Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

08.10.99  07:03

« Re: Tlacitka

OK. Používám IE5CZ. Stačí? :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.99  16:15

« Tlacitka

Pokud nekomu nefunguji tlacitka na mych strankach, asi nepouziva IE 4.x a vyssi. Tento prohlizec je mozne si zdarma na webu stahnout a pouzivat. Lepsi, nez nicit databazi na strankach Baraka, je podle me browsit po webu lepsim prohlizecem.
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.99  16:12

« Dulezita zadost

Moc vas vsechny prosim, nevstupujte na stranku HotLapy [odkaz] jen prostym napsanim adresy. Toto je stranka s asp scriptem, ktera neni urcena jen pro zobrazeni informaci, ale i k zapisu do databaze. Kazedy vyse popsany pristup mi data naboura a ja je pak musim pracne opravovat. Nejsem na tom se scripty tak dobre, abych toto umel osetrit, a proto me prosim poslechnete!!!Stranky jsou tu i pro vas, nenicte je.

Dekuji

• « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  14:44

« Re: Miki

S tou F1 si to přečti celý!!!! Jenom doufám, že budeš proti mě i ty!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  14:21

« Re: -/-

Pravidla [odkaz]
    Přihláška [odkaz]
    HotLapy [odkaz]
    Soubory ke stažení [odkaz]
    Zbytek zítra- ted musím končit - napiš co ještě chceš. Ahoj
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  14:10

MIKI> To bych byl vdecen. Celej tejden mi to vubec nefunguje a jen ctu, jak si stahujete hotlapy a posilate casy a ja mam * jen ty errory a debilni cas na Sepangu. Sakra.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  14:09

MIGu jestli chceš tak ti napíšu URL na jednotlivé stránky u Baraky - at nechodíš přes tlačítka
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.99  14:01

« -/-

Mam stejnej problem s Trackpackem jako Fenix :-( a navic se mi na strankach BARAKY akorat zobrazuje error za errorem..: Ja na to snad dlabu :(
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  13:49

« Fenix

Hele Fenixi tad jsem na Mageu čet, že jezdíš s zaplou F1??? Ty si děláš srandu???? To zapínám když se učím trat a časy jsou o 10 - 15 sec horší než pak zajedu!!!!!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  12:05

« Re: To miki

Hmm, až doma..
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:56

« Re: To Fenix

Tu trat mám stejnou s Jaguárem - 7.8.99 14:05 - podívej se na tu tvou
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:43

Mělo by to prolízt! Jestli ne, tak to stáhnu tady!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:26

Jasný - já byl taky překvapený že ty Hoplapy nefungovaly. Hele projde ti ten mejl na tu adresu??? Má to 1 MB????? už jsem to poslal
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:24

« Re: to Fenix

Takhle mam tu trat ja: F1ct15.dat - 7.8.99 14.05

Ja fakt nevim, cim to je, ale kdyz to nechodilo ze zacatku Mikimu, pripada mi docela realne, ze vy jste tu vsichni jezdili nejaky jiny TP99 nez ten Barakuv.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:16

OK pošli mi to na f-enix@volny.cz. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:15

No né, ale chápeš to. Tak se domluvíme, že budeme jezdit na v.1.2 a pak je tam bůhvíco!!! Proč jsme se teda domlouvali, na čem se bude jezdit. Řeklo se 1.2 99, tak ho mám!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:12

« Re: to Jaguár

Klídek Fenixi - jestli hcceš tak Ti to pošlu.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:09

Já už se na to vys...u!!! Ta instalace je úplně čistá, ještě jsem tady psal, že jsem to dělal znova! Jo 1.2 je z webu, ale kde ho vzal Baraka??? To se mi fakt chce to stahovat znova!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  11:01

Jo dík, ale s tím časem uvidíme - to víš slíbit Ti to nemůžu :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.99  10:50

« Re: to Fenix

Cas tam je, ale hotlap je nepouzitelny. Nevim, co tam mas za trat, ale na Sepang 99 to nevypada. Jak rika Miki, radsi preinstaluj. :)

To Miki: No co mam s tebou delat. Ale nesmis byt rychlejsi nez ja. :o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…