Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:50

« Re: To FENIX

Nevím jak je to možný - měl jsem tam TP99 z webu (asi 1.2). Včera jsem si potáhl ty hotlapy od Baraky a po první nebo druhé zatáčce všichni končili na trávě - tak jsem jsem to celé předělal a narval jsem tam ty soubory od Baraky a pak už to bylo v pohodě.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:44

Ale jak je to možný, vždyť jsou dvě verze! 1.2 a 1.3. Já určitě jezdím na 1.2, protože 1.3 jsem ani nestahoval. A na 98 jezdit nemůžu, protože tam Sepang není. Takže mi to vysvětlete!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:34

Ten samý problém jsem měl včera z hotlapama od bugra, jaguára a zaja - pak jsem tam nakopíroval ty tratě99 (pro jistotu) a ten GP2hot a už to bylo v pohodě. Fenixi ty máš nějakou jinou verzi!!!!!
    Jaguar: s tím Tvojim setem mi to jde nejlíp - dovolíš mi ho používat i dál????? dík :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:30

« Re: to Jaguar

Hele mě musíte omluvit, protože já si musím zvyknout na tu klávesnici. Možná je to trochu rozevláté, ale čas tam je, ne? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:22

« To FENIX

Fenixi, co jsi to tam proboha poslal za hotlap? :o))) Uz jsi se na nej koukal? Protoze aspon u me jezdis vsude mozne, jen ne na draze. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:20

« Re: Sepang

No jo, oni jim věří, ale stejně ty časy ještě nemají. Chce to hodně trénovat. No uvidím, musím toho rychle hodně najezdit, abych neměl moc velkou ztrátu!
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:11

« Sepang

No to je pekne, tak Miki okopiroval muj setup. :-) To same udelal Zajo. :-) To mym setupum asi verite vic nez ja. :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  09:50

« Re: To miki

No mě něco podobného potkalo před měsícem - od té doby moc nejezdím - nejvíc toho najezdím o víkendech kdy si beru poč domů. Je to na nic - před tím jsem jezdil každý den 2-3 hodky denně.
    Jo koukal jsem na tu tabulku přihlášených pilotů a podle toho jak je to tam napsaný tak jsem se svými 12 měsíci ježdění učeň.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  09:22

To bude v pohodě, já taky nemohl nic pořádně zajet. Ale mám hroznou zprávu. Budu tři týdny doma bez PC, takže vůbec nevím, co budu dělat!!! Musím o nějak vymyslet tady v práci, ale půjde to těžko. I když mě nemá kdo postihnout, je to naprd.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  09:18

Jezdil jsem nakonec s upraveným Jaguárovým setem - ale bude to makačka se dostat na 1:35.0
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  09:16

Ahoj. Hele jezdil jsi s tím mým setem??? nebo jsi stavěl svůj? Ale ten čas bys tam mohl dát, abys tam něco měl a JAGUAR NEŘÍKAL, že nic neposíláme!!! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  09:13

« Re: to Jaguar

Ale já tě upozorňoval!!! Nemůžeš říct, že ne! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  09:13

« Re: To Fenix

Čaute - jezdil jsem jen Sepang, protože mi nesedí sety na ty ostatní tratě bo jsme jezdili 98 :-( a ladit nebyl čas. Na Sepangu 1:36.0xx, takže to na Baraku dávat nebudu - musím ještě jezdit.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  08:59

« To Fenix

Tak ted jsi me s tim casem chlape dozral!! :))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  07:27

« Re: GP2

Tak jsem tam nahrál ten Sepang!!! Miki, nic jsem od tebe neviděl, snaž se člověče! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  17:20

Az na Hungaros a Monzu to pasuje. :o))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  16:48

OK chlapi jdu domů, objevím se tady asi tak kolem 21:30h, budu dávat čas na Baraku. Zejtra se uvidíme. Čau.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  16:41

Se neboj Jaguárku - bude jich víc. Ještě se kouknu na ty Tvoje časy ať se mám od čeho odrazit :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  16:40

Kdybych nenajel někdy na obrubník, tak můžu chodit pěšky. :-))) No Miki říkal, že pojede Monzu, Spa, Hungaroš. Tak nevím, co na tebe pasuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.99  16:37

Tak nemas jezdit po obrubnicich, po silnici je to lepsi, a min to hazi. :-))

Copak Miki, dodas tech casu vic? To by bylo dobry, jsem tam na par tratich osamocenej. :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…