Formula One Grand Prix 2
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1
« Re: 2 Mig
Kdo to je? No mimochodem, tady to taky vypadá, že jsme zůstali spolu osamoceni. Jenom Zajomar tam dodal časy, ale jinak bída. Můžu ti říct, že jsem z toho byl dost vedle. Je fakt, že mě do toho nastrkal hlavně Baraka svejma přihlouplejma kecama o velkejch hubách, ale to, že budeme sami bojovat za MotorBar jsem nečekal. Jinak jsem si tě dal jako 2nd drivera do týmu v gp2editu. -
« Re: Nevim
Cau UZIVATELI. Nasel sem v gp2 soubor ve kterym sou samply radiovy komunikace s boxy a taky nechapu jak to zprovoznit. Tady to nikdo nevedel ani pred rokem... Jedine je ripnout (ja pouzil FT2) a pak pomoci GPeditu vlozit jako normalni zvuky, ale to je na nic. Jeste sem zaslechnul, ze prej fungujou jen s GUSem, ale jedna pani povidala.... -
« Nevim
Cau lidi jsem tadz novej takze se omlouvam ze sem Vam sem jen tak skocil,ale mam par dotazu. Jeste jestli se divite mimu uzvatelskymu menu tak sem proste jiny nevymyslel protoze snad uz sou vsechny vybranny. Dokonce i meno NEVIM uz tam nekdo ma. Jinak GP2 parim jako asi dost. Ale sve me tam jedna vec v GPO EDIT jsou zvuky kery probyhaj mezi pilotem a boxem ale ve hre prost ne ne.. nevi te nekdo proc zatim caude Karel -
« Vivat McLaren
Jako skalni fanda Hakkiho musim priznivcum Ferrari připomenout, že ať už se v průběhu sezony v F1 přihidilo cokoliv, tak na tu novinku z Marranella ( prezuti pouze trech pneumatik ) zatim nikdo neprisel. Zeby nova strategie. V pristi sezone muzou vyzkouset napriklad 10 pitstopu v prubehu zavodu :))))))