Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  01:58

« Jeste jednou...

Fenix, ten prvni dil mi nejde stahnout, teda komkretne se mi vubec nic neobjevilo. Mam jen ten 99tp12_2.zip.Zkus to prosim jeste jednou. Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  01:49

« Re: Mig21

Cau Fenix. Uz to stahuju. Koukal sem kdo mi co posila, malem sem nadaval kdo me to votravuje :)))) Hned ti obratem posilam ten svuj setup. Zkus s nim zajet par kol a rekni jakej si dosahnul cas, abych vedel kde je sakra chyba :-) Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  14:15

Už ti to letí. Tu adresu nikde nezveřejňuj, dík! Až to dojde, tak se ozvi, ať můžu poslat další.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  14:11

Asi to nestiham :), ale muzes poslat kdykoliv cokoliv na mig21@email.cz nebo mig21@post.cz
  • 00 Reagovat !

foto

21.10.99  13:57

« Mig21

Kam to chceš poslat. Ale rychle, za chvíli jdu domů :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  13:54

« Re: Ahoj Bugr

Ahoj. No je to teda složitý, ale zkusíme to. Díky. BTW: o tvých setech jsem slyšel :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  13:52

« Fenix a Bugr

Diky. Skusim teda stahnout znova ten set z hotlapu. Ale kde ma BARAKA ten trackpack. Ja sem normalne sel na tu stranku s GP2 a je tam jen trackeditor, nocd, gp2edit, ale trate nikde sem nevidel...?!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  13:44

« Re: Ahoj Fenix

v drive menu si udelas review performance data, vyberes si okruh, na nem hotlap a tam odsud to vytahnes, normalne si ten setup muzes ulozit, jestli chces posli ti muj, ale na tom nikdo nedokaze jezdit :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  13:28

« Ahoj Migu

No já ti můžu setup poslat, ale až doma. Taky bych ti mohl poslat ten TPack, kdybys potřeboval, ale u Baraky jsem koukal a je to tam ke stažení, tak nevím. No já musím začít ten Sepang jezdit znova, protože jsem se na něj vykašlal, jak mi to neuznali. Asi dneska začnu znova, ještě uvidím. Mám tady asi 4 hotlapy od Gigiho na kontrolu, tak se k tomu snad dostanu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  13:17

« Ahoj Fenix

Jezdim, jezdim, ale kdyz mas o 5sec. horsi cas nez ostatni, tak te to tak otravi, ze radsi jdes na pivko... Nechapu jaktoze sem tak pomalej na tech rovinkach. Nechces mi poslat setup a ja ti poslu svuj aby sem zjistil kde je problem??? Protoze jestli na mojim setupu dokazes zajet kolem 1:35.xxx, tak to balim a jdu radsi hrat Tycoona nebo neco :(. Taky me napadlo jestli nemam spatnej ttrackpack. Protoze u kazdy trati si muzes nastavit prilnavost povrchu a to je pak sakra znat. U BARAKY sem zadnej odkaz na trackpack99 nenasel. Mam jen ten z Alphy. GP2hot taky pouzivam a na Sepangu uz si pamatuju kazdej pixel. Tak kde je sakra problem. Prohlid sem si vsechny Hotlapy a jedinej rozdil vidim v tech maximalnich rychlostech...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.10.99  12:59

« to MiG21 and others

Ahoj Migu. Ty ses tady taky dlouho neukázal. Tak co, jezdíš. Já trochu, když vyjde čas. S tím Sepangem ti nepomůžu, jede mi to asi 324 nebo 325. Já jsem ten setup z toho jednou dostal, ale potom se mi to celý rozházelo a bylo to. Ale zkusím to doma ještě vykoumat. A co ostatní jezdí jezdí? Koukal jsem, že je zaregistrováno 24 pilotů, což myslím má Baraka radost. Jenom nedodávají časy, z čehož asi radost nemá. No nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.99  14:16

« Re: soutez to Mig

Ja mam na minimalni kridla maximalku jen 314km/h !!! Nahral sem si vase hotlapy, ale jak z nich dostanu setup. Nevim jestli mam tak debilni setup nebo sem * ja? :-/
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.99  08:31

Co to znamena, ze zdaleka nedosahujes? Bugr ma na Sepangu maximalku 325. Kolik mas ty?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.99  17:49

Diky za odpoved, ale ja to myslel na Sepangu, ze i s nastavenim na max rychlost zdaleka nedosahuju vasich maximalek (a to mam minimum kridel a dlouhy prevody).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.99  16:58

Hotlapy si ulozis na Mageu do prostoru pro svoji stranku. Link hodis i s casem a tymem na Baraku.

Co se tyka rychlosti, je mozne, ze mas jeste stare trate, tam auta jezdi pomaleji. Na Hockenheimu 99 by mela byt maximalni rychlost na prvni rovince kolem 341kph.
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.99  15:57

« soutez

Ja to nechapu. Jak mam posilat proboha hotlapy? Jak muzu z hotlapu dostat setup a jakto, ze ani na setup pro Hockenheim (zadny kridla) nejedu na konci cilovy rovinky tak rychle jako BUGR??? Na cem to sakra jezdite???
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.99  12:39

« Re: Sepang

to gigi: gigi neblazni, co tam s tym porabas? este ta diskvalifikuju a to by nebolo pre teba dobre
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.99  11:57

« Sepang

GIGI dostava cerny puntik aneb prvni oficialni varovani pro jeho hotlap na Sepangu. Je to uz druhy hotlap, kde ostatnim pri prehravani hotlapu jeho auto vylitava z trati. Navic mel jinak nastavene helpy, takze podle vseho nepouzival nas soubor nebo ho upravoval.

Jaguar
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.99  17:31

« Re: GP Malajsie

v 8:00 sledujte na RTL
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.99  10:21

« GP Malajsie

Nevite nekdo v kolik hodin naseho casu presne se jede ten zavod? V 6.00 rano?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…