Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« TO ALL
Trochu silna slova, panove. Ale Fenixovi se vubec nedivim, Muj bracha je spravce site
a taky ho to sejri sedet porad celej den pred bednou.
Ja casy dodam az si budu 100% jist, ze mi to nejezdi jinak nez dovoluji pravidla. A BARAKOVI --- Nic nikdy neupravuju ve svuj prospech, kdyz to pravidla nedovoluji!!!!!!!!! -
« MIR
Dobre, diky FENIXovi a souhlas s MIKIm. Fajn, dohodneme se na tom, ze se zapojite pozdeji. Na me se nezlobte, ja se opravdu bal, ze jste zacali stavkovat po te, co jsme diskvalifikovali dva vase casy, coz ovsem bylo presne podle pravidel a FENIX to sam uznal. Tak se na vas tesime opet v listopadu. :o)) Zatim spete sladce. -
« Re: jedna poznamka to Baraka
Barako soráč, ale u mě situace podobná jako u Fenixe - ted prostě nemám čas na ježdění. V srpnu jsme aspoň já (a Fenix určitě taky) jezdil 2-3 hodiny denně - bohužel ted je jiná situace, ale říkám od listopadu už budu stíhat a tak se do toho pustím. -
« Re: jedna poznamka to Baraka
To je pravda, ale to taky bylo před měsícem nebo dvěma, takže v tu dobu byla u mě situace trochu jiná. A dost mě zklamalo, že zrovna ty, kterýho tady většina lidí uznává, to nedokážeš pochopit a už tejden se tady dohadujeme o úplný kravině! Pro mě je rodina důležitější než, promiň, pitomá soutěž v F1GP2. Nechci, aby to vyznělo špatně, doufám, že víš, jak to myslím! -
« Re: jedna poznamka to Baraka
Tak si ale taky představ, že jsou na světě lidi, kteří nemohou sedět před monitorem každej den ta za á, a za bé třeba ani nechtěj. prostě teď nemám náladu, tak jezdit nepůjdu. Nebo musím jenom proto, že že si to božské Mageo přeje! Já toho mám dost v práci tady sedět a čučet do monitoru a přijdu domu a jít hrát je to poslední, co mě napadne! Ale to se asi do vaší soutěže nehodíme co? -
« jedna poznamka
Sorry ze se vam do pletu, ale jak chcete meric sily, kdyz zadne nepredvadite??? To je jako kdyz by fotbalisti vybehli na travnik az v devadesate minute. Ja uznavam, ze jsou dny kdy se jezdit nemuze, ale ze by nebyl ani jeden za tri nedele, to je divny. No nic, treba na vas tlacime moc brzy a vy uz pristi tyden neco dodate. Tak prominte.