Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  00:00

« Formule

Hej, ja myslel, ze tady to je o GP2 a o F1 se mele hlavne u Emmela....

ZAJO: Hned jdu project CDcka a co najdu poslu, akorat mi napis kam nebo si to uz psal. No ja se este mrknu jestli sem to neprehlid.
  • 00 Reagovat !

foto

04.11.99  13:55

« Hakkinen neni nejlepsi

Souhlasim s Fenixem, ale jeste bych chtel doplnit jen to, ze Hill ma taky svuj vek, takze Mika by ho taky dostal.....
  • « 00 Reagovat !

foto

04.11.99  07:13

« Re: Hakkinen neni nejlepsi

No Mika možná není nejlepší, ale s těmi lepšími jezdci jsi se trochu sekl. Zcela jistě ne Coulthard ani Irvine. HHF dostal z auta absolutně vše, ale bohužel to nestačilo. No Jacques asi opravdu plýtvá talentem. Ralf musí ještě maličko vyrůst, ale příští sezonu už bude tvrdě zatápět.
  • 00 Reagovat !

foto

03.11.99  17:36

« Hakkinen neni nejlepsi

Ahoj vsichni.
    Podle me neni Hakkinen nejlepsi a myslim, ze nemel byt mistr. Nejlepsi je, i kdyz ho nesnasim, Schumacher. Pak jsou tam minimalne tri dalsi jezdci lepsi nez Hakkinen. napr. Coulthard, Frentzen, Irvine. Nebo taky: Villneuve, R.Schumacher, Hill.
    Tak co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.99  16:11

« Re: Haloo

to mig21:ak mas nejake loga a napisy ferrari tak please posli, to je jedno v akom to je rozliseni
    dik
  • « 00 Reagovat !

foto

03.11.99  12:09

JAGUAR: Zapomel sem napsat, ze mas dobrej setup, dobre se z nej vychazi pro dalsi upravy a hned se mi jelo lip :))))

FENIX: Jezdim ted malo: Skola vola... Ale pristi tejden budu mit po pisemce a tim padem vice casu...

ZAJO: Co to je vetsi rozliseni????
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.99  14:18

cafte, teraz prave nejazdim vobec, lebo mam fofry v robote, ale pocitam ze sa to tu ukludni tak potom sa budem snazit. nemate niekto nejake obrazky ohladne ferrari? mam na mysli napisy ferrari a loga ferrari v nejakom lepsom rozliseni. ak mate tak please posli na zajomar@post.sk. dik
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.99  12:14

« Haloo

Tak co jezdíte vůbec. Zajo, co ty, koukal jsem, že máš solidní čas na Suzuce. Co jezdíš dál? Migu, Miki a další. Chlapi rozjedeme to, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.11.99  10:40

« To Mig

Tak to asi je tim setupem. To vis, hotovy setup je snadny obslehnout a zajet s nim slusny cas. :))

Jinak ten tvuj cas na Barace je v pohode, i kdyz je zatim posledni.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.99  18:47

« GP Japonska

Chlapy, co rikate na Hakkinena? Mel dobrej zavod.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.99  01:46

« Fenixi

Tak se to povedlo. Diky. Baraka ma akorat dost chyb. Sice tam sem ted jako posledni a nevim jak to bude vypadat, kdyz poslu jinej hotlap na tu samou trat, ale hlavni je, ze ted uz muzu konecne v klidu jezdit...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.10.99  07:06

« Re: To Mig

To není nic těžkého. Stačí na Barace dát Zaregistrovat Hotlap. Tam vyplníš ten formulář a u položky cesta k souboru s hotlapem napíšeš :
    [odkaz] To MIG21 musí bejt velkejma písmenama.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.99  16:00

Tak sem jezdil ten Sepang a povedlo se zatim 1:36.410, uz sem ho dostal na Mageo, ale nevim jak dal na Baraku...
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.99  19:01

« Kontakt na f. Martínek výrobce autodoplňků

Dobrý den. Právě jsem obdržel zprávu od svého webmastera, že dokončil první variantu internetové prezentace naší firmy. Nalézá se na Adrese: [odkaz] Naleznete tam především schválené plastové doplňky pro vozy Škoda, kontakty, ceny i obchod. Rádi uvítáme Vaši návštěvu, nákup i připomínky.
  • 00 Reagovat !

foto

25.10.99  14:12

« TO FENIX

Ja nejezdim, nýbrž sedim a pařim
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.99  13:30

« To Mig

Ahoj Migu. Vůbec jsem neměl čas se na tvůj set podívat, ale udělám to co nejdřív. Jenom jsem zajel pár kol na A1, Melbourne a Hockenheimu, zlepšil časy a musel od PC pryč :-)))). Ozvi se. A ostatní taky. Jezdíte???
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.99  01:06

« To Jaguar & Fenix

To je pravda, Fenix mi jen poslal ten trackpack a ja mu poslal svuj setup na Sepang, aby ho lehce testnul a ja vedel jestli s tim nahodou nezajede nejakej slusnej cas. Neco podobnyho sem mel na Nurburgringu. Furt mi to nejeleo a pak mi Fenix poslal svoje nastaveni a ja nakonec zajel 2. nejlepsi cas z celyho Motorbaru. Takze mozna je fakt chyba v setupech a ne v trackapacku. Uz nevim :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  10:39

« Re: to Jaguar

Hele Jaguare, já jsem žádnej setup nikomu neposílal. S jakým mým setupem? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  10:34

Kdyz se na Barakove strance podivas na tabulku pilotu, a z ni pak na soubory na stahnuti, mely by tam byt ctyri. A jeden z nich je TP99.zip, v nem je cely trackpack.

Jinak pokud nedosahnes spravne maximalky ani s Fenixovym setupem, tak rekni, ja ti mozna pomuzu to odstranit. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.99  09:26

« To Mig

Tak jsem ti to poslal znova. Až ti to dojde, tak dej vědět. Jinak jsem včera tréninkově zajel Hockenheim za 1:42, takže budu muset zabrat.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…