Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
-
« To ALL
Četl jsem tu jak jste se bavili o tom, že když si jeden od druheho zkopíruje hot-lap, tak auto jezdí všude možně jen ne po silnici. ODPOVĚĎ je velice jednoduchá. V TrackEditoru v menu- Edit - lze nastavit (CC) přilnavost silnice a tudíž chce-li někdo dosáhnout lepšího času prostě přepíše akceleraci, odpor vzduchu nebo přilnavost. (je tam to ho mnohem víc). Ale tohle má jednu chybu protože když si hot-lap nahraje někdo jinej tak mu to auto po silnici jezdit nebude pokud si nenahraje taky soubor *.dat (záleží na trati).
(Nebo stejne neupraví prilnavost.)
Zkoušel jsem to a v pohodě jsem zajel SEPANG za 1:33.400. Ted jsem to dal zpátky a nemohu se dostat přes 1:34.181 -
« Re: Ahojte
Do mojí brzdy nikomu nic není. Bylo jasně řečeno, že se prostě musíš dostat do cíle :-)))) Používám auto dobrždění, protože nejsem na klávesnici vůbec zvyklej, tak si trochu pomáhám. nejezdím s brzdou celej okru, ale vždycky jí vypnu a před zatáčkou zapnu. That's all!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!