Formula One Grand Prix 2

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Formule 1

• « 00 Reagovat !

foto

11.11.99  07:25

« Chlapi

Co teď jezdíte?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:54

« Re: 2 Mig

A copak to bude??? Doufám, že mi to nerizhází nastavení a bude mi to fšechno fachat!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:52

Diky! Neco Ti poslu do GP2editu. Mas to new-menu od Zajomara??? Jinak ten clovek je ... dohaje no chodi na Mageo, myslim, ze to tam i psal...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:28

Kdo to je? No mimochodem, tady to taky vypadá, že jsme zůstali spolu osamoceni. Jenom Zajomar tam dodal časy, ale jinak bída. Můžu ti říct, že jsem z toho byl dost vedle. Je fakt, že mě do toho nastrkal hlavně Baraka svejma přihlouplejma kecama o velkejch hubách, ale to, že budeme sami bojovat za MotorBar jsem nečekal. Jinak jsem si tě dal jako 2nd drivera do týmu v gp2editu.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:24

Nojo uz se to blizi a ja mam zaregistrovanej jen jeden hotlap, ale sem zvedavej kolik nas nakonec bude. sice je hafo zaregistrovanejch, ale spousta to asi fakt vzdala (vim o jednom).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:21

Bomba, hlavně ať se dostaneš někam vysoko. Já teď moc nejezdil, jenom jsem makal na Hocku, ale pořád to na ty ďábly nestačí. Potřeboval bych taky nějakej tejden volno, ale to bohužel nejde, takže snad to zvládnu takhle rozkouskovaně!
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:11

« FENIX:

Ted mam tejden volno = tejden na pareni GP2, takze nejaky novy casy urcite dodam. Ted jezdim Suzuku.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:10

« Re: Nevim

Cau UZIVATELI. Nasel sem v gp2 soubor ve kterym sou samply radiovy komunikace s boxy a taky nechapu jak to zprovoznit. Tady to nikdo nevedel ani pred rokem... Jedine je ripnout (ja pouzil FT2) a pak pomoci GPeditu vlozit jako normalni zvuky, ale to je na nic. Jeste sem zaslechnul, ze prej fungujou jen s GUSem, ale jedna pani povidala....
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.99  14:07

« Re: Nevim

Ahoj Uzivateli. Přiznám se, že o GP2 toho vím dost, ale bohužel netuším o čem to mluvíš. Kdybys mi to trochu osvětlil. Co já vím, tak žádná komunikace zvuková tam není.
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.99  13:54

« Nevim

Cau lidi jsem tadz novej takze se omlouvam ze sem Vam sem jen tak skocil,ale mam par dotazu. Jeste jestli se divite mimu uzvatelskymu menu tak sem proste jiny nevymyslel protoze snad uz sou vsechny vybranny. Dokonce i meno NEVIM uz tam nekdo ma. Jinak GP2 parim jako asi dost. Ale sve me tam jedna vec v GPO EDIT jsou zvuky kery probyhaj mezi pilotem a boxem ale ve hre prost ne ne.. nevi te nekdo proc zatim caude Karel
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.99  09:51

« to Motorbar

Ahoj kluci. Tak jak to sviští??? Já jsem si zlepšil Hockenheim a už jim šlapu na paty! :-)))) Přidejte se, ať je to zajímavější. Přece nemusíte bejt hned první. Soutěž je svým způsobem anonymní, nikdo se vám nikde vysmívat nebude. Že ne, Jaguare!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.11.99  02:12

« Re: 2 zajomar

Este sem zapomel. To novy menu je dobry, akorat:

Obraky by mohly byt lepsi, ale problem hlavni je, ze nejde pouzivat gp2edit, protoze se pak nejak zmeni velikost toho bin souboru a nezobrazujou se vubec zadny obrazky...
  • 00 Reagovat !

foto

08.11.99  02:10

« 2 zajomar

Tak sem to uz poslal, doslo???
  • « 00 Reagovat !

foto

06.11.99  02:11

« Re: to mikáč

BUGR: Co to poustis za idioty ke kompjutru??? :o)
    Ten tvuj set sem uz zkusil a napsal ti, co si vo nem myslim, jen to nejhorsi :o)))
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  14:48

« to mikáč

klid, mikáč jenom provokatér kterej mi vlez na počítač když jsem tu nebyl .
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  14:25

« Vivat McLaren

Jako skalni fanda Hakkiho musim priznivcum Ferrari připomenout, že ať už se v průběhu sezony v F1 přihidilo cokoliv, tak na tu novinku z Marranella ( prezuti pouze trech pneumatik ) zatim nikdo neprisel. Zeby nova strategie. V pristi sezone muzou vyzkouset napriklad 10 pitstopu v prubehu zavodu :))))))
  • 00 Reagovat !

foto

05.11.99  14:09

« setupy

uz jste nekdo zkousel moje setupy?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  13:43

« Re: Haloo to Mig

Dik za ohodnoceni setupu, me se s nim taky dobre jezdi. :-) Ale vykladej to Fenixovi, ten to s nim neumi. :))

To Fenix: Brazilie je to nejblbejsi, co tam v tech 99 tratich je.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  07:10

« Re: Formule to Mig

Tak nám něco napiš. Včera jsem zaregistroval další hotlap. Tentokrát na Brazílii. To je ale debilní okruh! Jak se Vám jezdí?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.11.99  07:09

« Re: Formule

TO MIG-21:zajomar@post.sk
    zatiaľ dík
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…