepsi cas v Spenagu (1:34.072) jsem nahodou zajel s nevypnutou neznicitelnosti. .....(Skoda) pokusim se to zajet znova
ale nejradeji jezdim jen s automatem (i kdyz ten taky nenavidim ) ale co mam delat kdyz na Joysticku jsou ty tlacitka tak daleko. Ja uz jdu k barakovi si nahrat ten soubor