Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  12:51

« Re: TO GIGI

Ano přesně tam to je! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.99  10:29

« TO FENIX

Cau tak mi prisly ty dva soubory. (jeden mel 46 kb a druhej byl celej nakej pokazenej) takze je to v pr....
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  10:23

« Re: Poleman

Tak mi to taky nejde!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  10:12

OK - posílám Ti to na centrum
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.99  10:05

Tak mi to pošli, já to tam zkusím dát. Mě to funguje bezvadně.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.99  09:52

« Poleman

Tak jsem včera trošku jezdil Sepang 1:35.499 - čas nic moc, ale dám ho tam ať mageáci nebrečí že tam nic nedáváme. Ale nejde mi to zaregistrovat!!!
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.99  14:58

« TO ALL

Trochu silna slova, panove. Ale Fenixovi se vubec nedivim, Muj bracha je spravce site
    a taky ho to sejri sedet porad celej den pred bednou.
    Ja casy dodam az si budu 100% jist, ze mi to nejezdi jinak nez dovoluji pravidla. A BARAKOVI --- Nic nikdy neupravuju ve svuj prospech, kdyz to pravidla nedovoluji!!!!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  09:20

« Re: MIR

Neusínáme, ale spíš bych to formuloval tak, že časy asi nebudou nejlepší. Budu dodávat zatím asi jenom dílčí zlepšení, ale to se rozjede. S nabídkou na mír souhlasím!
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.99  09:12

« MIR

Dobre, diky FENIXovi a souhlas s MIKIm. Fajn, dohodneme se na tom, ze se zapojite pozdeji. Na me se nezlobte, ja se opravdu bal, ze jste zacali stavkovat po te, co jsme diskvalifikovali dva vase casy, coz ovsem bylo presne podle pravidel a FENIX to sam uznal. Tak se na vas tesime opet v listopadu. :o)) Zatim spete sladce.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  08:19

« Re: jedna poznamka to Baraka

Dneska jsem tedy dodal dva časy, ale u každého jsem jel asi pět kol, takže nevím. Austrálie mi nesedla, ale nějakej čas jsem hodil na disketu. Orientačně. Aby měla vaše dušička pokoj! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.99  07:59

Barako soráč, ale u mě situace podobná jako u Fenixe - ted prostě nemám čas na ježdění. V srpnu jsme aspoň já (a Fenix určitě taky) jezdil 2-3 hodiny denně - bohužel ted je jiná situace, ale říkám od listopadu už budu stíhat a tak se do toho pustím.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  16:11

To je pravda, ale to taky bylo před měsícem nebo dvěma, takže v tu dobu byla u mě situace trochu jiná. A dost mě zklamalo, že zrovna ty, kterýho tady většina lidí uznává, to nedokážeš pochopit a už tejden se tady dohadujeme o úplný kravině! Pro mě je rodina důležitější než, promiň, pitomá soutěž v F1GP2. Nechci, aby to vyznělo špatně, doufám, že víš, jak to myslím!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  15:46

« Re: jedna poznamka to FENIX

Soutez je jak nase tak vase. Ja samozrejme beru, ze se Ti nechce sedet kazdy den pred pecke v praci i doma, ale je to docela zmena proti dobe, kdy jeste soutez nejela. A byl jsi to ty, kdo tady vsechny tehdy pobizel, aby jezdili.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  14:17

Tak si ale taky představ, že jsou na světě lidi, kteří nemohou sedět před monitorem každej den ta za á, a za bé třeba ani nechtěj. prostě teď nemám náladu, tak jezdit nepůjdu. Nebo musím jenom proto, že že si to božské Mageo přeje! Já toho mám dost v práci tady sedět a čučet do monitoru a přijdu domu a jít hrát je to poslední, co mě napadne! Ale to se asi do vaší soutěže nehodíme co?
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.99  14:05

« jedna poznamka

Sorry ze se vam do pletu, ale jak chcete meric sily, kdyz zadne nepredvadite??? To je jako kdyz by fotbalisti vybehli na travnik az v devadesate minute. Ja uznavam, ze jsou dny kdy se jezdit nemuze, ale ze by nebyl ani jeden za tri nedele, to je divny. No nic, treba na vas tlacime moc brzy a vy uz pristi tyden neco dodate. Tak prominte.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  13:12

« Re: All

Osobně jsem si myslel, že je to soutěž na to, aby člověk mohl změřit síly s ostatníma. Pokud je to ovšem soutěž na rychlost dodávání hotlapů, tak potom ano!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  13:05

Přesně tak - nemá to cenu. Pokud někdo nepochopí že ted není na nějaké věci čas tak to se nedá. BTW: do konce roku času dost
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  12:57

Rozhodl jsem se ignorovat trapný poznámky na naší adresu. Nemá to cenu a akorát se u toho rozčílím. No až budu mít čas a klid, tak to půjde.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  12:51

Jasnačka - ona ta soutěž začala pro mě v blbou dobu, ale říkám až budu mít chvilku (a hlavně bude bojová nálada) tak se do toho pustím.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.99  12:41

Hele Miki, v klidu. Já se nemíním strhat jenom kvůli tomu, že mě někdo mermomocí bude honit. Až budu mít, nahraju. V klídku!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…