Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  11:50

« Re: All

Čaute, hele Fenixi já to tam sleduju, bohužel ted řeším jiné problémy a dost vážné (nejsou to pracovní), ale jak se z toho vyhrabu tak budu jezdit - počítám tak od lispopadu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  07:42

« All

Mageo jezdí jako šílený. Podívejte se na HotLap Board! Ono to teda vypadá, že kolegové nemají nic jiného na práci, než jezdit, ale přeci jenom nějaké časy musíme dodat a jak říká Gigi "natrhnout jim pr..." :-)))).
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  16:46

« Fenix

Já bych moc rád, ale mám podělaný GP2 a nenajdu ani zaboha to originální CD - asi si to budu muset někde přepálit
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  14:12

« To FENIX

Natrhnem jim pr...
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  14:11

« To FENIX

Ha,ha UZ JSEM DODAL :--((((((
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  13:45

« Haloo piloti MotorBaru!!!

Chlapi, už si o nás na Mageu povídaj, že jsme jenom velký huby, že nic nejezdíme. Proto na Vás apeluji - dodejte alespoň nějaké časy, už kvůli kontrole, jestli je vše dobře nastaveno. OK? Děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  12:24

« Re: To GIGI

Tak to rychle přeinstaluj a jezdi dál :-))) Už se těším na ten setup, ehm.... :-))))
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  12:02

« TO FENIX

Mrzuty bude spis to, ze u toho budu muset stravit zase hodne casu abych se dostal do takovyho stresu, ze zajedu takovej cas. Mimochodem (ted je to stejne jedno) vcera jsem jezdil monaco a celkem jsem se trefil do prevodu - 1:15.8xx (jen skoda ze to neplati )
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  10:57

No jo, já tě chápu, já byl taky!!! Ale čas jsi měl super, takže ho zajedeš určitě znova a navíc je to takhle lepší, potože kdyby se na to přišlo později, tak by to bylo ještě mrzutější. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  10:37

« TO FENIX & BARAKA

No to je teda v pr...Clovek to nainstaluje pari a pak nic. JDU SI TO STAHNOUT A PAK UVIDITE (opravdu jsem nasr...)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  09:10

Ach jo, Baraka má pravdu. Mě to taky nešlo, vyletíš mi před druhým mezičasem ze zatáčky! Škoda. Musíš to taky udělat znovu jako já. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.99  09:08

« To GIGI

Nerad rusim vasi diskusi spatnou zpravou, ale bohuzel Ti nemuzu ten cas na Malaisii uznat, jelikoz nebyl zajety podle nasich pravidel. Nedodrzel jsi slovo a pozmenil jsi instalaci, cimz sis polepsil, a to se jak jiste uznas, nesmi.
    Nez budes zajizdet dalsi kola do souteze, udelej si novou instalaci presne podle pokynu a opravdu si stahni SW z mych stranek, at mame vsichni jednotny.

Je mi to lito, ale zkus to znovu.

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  08:24

« Re: Zdarec

Já vím, ty na to máš. Jenom já se do toho nemůžu nějak dostat. Včera jsem se pachtil na Melbourne a nic pořádnýho (teda na 1. místo) ze mě nevypadlo! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  08:08

No jo no - ale já to doženu - neboj
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.99  07:32

Hele Miki, už bys měl začít. Já teda taky nic moc, ale alespoň trénuju! :-))) Zatím zkouším Monzu a Melbourne.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.99  17:53

« To FENIX

KDYBY tohle byla cena za HOT-LAP tak bych ti rekl, ze KATIE PRICE se narodila 22.3.1978 takze kdyz si pospisis tak ji treba jeste sbalis (co ja vim (myslim ze to stoji za to)) ...:-)))))
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.99  17:01

« Zdarec

Hele kucí nebijte mě - já zase nejezdil - ted prostě nestíhám. No nic už musím - tak zejtra čao.
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.99  16:23

« ANO!!!

Ovšem ano. Teda GIGI ty si plníš!!! Paráda, kdes to vyhrabal? To je cena za ten hotlap, co! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.10.99  16:00

« Re: TO gigi

Co je to za adresu??? Jaký novinky??? :-))
  • 00 Reagovat !

foto

11.10.99  15:26

« To FENIX

Ono to opravdu hezky vypada :-)))))))))))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…