Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: Hakkinen neni nejlepsi
No Mika možná není nejlepší, ale s těmi lepšími jezdci jsi se trochu sekl. Zcela jistě ne Coulthard ani Irvine. HHF dostal z auta absolutně vše, ale bohužel to nestačilo. No Jacques asi opravdu plýtvá talentem. Ralf musí ještě maličko vyrůst, ale příští sezonu už bude tvrdě zatápět. -
« Hakkinen neni nejlepsi
Ahoj vsichni.
Podle me neni Hakkinen nejlepsi a myslim, ze nemel byt mistr. Nejlepsi je, i kdyz ho nesnasim, Schumacher. Pak jsou tam minimalne tri dalsi jezdci lepsi nez Hakkinen. napr. Coulthard, Frentzen, Irvine. Nebo taky: Villneuve, R.Schumacher, Hill.
Tak co vy na to? -
« Re: Haloo
cafte, teraz prave nejazdim vobec, lebo mam fofry v robote, ale pocitam ze sa to tu ukludni tak potom sa budem snazit. nemate niekto nejake obrazky ohladne ferrari? mam na mysli napisy ferrari a loga ferrari v nejakom lepsom rozliseni. ak mate tak please posli na zajomar@post.sk. dik -
« Kontakt na f. Martínek výrobce autodoplňků
Dobrý den. Právě jsem obdržel zprávu od svého webmastera, že dokončil první variantu internetové prezentace naší firmy. Nalézá se na Adrese: [odkaz] Naleznete tam především schválené plastové doplňky pro vozy Škoda, kontakty, ceny i obchod. Rádi uvítáme Vaši návštěvu, nákup i připomínky.
« To Jaguar & Fenix
To je pravda, Fenix mi jen poslal ten trackpack a ja mu poslal svuj setup na Sepang, aby ho lehce testnul a ja vedel jestli s tim nahodou nezajede nejakej slusnej cas. Neco podobnyho sem mel na Nurburgringu. Furt mi to nejeleo a pak mi Fenix poslal svoje nastaveni a ja nakonec zajel 2. nejlepsi cas z celyho Motorbaru. Takze mozna je fakt chyba v setupech a ne v trackapacku. Uz nevim :o( -
« Re: To Mig
Kdyz se na Barakove strance podivas na tabulku pilotu, a z ni pak na soubory na stahnuti, mely by tam byt ctyri. A jeden z nich je TP99.zip, v nem je cely trackpack.
Jinak pokud nedosahnes spravne maximalky ani s Fenixovym setupem, tak rekni, ja ti mozna pomuzu to odstranit. :)
ZAJO: Hned jdu project CDcka a co najdu poslu, akorat mi napis kam nebo si to uz psal. No ja se este mrknu jestli sem to neprehlid.