Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Ahoj Migu
No já ti můžu setup poslat, ale až doma. Taky bych ti mohl poslat ten TPack, kdybys potřeboval, ale u Baraky jsem koukal a je to tam ke stažení, tak nevím. No já musím začít ten Sepang jezdit znova, protože jsem se na něj vykašlal, jak mi to neuznali. Asi dneska začnu znova, ještě uvidím. Mám tady asi 4 hotlapy od Gigiho na kontrolu, tak se k tomu snad dostanu. -
« Ahoj Fenix
Jezdim, jezdim, ale kdyz mas o 5sec. horsi cas nez ostatni, tak te to tak otravi, ze radsi jdes na pivko... Nechapu jaktoze sem tak pomalej na tech rovinkach. Nechces mi poslat setup a ja ti poslu svuj aby sem zjistil kde je problem??? Protoze jestli na mojim setupu dokazes zajet kolem 1:35.xxx, tak to balim a jdu radsi hrat Tycoona nebo neco :(. Taky me napadlo jestli nemam spatnej ttrackpack. Protoze u kazdy trati si muzes nastavit prilnavost povrchu a to je pak sakra znat. U BARAKY sem zadnej odkaz na trackpack99 nenasel. Mam jen ten z Alphy. GP2hot taky pouzivam a na Sepangu uz si pamatuju kazdej pixel. Tak kde je sakra problem. Prohlid sem si vsechny Hotlapy a jedinej rozdil vidim v tech maximalnich rychlostech... -
« to MiG21 and others
Ahoj Migu. Ty ses tady taky dlouho neukázal. Tak co, jezdíš. Já trochu, když vyjde čas. S tím Sepangem ti nepomůžu, jede mi to asi 324 nebo 325. Já jsem ten setup z toho jednou dostal, ale potom se mi to celý rozházelo a bylo to. Ale zkusím to doma ještě vykoumat. A co ostatní jezdí jezdí? Koukal jsem, že je zaregistrováno 24 pilotů, což myslím má Baraka radost. Jenom nedodávají časy, z čehož asi radost nemá. No nic. -
« Re: soutez to Mig
Hotlapy si ulozis na Mageu do prostoru pro svoji stranku. Link hodis i s casem a tymem na Baraku.
Co se tyka rychlosti, je mozne, ze mas jeste stare trate, tam auta jezdi pomaleji. Na Hockenheimu 99 by mela byt maximalni rychlost na prvni rovince kolem 341kph. -
« Sepang
GIGI dostava cerny puntik aneb prvni oficialni varovani pro jeho hotlap na Sepangu. Je to uz druhy hotlap, kde ostatnim pri prehravani hotlapu jeho auto vylitava z trati. Navic mel jinak nastavene helpy, takze podle vseho nepouzival nas soubor nebo ho upravoval.
Jaguar